Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Knarsa

Member
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 1. Knarsa

  EGR delete

  Takk for svar. Da får jeg finne noen som fikser den biffen.
 2. Knarsa

  EGR delete

  Takk for svar Er det nok å kjøpe ett kit eller vil motorlampa lyse så man må inn å duppeditte med programvaren? Evnt noen tips om ok kit?
 3. Knarsa

  EGR delete

  Hva er fordeler og bakdeler med å fjerne den dritten? Gjelder en 2.0tdi 2013 modell, CFHC
 4. Bestilte en duppeditt på Ebay og så fulgte det med ett head up display. Er disse lovlige å bruke, tenker på siden man må klistre på en"speil" på fronruten? https://www.ebay.com/itm/5-5-X3-ELM327-OBD2-HUD-Head-Up-Display-Bluetooth-Engine-Speed-Alarm-Speedometer/112346487326?hash=item1a285f5a1e:g:uTsAAOSwYvFZMiHR:rk:1:pf:0
 5. Knarsa

  Motorlampe lyser

  Tok bilen en tur i vaskemaskina idag og da jeg starta opp igjen så lyste motorlampen. Ikke gått i nødmodus, og alt fungerer normalt så vidt jeg kan se. Noen med erfaring med sånt? Edit: Det ordna seg av seg selv. Sikkert noe vann på feil plass.
 6. Knarsa

  Bilbeltealarm

  Har en Octavia 2.0tdi 2013 model Skal det være akustisk alarm når beltet ikke er i bruk, eller er det kun lampe som blinker? Takk
 7. Gni isopor mot ett vindu så finner du hva "kvining" er, eller når man har en slakk viftereim Takk for rådet. Skal prøves.
 8. Knarsa

  Bombrikke

  Jeg fikk beskjed fra Autopass at man får samme pris om man ikke bruker brikken. Så hvorfor man skal ha den aner jeg ikke...:)
 9. Knarsa

  LED i kjørelys

  Kan man putte ledpærer i kjørelysene uten problem? Gjelder en Octavia 1.9tdi 2013
 10. Ikke sikkert det hjelper deg, men denne videoen viser litt forskjellig Kan ta med at fikk ikke min til å starte her om dagen da jeg skulle teste den. Ringte Møller og de ba meg vente til sola hadde gått ned. Det hjalp.
 11. Gjelder en Octavia 2.0TDI 2013 Har en ille kvining når vinduet på førersiden skal opp og ned. Finnes det en "quickfix" eller må dørpanelet av og ting må smøres? Hvordan tas evnt dørpanelet av?
 12. Knarsa

  Pr nummer

  Takk. Fant de også i serviceheftet. Var vist ikke bare 1 PR nummer
 13. Knarsa

  Pr nummer

  Hei Skal ha nye bremseklosser og skive til en Octavia 2013. I den forbindelse så trenger de ett PR nummer. Er det noen som vet hvor jeg kan finne det? Skulle stå på en plate i motorrommet, men mulig jeg er blind Takk

Community Reputation

0 Neutral

About Knarsa

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...