Gå til innhold

Knarsa

Medlem
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Knarsa sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Bruker en boks med bremserens fra Biltema og en tannbørste til å rense EGR ventilen med. Verste jobben er egentlig å skru den av og på .
  2. Lyktespyleren på venstre siden vil ikke gå inn igjen. Den ble nok brukt når det var veldig kaldt og nekter etter dette å gå hjem igjen. Noen med en ide hvordan dette kan fikses uten å måtte ta av hele fangereren?
  3. Knarsa

    EGR delete

    Takk for svar. Da får jeg finne noen som fikser den biffen.
  4. Knarsa

    EGR delete

    Takk for svar Er det nok å kjøpe ett kit eller vil motorlampa lyse så man må inn å duppeditte med programvaren? Evnt noen tips om ok kit?
  5. Knarsa

    EGR delete

    Hva er fordeler og bakdeler med å fjerne den dritten? Gjelder en 2.0tdi 2013 modell, CFHC
  6. Knarsa

    Er disse lovlige?

    Bestilte en duppeditt på Ebay og så fulgte det med ett head up display. Er disse lovlige å bruke, tenker på siden man må klistre på en"speil" på fronruten? https://www.ebay.com/itm/5-5-X3-ELM327-OBD2-HUD-Head-Up-Display-Bluetooth-Engine-Speed-Alarm-Speedometer/112346487326?hash=item1a285f5a1e:g:uTsAAOSwYvFZMiHR:rk:1:pf:0
  7. Knarsa

    Motorlampe lyser

    Tok bilen en tur i vaskemaskina idag og da jeg starta opp igjen så lyste motorlampen. Ikke gått i nødmodus, og alt fungerer normalt så vidt jeg kan se. Noen med erfaring med sånt? Edit: Det ordna seg av seg selv. Sikkert noe vann på feil plass.
  8. Knarsa

    Bilbeltealarm

    Takk for svar.
  9. Knarsa

    Bilbeltealarm

    Har en Octavia 2.0tdi 2013 model Skal det være akustisk alarm når beltet ikke er i bruk, eller er det kun lampe som blinker? Takk
  10. Gni isopor mot ett vindu så finner du hva "kvining" er, eller når man har en slakk viftereim Takk for rådet. Skal prøves.
  11. Knarsa

    Bombrikke

    Jeg fikk beskjed fra Autopass at man får samme pris om man ikke bruker brikken. Så hvorfor man skal ha den aner jeg ikke...:)
  12. Knarsa

    LED i kjørelys

    Kan man putte ledpærer i kjørelysene uten problem? Gjelder en Octavia 1.9tdi 2013
  13. Ikke sikkert det hjelper deg, men denne videoen viser litt forskjellig Kan ta med at fikk ikke min til å starte her om dagen da jeg skulle teste den. Ringte Møller og de ba meg vente til sola hadde gått ned. Det hjalp.
  14. Gjelder en Octavia 2.0TDI 2013 Har en ille kvining når vinduet på førersiden skal opp og ned. Finnes det en "quickfix" eller må dørpanelet av og ting må smøres? Hvordan tas evnt dørpanelet av?
  15. Knarsa

    Pr nummer

    Takk. Fant de også i serviceheftet. Var vist ikke bare 1 PR nummer
×
×
  • Opprett ny...