Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

sletto

+Medlem
 • Innholdsteller

  88
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2
 1. sletto

  Feil kupevarmer Kodiaq

  Har du målt spenning på batteriet med motoren i gang? Med motoren i gang skal du måle 14.4v hvis batteriet er i god form. En god regel, er å alltid bruke batterilader på høsten, slik at du vet at batteriet er toppladet til kulda og sbøeb setter inn.
 2. sletto

  Lakkbeskyttelse

  Autoglym carbon shield skal gjentas etter 18mnd.
 3. sletto

  Lakkbeskyttelse

  Jeg betalte 4990,-, for autoglym carbon shield. Ditec er det mange som er fornøyd med, men like mange som er veldig misfornøyd også.
 4. sletto

  Lakkbeskyttelse

  Tok ikke sjansen. Jeg vet litt for godt at selv om jeg er veldig flink til å vedlikeholde, og synes det er gøy med detailing, så sklir det ut. Og med en så stor bil som Kodiaqen, helsvart sportline, så skal du være flink og ha god tid for å holde bilen like pen som en tilsvarende med lakkforsegling. Jeg fikk lagt autoglym carbon shield på min for 3 måneder siden, har kjørt 9000km, og er glad jeg valgte lakkforseglingen.
 5. sletto

  Demontere grill Kodiaq

  Jeg sjekka litt da jeg satte på Lazer ST4 EVO lykter i fronten, og fant ut at å betale Møller 4990,- for ledningsnett, montering av ledningsnett, og bryter inne i bilen, var et kupp. Hadde nok brukt en lørdag på demontering, montering av lys og bryter innvendig. Var ikke verdt det med tanke på at jeg nettopp hadde brukt 615kkr på bil.
 6. sletto

  Leveringstid Kodiaq Sportline 2019

  Er samme problemet over hele Europa. Og ikke bare med Kodiaq, eller skoda generelt. Vw og Audi har samme problem. Og andre merker.
 7. sletto

  Takbøyler og skiboks sammen med panorama

  For å få plass til å komme inn i parkeringshus med maxhøyde 2.10m, endte jeg opp med Whispbar aeroX s54, og Thule Motion XT alpine. Måtte kjøpe T-spor Adapter også, da festeklørne på boksen så vidt berørte taket. Da endte jeg opp med 2cm klaring... Og jeg har ikke panoramatak. Whispbar aeroX bygger max noen få millimeter over toppen av railsene, så de kan du egentlig bruke. Problemet er at de fleste boksene stikker et stykke nedenfor lastebøylen. Du må ihvertfall bruke T-sporadapter når du har panotak. Thule wingbar er ikke like lavtbyggende, så det kan være et bedre alternativ. Og så bør du kanskje se på lavere bokser, som packline, thule flow osv. Noen tall som kan være interessante, for å beregne høyde: Kodiaqen er 167cm på toppen av railsene. Thuleboksene stikker stort sett 5cm lavere over lastestativ, enn oppgitt høyde på boksen.
 8. sletto

  Skvettlapper og stigtrinn

  Er det så stor forskjell på scout og sportline i framskjermen at det skulle være et problem? Enkleste er vel uansett å få forhandler til å montere. Kostet 1000,- da jeg fikk montert mine på sportlinen.
 9. sletto

  Oppdatering av OCU-styresenehet med oppdatering 91r2

  Med min begrensede tyskkunnskap, og litt hjelp fra Google translate, virker det som denne oppdateringen handler om netttilkoblingen til nødknappene i taket ved ryggespeilet.
 10. Sportline kommer standard med 19", og sammen med DCC et det komfortabelt nok også for meg med alvorlig nakkeskade, på dårlige veier. Dekkstøy er selvsagt litt subjektivt, men min erfaring er at dekkmerke/modell har mye mer å si enn dekkstørrelse, når de skal på samme bil, med samme omkrets. Pirellidekk er visstnok stillere enn hancookdekkene som leveres på Kodiaq, men ulempen er at du har null styring på hvilke den bilen leveres med.
 11. sletto

  5 dager gammel Kodiaq med motorstopp.

  henta min 20.juni, o ghar kjørt 6000 problemfrie kilometer siden.
 12. sletto

  bakluke kodiaq

  Har du sjekka at det ikke har ramla noe ned i "låsekassa" i dørterskelen? Det skal absolutt ingenting til før luka stopper..
 13. Tok 3-4 uker fra bilen ble produsert til den var klar for utlevering.
 14. sletto

  Oppdatering av Kart

  På 5. Forsøket på 24t funka det som bare det. Tydeligvis hatt problemer med oppkoblingen mot server. Så nå har jeg oppdatert kart for store deler av Europa.
 15. sletto

  Blindsonevarsling - Hvordan aktivere?

  Ifølge det jeg har lest på andre forum, spørs det om du må inn til forhandler for å få justert/kalibrert den igjen.

sletto vant dagen sist Mai 29

sletto hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

13 Godt

Om sletto

 • Rang
  Rutinert medlem

Personlig informasjon

 • Bil
  v70/B-170

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×