Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som...
Finn resultater i...

Biturbo

Medlem
 • Innholdsteller

  96
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Biturbo vant dagen sist September 15

Biturbo hadde mest likt innhold!

Personlig informasjon

 • Bil
  Octavia 2016 184HK 2L TDI 4X4

Nylige profilbesøk

378 profilvisninger

Biturbo's Achievements

Rutinert medlem

Rutinert medlem (3/4)

10

Nettsamfunnsomdømme

 1. Har hørt om varierende kvaltiet på lakkarbeidet som er gjort på Skoda sine biler. Har riktignok ikke opplevd dette selv, men det i noen tilfeller kan det bli ekstremt.
 2. En annen ting du kunne foreslått for verkstedet ville vært at du kan være med på prøvekjøring med mekaniker siden du vet hvordan vilkår som må ligge til grunn for at problemet skal oppstå. Håper selvfølgelig at du finner ut av det 😊
 3. Har ikke noen nevneverdig erfaring med problemet du beskriver, men kan heller komme med et lite tips. Som vi alle vet har bilen en tendens til å "oppføre seg" eller bli bedre så snart den blir plassert på verkstedet. Ofte blir dette også en utfordring for dem, og de kan dermed ikke konstatere noe feil med bilen når den ikke gir fra seg noen konkret feilmelding. Derfor kan det være en ide å ha dette på video dersom det er mulig, for da kan du gi/oversende denne til verkstedet. Da blir det enklere for dem å lokalisere problemet.
 4. Dette kan være en midlertidig svikt i styreenheten som har med dette å gjøre, sjekk med ditt nermeste skodaverksted om ikke de kan ta et feilsøk. Burde dekkes av garanti dersom bilen er innenfor. Så vidt meg bekjent er dette et problem som ligger i pakningen(e) som er plassert bak lyktene. Disse skiftes ut for å bli kvitt problemet.
 5. Så rart! Trodde da ikke de ble å fjerne CD-spilleren. Usikker på dette, men kan det hende at den eksterne spilleren du har kanskje krever en driver for å kunne spille av CD-plater på andre enheter? Som på Windows f.eks, hvor det som regel kreves at du installerer driveren før du kan ta enheten i bruk. Du har sikkert prøvd allerede, men har du forsøkt den andre USB'en også?
 6. Skal du bruke spilleren til å spille av musikk? Tok litt tid før jeg oppdaget det selv, men det sitter en integrert cd-spiller øverst på kasetten der du putter inn SD-kort for navigasjonssystemet. Mulig det ble tatt bort i litt nyere biler.
 7. Har selv dieselutgaven av denne som riktignok er 3 år eldre enn din. Jeg har også opplevd det som du beskriver her, men ser samtidig ikke at det er noe stort problem. For min egen del virket det som at det er en liten vanesak, jo lengere du kjører bilen jo mere vant blir du til å forutse "bakkene" slik at du slipper unødvendig mye giring. På en annen side er det jo ikke nødvendigvis negativt at bilen legger inn et lavere gir når du får bakkekjøring. Du unngår å daukjøre bilen dersom du ligger på 6. gir i oppoverbakke.
 8. Lurer på at den skal sitte bak en av a-stolpedekselene ved siden av frontruta på denne. På nyere modeller er denne integrert i foten til takantenna
 9. Er litt i tvil om hva som kan være problemet her, da jeg ikke egentlig har vært borti samme typen problemstilling tidligere. Kan det være at det trengs en oppdatering av programvare hos forhandler?
 10. Jeg ser for meg at det er ettermontert DAB (integrert) i din bil. Da er det en mulighet for at selve enheten i denne må oppdateres siden signalet ditt faller ut. Er ikke sikker på hvordan dette gjøres da jeg ikke har gjort dette selv. Er ikke så uvanlig at det kommer vann i det området der, men det betyr ikke nødvendigvis at det har en ødeleggende effekt.
 11. Sist jeg kjøpte tok de rundt 90kr for en oljeplugg, da får du hele pluggen komplett med pakning. Har også blitt fortalt at dette er for at skruen som står der ikke tåler å bli brukt på nytt, og kan rett og slett oppleve at den "sponer" og du får det i olja på motoren. Men, nå er ikke det opp til meg å fortelle deg hva du skal kjøpe, det bestemmer du helt selv 😉
 12. Høres ut som at det kan være dårlige dempere eller motor til bakluka. Hører du noen rare lyder når du bruker åpne/lukkefunksjonen?
 13. Det aller beste er å kjøpe disse direkte hos din skodaforhandler. Sansynligvis er det lagervare, også risikerer man ikke at det blir noe tull etter at det er montert. Skal ikke være noe særlig dyrt heller😊
 14. Se om du finner tak i noen som kan skifte motor for deg, det finnes mange flotte bruktmotorer ute på hos skraphandlere. Finndel.no, bruktdel.no for å nevne noen. Det er rimeligere enn å skifte til helt ny motor. Hvordan kjøpte du bilen (privat/bedrift)? Du har opptil 2års reklamasjonsrett på bilkjøp privat, og 5år hos bedrift etter kjøpsloven.
 15. Kan hende det holder, eneste jeg tenker på er at dekselet flytter seg ved bruk av bilen og kan ta videre skade dersom det allerede er en svakhet i det, så er ikke sikkert det holder med å reparere det. Usikker på hva det kan koste, kanskje en 1000-1500kr? Er helt uforpliktende å få tilbud hos et verksted.
×
×
 • Opprett ny...