Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Octavian

Member
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 1. Hei, Har en ny bil (Octavia 2017) som har gått omt. 14000 km og nivå i beholder er lavere en minimum nivå. Fikk alarm en gang da det var -16 og startet uten motor forvarmer, det var borte fort. Forstår at den har ekspandert. Min spørsmål er. 1. Er det vanlig at man må fylle kjølevæske, fant ikke noe åpenbart lekk 2. I beholdern det står man må bruke G13 kjølevæske, har kjøpt dette fra Circle K. Det står MAN 324-SNF, MTU MTL 5048, DAF TL 774-D/F, Porsche, Ford WSS-M97B44-D 3. Kan man finne G13 kjølevæske i bensin stasjoner Takk for svaret da vi er i ferie og er lang bort fra byen.
 2. Da bilen er levert og alt er bra, kjempe nøyd. Valgt å kjøpe soda felger for begge vinter og sommer dekk og ser fint. Takk alle samme for forslag og svarene.
 3. Takk så mye for en rask og bra forklaring som vanlig håper å lære litt i forumet, har diskutert litt om dette med kollega og han var ganske opptatt med riktig antal hull for mutter riktig felg typ for å unngå adapter og så videre. skal kjøpe Continental Conti Viking Contact 6 (best i test) fra dekkverksted og jeg kommer å bare si at gi meg riktig felg for en ny octavia, da må det gå greit. Jeg har bestilt vinterpakke i bilen mitt, en av mine arbeidsplass er bare 15 min fra hjem, er det fare for at batteri blir tom hvis jeg bruker parkeringsvarmer for 15 min før jeg drar?
 4. Jeg må kjøpe vinterdekk, det blir 205-55-16", det høres litt dyrt hos bil forhandler :-( . er det stor pris forskjell hvis jeg kjøper fra en dekk leverandør ? Hva med trykk sensor? er det montert i felg eller i ABS system?
 5. @Helge @Superb lll @Sjåføren Jeg har tenkt om 16" vinter og 17" sommerdekk - tror blir det bra sånn. Takk for svaret. Takk @Tor2r Er det mulig å kjøpe bare en 16" vinter dekk med hjul som reserve hjul ? Jeg har altid kjøpt to stykker.
 6. Hei alle sammen, venter på levering av Octavia neste måned. Jeg har bestillt en 1.8 TSI Style 4X4 med badroad. @Sjåføren bad road octaviaer blir levert med 16" hjul? Selger sa at det blir 17" Teron som standard. Har bestillt reserve hjul også og det står reservehjul til 17" og 18" Alu!
 7. Da har jeg bestillt Octavia 1.8TSI stv med badroad, takk for forklaring. og ønsker dere alle god jul og gott nytt år!!
 8. @Scout Jeg kjører en BMW diesel og har ikke opplevd problemer men kommer å velge bensin Octavia tror jeg. Ja, max. torque slår inn ganske tidlig . @Superb lll Har lært litt mer om DPF , takk for svaret. Bra at folk som bruker Skoda 4X4 har gode erfaring.
 9. Har lest noen steder at de nye DPF'er renser seg (regeneration) med lavere temperatur og trenger kortere tid, da det betyr at de som kjører mest i byen kan forsette å kjøpe diesel biler og også har lest at det er ok hvis man tar en lang tur (halv time på 100km/time) i måned for å rense DPF. Er det riktig? Vet dere hva er service intervall for DPF på skoda og hvor har vært historiken med DPF. Vanlig mening er at det er best å kjøpe diesel hvis man bor i byen, og ikke kjører mye. Jeg kjører rundt 16000 km i ett år. Mulig at vi flytter til landet, vil en 1.8 TSI med 4X4 gjøre jobben i Norske veier? Takk på forhand for svaret.
 10. Takk for forklaring, da forstår jeg at kombi er egentlig en sedan / stor hatchback.
 11. Som denne thread snakker om utseendet jeg tenkte på å stille dette spørsmålet her. Er i ferd med å kjøpe meg ny bil. Kanskje en pre facelift 2017 Octavia. Lurer på forskjell mellom combi og stasjonsvogn, selger sa at det er bare mer lagringsplass i stasjonsvogn. Har dere noen bilder der man kan sammenligne hvordan det ser ut? Takk!!
 12. @Tor2r Takk akkurat det jeg er ute etter. på grund av ekstra haldex utstyr utgangsvinkel av estate 4X4 (12.4) er mindre en vanlig estate (13.2) antar jeg?
 13. klarte ikke å lime inn bilder.

Community Reputation

0 Neutral

About Octavian

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...