Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som inneholder...
Finn resultater i...

sletto

+ Medlem
 • Innlegg

  118
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

sletto vant dagen sist 3. juni 2020

sletto hadde mest likt innhold!

Personlig informasjon

 • Bil
  v70/B-170

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

sletto sine prestasjoner

Veteran

Veteran (4/4)

21

Nettsamfunnsomdømme

 1. Poenget mitt, som vel ble litt lite tydelig, var at hundebur og barnevogn kanskje blir litt mye i kodiaq.
 2. 7-seter har ca 100liter mindre bagasjeplass enn 5seteren. Hbis du har både stor hund, som jeg forutsetter skal være i bur når du kjører, bør ikke barnevognen din være av bag-typen. Da sliter du fort med plass i bredden.
 3. Du må til forhandler og få den kodet. Jeg gjorde det samme, og det var ikke noe problem. (min var ekte VAG. Kommer du med noe annet ble det nok en helt annen sak).
 4. Jeg har kodiaq sportline med DCC, og det er svært merkbare forskjeller mellom normal, sport og comfort. skulle jeg bytte til annen skoda er det helt uaktuelt å kjøpe uten dcc
 5. aldri hørt om, og jeg finner ingen bilsider som skriver noe annet enn 2000kg hengervekt på 190tdi/190tsi 7seter
 6. Hvor fant du 2500kg hengervekt på 7seter I 2017? Svjv, har 7seteren alltid hatt 2000kg, og 5seteren 2500kg, noe som har vært avgjørende for mange som trekker tungt helt fra lansering. Fra MY19 kan en forklaring være utslippstall og wltp, uten at jeg vet eller har sjekka.
 7. Enkleste måten å finne ut det på er jo å gå til thule sin hjemmeside og sammenligne versjonsnummeret av wingbar til begge bilene.
 8. Uansett hvilken modus du forlater bilen i, så vil den starte i drive når du starter opp igjen etter å ha stått parkert en stund. Starter du opp innenfor en gitt kort tidsperiode (vet ikke nøyaktig min) så kan du oppleve at du framdeles er i samme modus fremdeles. Det er programmert sånn. Samme gjelder hvis du trekker henger, eller bruker kroken og kobler til ledning av en annen grunn (sykkelstativ). Da MÅ du inn å skru på hjelpesystemene igjen. Det skal være sånn
 9. Har akkurat samme stativ, men ingen uling/piping. Ihvertfall ikke under 140km/t. Gjelder med og uten skiboks. ( Thule motion xt alpine). Hadde litt uling over 100km/t, men endret litt på plasseringen av stativ/boks, slik at stativet ligger helt klink inntil boksen i forkant av sporet, og da ble det borte. Skal du ha boks på aeroXene, så må du mest sannsynlig ha T-track Adapter for å unngå kontakt med taket. Med glasstak har du ikke noe valg, svjv.
 10. sletto

  Takstativ

  Hvis du ikke har det travelt med å kjøpe boks, så har mekonomen medlemslørdag et par ganger i året, hvor du får 25% på alt i butikken. "medlem" betyr at du registrerer tlfnummeret ditt og får en sms hver gang de har salg.
 11. Har nå kjørt sportline min 24000km siden 16.juni 2018, og det jeg setter allr mest pris på er setene. Jeg kjører periodevis en style, men lenker hjem til sportlinsetene omtrent før jeg har startet opp stylen.. Masse personlig smak selvfølgelig, men for min del kan ikke de to setene sammenliknes. De er ikke i samme liga. Til og med moren min, som ikke vet forskjell på noe som helst om bil om du spør henne, snakker stadig om hvor gode sportlinsetene er. Og, det er ingen tegn til slitasje så langt, hvis du lurte på det.
 12. sletto

  Takstativ

  Har testa min opp til 130km/t uten uling
 13. sletto

  Takstativ

  Jeg har, for å kunne få så stor skiboks som mulig på bilen (3 langrennssatsende unger og skitrenerfrue), endte jeg opp med å kjøpe whispbar aeroX lastestativ, og thule motion xt alpine skiboks. Da sniker jeg meg akkurat under 210cm, som 80-90% av parkeringshusene har som maxhøyde, samtidig som jeg får en skiboks som er over 450l, og med plass til langrennski på minst 210cm. Husk at du må ha T-track Adapter på thulebokser om du velger whispbar/thule wingbar som stativ, da powergripfestene tar nedi taket. Og, svjv kan du glemme glasstak og så lave lastebøyler.
 14. Desverre mange rapporter om problemer med side assist. På min bil må jeg skru den på igjen hver gang jeg har brukt tilhenger. At den har blitt helt borte, får meg til å lure på om du har fått installert feil oppdatering, og da en som er ment for biler der det ikke er betalt for side assist.
×
×
 • Opprett ny...