Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

sletto

+ Member
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 1. Jeg har kodiaq sportline med DCC, og det er svært merkbare forskjeller mellom normal, sport og comfort. skulle jeg bytte til annen skoda er det helt uaktuelt å kjøpe uten dcc
 2. aldri hørt om, og jeg finner ingen bilsider som skriver noe annet enn 2000kg hengervekt på 190tdi/190tsi 7seter
 3. Hvor fant du 2500kg hengervekt på 7seter I 2017? Svjv, har 7seteren alltid hatt 2000kg, og 5seteren 2500kg, noe som har vært avgjørende for mange som trekker tungt helt fra lansering. Fra MY19 kan en forklaring være utslippstall og wltp, uten at jeg vet eller har sjekka.
 4. Enkleste måten å finne ut det på er jo å gå til thule sin hjemmeside og sammenligne versjonsnummeret av wingbar til begge bilene.
 5. Uansett hvilken modus du forlater bilen i, så vil den starte i drive når du starter opp igjen etter å ha stått parkert en stund. Starter du opp innenfor en gitt kort tidsperiode (vet ikke nøyaktig min) så kan du oppleve at du framdeles er i samme modus fremdeles. Det er programmert sånn. Samme gjelder hvis du trekker henger, eller bruker kroken og kobler til ledning av en annen grunn (sykkelstativ). Da MÅ du inn å skru på hjelpesystemene igjen. Det skal være sånn
 6. Har akkurat samme stativ, men ingen uling/piping. Ihvertfall ikke under 140km/t. Gjelder med og uten skiboks. ( Thule motion xt alpine). Hadde litt uling over 100km/t, men endret litt på plasseringen av stativ/boks, slik at stativet ligger helt klink inntil boksen i forkant av sporet, og da ble det borte. Skal du ha boks på aeroXene, så må du mest sannsynlig ha T-track Adapter for å unngå kontakt med taket. Med glasstak har du ikke noe valg, svjv.
 7. sletto

  Takstativ

  Hvis du ikke har det travelt med å kjøpe boks, så har mekonomen medlemslørdag et par ganger i året, hvor du får 25% på alt i butikken. "medlem" betyr at du registrerer tlfnummeret ditt og får en sms hver gang de har salg.
 8. Har nå kjørt sportline min 24000km siden 16.juni 2018, og det jeg setter allr mest pris på er setene. Jeg kjører periodevis en style, men lenker hjem til sportlinsetene omtrent før jeg har startet opp stylen.. Masse personlig smak selvfølgelig, men for min del kan ikke de to setene sammenliknes. De er ikke i samme liga. Til og med moren min, som ikke vet forskjell på noe som helst om bil om du spør henne, snakker stadig om hvor gode sportlinsetene er. Og, det er ingen tegn til slitasje så langt, hvis du lurte på det.
 9. sletto

  Takstativ

  Har testa min opp til 130km/t uten uling
 10. sletto

  Takstativ

  Jeg har, for å kunne få så stor skiboks som mulig på bilen (3 langrennssatsende unger og skitrenerfrue), endte jeg opp med å kjøpe whispbar aeroX lastestativ, og thule motion xt alpine skiboks. Da sniker jeg meg akkurat under 210cm, som 80-90% av parkeringshusene har som maxhøyde, samtidig som jeg får en skiboks som er over 450l, og med plass til langrennski på minst 210cm. Husk at du må ha T-track Adapter på thulebokser om du velger whispbar/thule wingbar som stativ, da powergripfestene tar nedi taket. Og, svjv kan du glemme glasstak og så lave lastebøyler.
 11. Desverre mange rapporter om problemer med side assist. På min bil må jeg skru den på igjen hver gang jeg har brukt tilhenger. At den har blitt helt borte, får meg til å lure på om du har fått installert feil oppdatering, og da en som er ment for biler der det ikke er betalt for side assist.
 12. klagde på akkurat det samme i fjor sommer etter å ha henta Kodiaqen. Virket ikke som de tik det videre seriøst. Var spesielt 110sonen fra Kolomoen inn til Oslo bygrense som fikk meg til å klage. Hadde akkurat samme opplevelse som deg.
 13. Jepp. De koster rett under 4000,-, og kan bestilles fra din skodaforhandler. Jeg har deler en eller annen plass, men er midt i garasjeriving/garasjebygging, så det er fullstendig kaos med ting som vanligvis står i garasjen i alle ledige kriker og kroker...
 14. sletto

  Kodiaq VRS

  Med unntak av 50hk, og røde bremsekalipre, er RS en Sportline 190hk tdi. Ville jeg tatt 50hk ekstra om jeg fikk det? You bet!, men å betale 100.000kr+ for krefter du svært sjeldent får brukt, kan jeg ikke forsvare overfor meg selv. Og bankkontoen. Og vil du ha de 50hk ekstra, fikser BSR det for 8000,- Btw, så har de røde kaliprene har så stygg finish, at RSen hadde vært bedre uten.

sletto last won the day on June 3

sletto had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About sletto

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Car
  v70/B-170

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...