Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sveinung_

Member
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sveinung_ last won the day on August 26 2020

Sveinung_ had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Sveinung_

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Domicile
  Hedmark
 • Car
  Superb 17 - 4x4 - 190hp

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takker, leste flere som skrev dette og testet, men det skjedde ingenting, så frykter at det er noe kødd med minne-enheten.
 2. Etter å ha vært medlem av forumet i nærmere tre år for litt research samt å kunne sikle på lignende objekter, var det artig å kunne gå til anskaffelse av en selv -webasto -ryggekamera En ting jeg glemte å sjekke før kjøp, var hvorvidt det er med ekstrahjul, og det var det ikke. Er det noen som er kjent med om det er en stor jobb å få inn brønn for dette?(Om det er plass) Også viser det seg at memoryfunksjonen på setet ikke fungerer(får ikke lagret). Regner med at nybilgarantien tar dette
 3. Hei Det fulgte med hakkapelita piggfrie 235/45R18-98T. Piggfritt utgår her i gården. Jeg sikter mot 215/55R17 med pigg. Noen som har anbefalinger fra nyere tid?
 4. Takk for svar! Jeg blir usikker noen ganger når jeg ser på annonsene, hvorvidt der manglende info eller det bare ikke er varme i rattet. Hvor sitter knappen for rattvarme på 2017/2018 om du kjenner til?
 5. Sveinung_

  Varme i ratt

  Stemmer det at rattvarme ble tilgjengelig på superb først på 2018 modellene? (Ble fortalt dette når jeg forespurte en annonse på Finn)
 6. Filmen viser noen snutter fra ei produksjonslinje av octavia:
 7. Det er sant, samtidig så må de delvis starte på scratch med å finne alternativer til tungmetaller som kobolt .
 8. Såpass ja, det er jo litt å drasse på. Hadde vært skøy med et regnestykke/regneark som viser hvor mange langturer i løpet av et år man må ha før det ikke lønner seg noe mere med en gitt hybrid. Kjører nærmere 5 mil daglig men så blir det langturer på 30 mil hver vei inne-i-mellom. Mistenker at vinninga fort går opp i spinninga her med en slik ekstra vekt.
 9. Synes det er veldig flott at det også postes slikt, og ikke bare gull og grønne skoger for de som har anskaffet ny bil. På sikt håper jeg på en superb selv og det er verdt å merke seg om det er gjentatte feilsituasjoner for en gitt modell.
 10. Noen som har erfaring med dette, og evt. hva prisforskjellen på ny rute er om man må bytte? Det er jo veldig kjekt å måtte slippe å skrape frontruta, men tenker kanskje at motorvarmer m/kupevarmer, evt webasto vil sørge for at is blir borte. Har antatt at det er veldig fordyrende å måtte bytte rute m/varme kontra ei rute uten.
 11. Takk for feedback, Scout, dually noted!
 12. Flott beskrivelse, Håvard. Til daglig kjører jeg på veier som har både strekker og svinger +samt langkjøring oppigjennom sør og nord-trønderlag hvor E6en ikke er kjent for å være rett. Noterer bak øret sportsunderstell/DCC, jeg tror nok ikke lommeboka tillater nybil-kjøp med det første. Ser ut som de modellene som stort sett ligger ute med 4x4 og dsg ligger på 170 hest om de er fra 2014 eller tidligere, og 190 for 2016 og oppover. Noen som har noe å tilføye i forhold til motorvalg eller evt. har chippet originalmotor?
 13. Takk for respons igjen! Nå blir det veldig detaljert, men kan du utdype litt dette med kjøreegenskapene? Opplever du styringa som mindre tight enn de nevnte alternativene? Jeg tenker at lengden på ordentlig glatt vinterføre er med å gjøre at den slenger med rævva i større grad en litt kortere biler. Det merker man selv på passaten (Kjører på vei som er delvis eller heldekt av snø+is på en normal vinter).
 14. Takk igjen for respons, flott med et merkeforum med litt aktivitet! Superb ||| : Ja det har du nok rett i. Men om vi skal ta på oss de negative brillene. Hva vil du trekke frem som tre mest negative sidene med superb? Evt. om du er kjent med noen gjengangere av feil? Har sett noen poster på at f. eks den elektriske bakluken på noen litt eldre Superb`er har feil, men noe som blir dekt av garanti. Er det andre slike gjengangere eller svakheter som noen brukere er kjent med?
×
×
 • Create New...