Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Heyyeh

Member
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 1. Har fått en liten steinsprutskade på panseret og fikk tips om MPS som driver med Micropaint. Konseptet går ut på å reparere skaden lokalt uten å måtte lakkere hele panseret. På nettsidene står det at typiske priser er 3000-5000. Noen som har erfaring med sånt og eventuelt forslag til verksted i Oslo?
 2. Takk for tipset, skal prøve det. Bilen har lakkforsegling. Ser det bra ut?
 3. Fikk bilen i vår og allerede er det kommet flere hvite striper i område bak enkelte dørhåndtak i et mønster som klart tyder på negler. Ingen av brukerene har ringer, så jeg mistenker at det er negler. Er det så tynn lakk at negler klarer dette på så kort tid? Vil selvsagt forhindre at det blir flere, men kan ikke ha kontroll på alle som er innom bilen. Er det noen tiltak som kan gjøres når ripene allerede er der? Edit: Har jo hatt noen andre i bilen i løpet av halvåret. Kanskje de har hatt ringer.
 4. Fikk en kommentar fra en bekjent av en annen i dag som har litt erfaring med DSG-kasser i jobben sin. Vet ikke hva slags merke det var. Ham hadde sagt at en burde vente til bilen står helt i ro før en girer fra D til R og omvendt. Litt trill er det gjerne på bilen når jeg girer over, men det er rett før den stopper. Er det noe i dette en bør være klar over?
 5. Kva tar Bilradiospesialisten for en sånn jobb?H
 6. Sovepakken er en av tingene jeg ikke bestilte, men ser at det kanskje hadde vært fint å ha. Ikke pga. pleddene, men nakkestøttene.
 7. Heyyeh

  Oljenivå for høyt?

  Ja, jeg fulgte prosedyren. Skal ta en ny sjekk i morgen og prøve igjen. Kan ta bilde av pinnen.
 8. Peilet oljen i går og i følge manualen er det for mye olje. Bilen var varm og hadde blitt kjørt en halvtime, stått i ro på flatt underlag i noen minutter, og jeg tørket først av pinnen og dytta nedi en gang til. Bilen er en måned gammel og gått 350km. I følge manualen skal nivået ligge innenfor området på pinnen, men det var olje over dette òg. Se vedlagt bilde. Bilen har pinnen til venstre og jeg satte en strek der oljen gikk til. Er dette problematisk? Kan jeg ha gjort noe feil som førte til at jeg målte så høyt? Bør det tappes av dersom det er for mye?
 9. Har nå hatt bilen noen uker, fikk den i starten av mars. Veldig fornøyd så langt! Den har absolutt innfridd til forventningene mine. Angrer ikke på at jeg valgte digitalt dashbord, det er veldig mye bedre enn standardvalget. Har fått Android Auto til å fungere, så jeg kan bruke Google Maps og Spotify via telefonen. Det var bare å laste ned APK og plugge i telefonen. På første lengre tur (15 mil) målte bilen selv et forbruk på 0.77/mil, halvparten motorvei og halvparten litt svingete landevei. Klager ikke på det. Da fikk jeg òg testet ut det adaptive understellet litt. På motorveien med lange slake svinger satte jeg den i Comfort for å få den mykere, mens på landeveien kjørte jeg mye i Sport. Litt raskere akselerasjon og stivere understell. Comfort på den type veier blir for mye båt. Angrer ikke på at jeg valgte dette heller. 190hk-motoren gjorde seg på denne bilen. Det har ikke vært kaldt nok til at jeg har fått bruk for varmen i frontruten, men kupevarmeren har vært veldig fin. Styringen fra mobilen har gått knirkefritt. Må igjen få takke alle som har kommet med innspill i tråden, det har vært veldig nyttig.
 10. Takk for tipset. Går vel muligens an å beskytte mot væsker og sånt på andre måter i tillegg til setebeskytter, men det er jo avhengig av hvor plaget en er med sånt. Synest Prince Lionheart ser ganske bra ut, så kjøper nok en sånn.
 11. Jeg tok det med og angrer ikke. Det ser mye bedre ut enn de to runde skivene. Hvem trenger se på turtallet hele tiden? Om du kjøper nytt så vil digital dash utgjøre under en prosent av bilens pris. Fordel pengene ut over de årene du skal bruke bilen så synest ikke jeg der er noen stor investering. Skader ikke om den blir letter å selge også.
 12. Takk for tipset! Den såg litt mer aktuell ut ja. Vil helst ha en som er litt tykk og dekker hele setet, så det kan gå.
 13. Klarte selvsagt å finne en type jeg ikke finner i norske butikker. https://motoringessentialsguide.com/ Den fra Brica har fått veldig god omtale på Amazon, men det blir så dyrt å kjøpe fra USA. Det ser ut som den som kun er på setet fra Britax er mange fornøyde med, men skulle gjerne hatt en som dekket hele setet. Får lete litt videre.
 14. Takk skal du ha, da blir det kjøpt. Noen som har tips til type? Har ikke sett noe i tilbehørsutvalget til Skoda, så det blir kanskje kjøpt i butikkene som har barneutstyr i stedet for. Har kjøpt Britax-sete, så kanskje det blir beskyttelse fra de òg.
 15. Har en Kodiaq MY19 på vei med alcantara-seter. Hva bør jeg gjøre mtp. bruk av barnesete? Kjøpe og sette på en setebeskytter som dekker både rygg og sete?

Heyyeh last won the day on March 30 2019

Heyyeh had the most liked content!

Community Reputation

5 Promising

About Heyyeh

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Domicile
  Oslo
 • Car
  Kodiaq 190TSI 2019

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...