Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

sletto

+ Member
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 1. Jepp. De koster rett under 4000,-, og kan bestilles fra din skodaforhandler. Jeg har deler en eller annen plass, men er midt i garasjeriving/garasjebygging, så det er fullstendig kaos med ting som vanligvis står i garasjen i alle ledige kriker og kroker...
 2. sletto

  Kodiaq VRS

  Med unntak av 50hk, og røde bremsekalipre, er RS en Sportline 190hk tdi. Ville jeg tatt 50hk ekstra om jeg fikk det? You bet!, men å betale 100.000kr+ for krefter du svært sjeldent får brukt, kan jeg ikke forsvare overfor meg selv. Og bankkontoen. Og vil du ha de 50hk ekstra, fikser BSR det for 8000,- Btw, så har de røde kaliprene har så stygg finish, at RSen hadde vært bedre uten.
 3. Ville ikke vært bekymret. Mye som skal sette seg på nye biler. Men blir det et mønster, ville jeg fått det sjekka litt nøyere.
 4. sletto

  Ekstralys

  Nettopp! Var de jeg kjøpte hos. Service av en helt annen verden! De gutta anbefaler jeg glatt.
 5. Hva har du gjort med Haldexen, og hvordan mener du at man skal få aktivert 4x4 uten å finne djypsnø eller glatt motbakke? Har du et triks i ermet?
 6. sletto

  Ekstralys

  Nei hva er det de heter da? Holder til på Stjørdal. Annonserer mye på finn.no. Koster 1590,-.
 7. sletto

  Ekstralys

  Er bare helt vanlig skiltplate. Ikkeno hokus pokus
 8. Kan ikke si at jeg merker noe forskjell. Spiller fra mobil via usb/blåtann, Spotify på beste kvalitet.
 9. sletto

  Stemmestyring?

  Skjønner at stemmestyringen i Kodiaqen ikke fungerer på norsk, men hvordan får jeg den til å fungere på engelsk? Engelsk er liksom ny-nynorsk, og jeg kunne ihvertfall tenkt meg å ha muligheten. En annen ting, er om den samme knappen på rattet kan brukes til Google assistent?
 10. Med 3 unger som er aktive langrennsløpere, og en kone som er langrennstrener (og meg som egentlig ikke liker ski😳) så har vi skiboks på taket 48 uker i året. Synes ikke det gjør noe for komfort osv, men det kan ta litt tid med finjusteringer for å unngå luftstøy fra boksen i hastigheter over 100km/t. Når du velger boks, så er det rett og slett slik at du får det du betaler for. Også her, og spesielt ifht sikkerhet og holdbarhet ved nødsituasjoner. Så jeg kjøper kun Thule, eller til nød skiguard eller packline. Panoramataket gjør at du får problemer med åbruke feks thule wingbar, eller som jeg har på min bil, whispbar aeroX. Boksen kommer borti taket. Jeg måtte bytte ut festene på den kliss nye thule motion XT alpine boksen vår med T-spor fester, da standardfestene touchet taket. Og jeg hr ikke panoramatak 😀
 11. Jeg har også montert forran på sportline. Dvs jeg fikk det montert før levering. Ang kutting I plast osv, så kom det vel en ny versjon skvettlapper fra skoda i sommer, som eliminere det behovet.
 12. Det skilles mellom såkalte kufanger og lysbøyler. Stort sett alt som er montert de siste årene er klassifisert som lysbøyler.
 13. sletto

  Ekstralys

  Fikk møller til å montere Lazer ST4 EVO på sportlinen I høst.
 14. Har du målt spenning på batteriet med motoren i gang? Med motoren i gang skal du måle 14.4v hvis batteriet er i god form. En god regel, er å alltid bruke batterilader på høsten, slik at du vet at batteriet er toppladet til kulda og sbøeb setter inn.

sletto last won the day on May 29 2018

sletto had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

About sletto

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Car
  v70/B-170

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...