Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Jan Broder

Member
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Fikk melding am at den nå ser kortet og at oppdatering er klar - men ingenting skjer. Går inn kjører oppdatering og får svar - ingenting funnet. Rart at det er så vanskelig å legge ut en enkel fil som skal leses inn i Columbus? Burde vært mer brukervennlig enn dette
 2. Problemer med denne: HIGH12_P177_EU_201920 Har 2017 Octavia med Columbus. Lastet ned fila fra Skoda og pakket ut. Får to mapper: Mib1 og Mib2 + en tekstfil: metainfo2 Har kopiert disse filene både over på SD kort og hardisk på øverste nivå. Columbus klarer ikke lese fielene - får feilmelding. Fikk dette til i fjor - men i år - ikke tale om. Kan noen gi meg et hint
 3. Jan Broder

  LED ryggelys

  Ja - det er veldig kjekt med ryggelys som funker og lyser. Dagens ledryggelys på eks. Tiguan er jo en vits. Det forteller kun bilen bak at du rygger - ja. Men de lyser jo ikke opp mer enn 15,5 cm bakover. En vits!
 4. Hvilken årsmodell har du?
 5. Jan Broder

  Tåkelys

  ja - det stemmer det. Pæra må justeres riktig. Dette blir bra.
 6. Jan Broder

  Tåkelys

  Halogen nærlys Halogen nærlys + LED tåkelys Park LED + LED tåkelys Fjernlys halogen Halogen fjernlys + LED tåkelys Synes dette illustrerer ganske realistisk hvorledes jeg opplever lysene med og uten LED tåkelys/grøftelys. Setter veldig stor pris på opplysningen jeg får på sidene da det er uhyggelig med påkjørsler av vilt her i Farsund. Ca 1 rådyr hver 3 dag + en hjort eller en elg i ny og ned. 98 utrykninger i 2017. Og en av de som rykker ut er undertegnede. Vi gjerne tilføye følgende i forhold til lys på min Octavia. - Generelt gode nær og fjernlys - At fjernlysene følger hjulene når de svinger er helt fenomenalt bra! Har aldri kjørt en bil med så bra fjernlys! - Når jeg tenner LED grøftelys så forsvinner denne funksjonen - fjernlyset fokuseres nå rett fram uten svingfunksjon - men dette gir en veldig fin oversikt til feltene langs grøftekantene. (Men jeg vill helt ikke være den bilen som kommer mot meg i dette moduset) - Neddimming skjer automatisk på fjernlyset - men jeg klasket inn LED grøftelyset manuelt med venstre hånd. Fungerer meget bra Vurderer Rigid SR20 Combo intergrert INN i grillen - men er ikke sikker... (sommerarbeid)
 7. Jan Broder

  Tåkelys

  Skal ta noen bilder i morgen. Ser ut som mine lyser litt mer ja. Jeg fikk ikke feilmeldinger med en gang - de kom etter litt tid. Men jeg lever greit med det. Monterer inn motstand til våren.
 8. Jeg har en Octavia 2016 modell (2017). Min lysbryter står i utgangspkt ALLTID på AUTO. PÅ den måten tennes lysene automatisk. På dag tid med godt lys skrur den automatisk over på LED foran og ingen lys bak. Bruk av vindusvisker virker da kun på ruta. Når det blir skumring så slås hovedlysene på automatisk sammen med baklysene. Det samme skjer i tuneller. Nå virker vindusvisker også på lysene foran som blir spylt. Lysene følger kurvene i veien når jeg svinger. For meg virker dette perfekt og rimelig logisk
 9. Jan Broder

  LED ryggelys

  Jeg sendte bare en mail til ekstralys.no - oppga bilmodell og årgang - fikk tåkelys LED og ryggelys LED i posten - betalte - monterte - og storfornøyd. Kan sikkert være P21W ja - de ser slik ut - men er usikker på sokkel. Send en mail til ekstralys.no - så får du garantert riktig.
 10. Jan Broder

  Tåkelys

  Jepp - slik skal det se ut. Dessuten kommer du til å bli overasket av at du nå har tåkelys/grøftelys som faktisk fungerer. Bare test ut på svingete trange landeveier. Fullt lys med grøft - automatisk blending ned på nærlys + bare å smelle inn knappen for grøftelyset. Funker greit for meg. Husk: Bruk de aldri på vått/mørkt føre med motgående trafikk. De kan blende unødvendig mye. Men - det er perfekt kjørelys om dagen. (Og jeg tror det er lettere og billigere enn å skifte hovedlyset. Hvor lang tid går det før du også har skiftet til LED i ryggelysene dine? 2 dager? (Dersom du ikke allerede har gjort det) Anbefales MEGET sterkt. Her fikk jeg ingen feilmeldinger.
 11. Jan Broder

  Tåkelys

  Jeg har disse pærene. Ingen løs motstand i tillegg nei. Men jeg skal prøve å sette det inn til våren. https://www.ekstralys.no/lumen-prosystem-led-kit?___store=default&nosto=nosto-page-category1&art=13128 Jeg har vel det dere kaller en Octavis 2016 modell (kjøpt 2017 ny) og etter som jeg husker så var det god plass bak lyktene på begge sider. Jeg oppdaget i allefall ingen problemer da jeg monterte pærene.
 12. Jan Broder

  Tåkelys

  Synd det. Det ble jo knall bra på høyre side. Ja når du sier det. Så bygger nok selve pæra litt mer i bakkant er originalpæra.
 13. Jan Broder

  Ekstralys

  Hm. Jeg liker ikke dette noe særlig. Dessuten fort gjort for noen svake sjeler å prøve å få de av. Har skjedde meg tidligere. Jeg funderer heller på å sette en ledplanke bak grillen - eller aller helst kutte grillen i øvre halvdel og sette planken inn der. Da kommer lyset høyere opp og selve planken blir integrert inn i grillen. Tror ledplanker blir godkjent om kort tid på vanlige biler.
 14. Jan Broder

  Tåkelys

  Jeg har 2017 modell - men det forrige karosseriet. Tok jo ut hele lampa og satte ny inn. Kun litt lengde på kablene bak som var ulikt det gamle oppsettet. Men jeg har ikke den motstanden som skal eliminere feilmeldingen. Brukte 12-15 min på hver side - ferdig.
 15. Jan Broder

  Tåkelys

  Og da monterer du inn motstander også tenker jeg? Flott å høre hvordan det går. Monterer vel motstander jeg også når våren kommer. Men Led fra Extralys.no blir du garantert godt fornøyd med. Er i tenkeboksen på å oppgradere fjernlysene også med en LED planke - Rigid SR20 combo. Ønsker å montere denne BAK grillen - har du erfaringer med det?

Jan Broder last won the day on March 6 2018

Jan Broder had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Jan Broder

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Domicile
  Farsund
 • Car
  Octavia 2,0 TDi stv 184 hk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...