Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Stratle And

Member
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Stratle And

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Domicile
  Brøttum
 • Car
  2017 Superb L&K 4x4 190TDI DSG

Recent Profile Visitors

638 profile views
 1. Må si jeg opplever det samme. Som når vinduet ikke er helt lukket. Nå har jo ikke Superben dobble lister som endel andre biler heller. En annen bivirkning er at det blir fort mye skitt inne i dørkarmene. Særlig ved kjøring på grusveg.
 2. Jeg har hatt veldig store utfordringer i vinter med at det pakker seg snø i felgene bak på min Superb 4x4. Utfordringen er jo at det blir ubalanse og en må fram med skrape eller spyle på selvvaskeanlegg. Jeg har aldri opplevd maken på noen annen bil tidligere. Har hørt fra flere at det er et «kjent» problem. Har noen tilsvarende opplevelse og har noen funnet en løsning? Kan originale felger være bedre da luftstrømmer kanskje endrer seg.
 3. I kveld har jeg vært inne på www.superskoda.com og bl.a bestilt sølv speilhus til Superben . Spent på hvordan det kommer til å se ut. Håper det blir tøft da det er mye sølv detaljer på bilen. Tror det blir bra sammen med Phonix felgene i sølv. Er det noen her som har erfaring med handel derfra? Skal være anerkjente varer. Mye fint som jeg sjelden ser på biler her til lands.
 4. Comfort en kun brukbart på landevei. Ved småkjøring blir det litt som å kjøre båt. Det duver og dupper.Liker best sport fjæring og kassa i normalmodus. Men smaken er som........så her er alle muligheter åpne. ?
 5. Bilen min står aldri i eco ellers, men på langkjøring med cruise aktivt brukt er det helt ok. Hvis du drar henger eller vogn kan du glede deg til å kjenne 400 nm. Litt tungt lass og sportsmodus er morro.
 6. Du kan glede deg til ny bil. Fikk maken 2. mai og har kjørt 18' km. Etter at mekanikken løsnet litt etter 10'- 12' km spiller motor og kasse godt sammen. Jeg har heller ikke stort fokus på forbruk (firmabil) men litt testing er gjort. Kjørte i normaltrafikk Lillehammer - Trondheim på 0,48 (ecomodus) og det er veldig bra med så stor bil og 4x4. Plass og utstyr er jo helt i ypperste klasse .
 7. Superb L&K m 19" Phonix originalfelger. Passer bilen veldig godt. Sporsikker og fin. Har ikke kjørt Superb med 17 eller 18" Har gjort unna snaut 18' km siden 2. mai. Kjempefornøyd.
 8. Det er ikke noe stort problem og som mange kommenterer her så er det måter å løse det på. Som regel oppstår rykket om en slakker pådraget etter akselrasjon slik at bilen ligger i D5 og har D6 klart. Hvis en da må øke på igjen pga f.eks stigning og gir gass slik at den legger inn D4, ja da rykker den til hvis du ikke er veldig varsom.. Der hvor jeg ofte kjører og "rykket" ofte kommer legger jeg den i sport. Da drar den jo gira lenger.
 9. Da var første måneden gjort unna og det står litt over 7000 km på telleren. Bilen er jeg virkelig godt fornøyd med. Stor, trygg og velkjørende. En ting å bli vant med er når DSG-kassa er forberedt på å gire oppover, men på grunn av pådrag må gire ned. I sammen med høyt dreimoment gir dette av og til et voldsomt rykk. Må lære meg å hindre dette med jevnere pådrag. Andre som opplever det samme? Bilen skal også en tur innom verksted for å få ny software pga at forhåndsprogrammerte radiostasjoner har falt ut to ganger. Har ikke opplevd andre feil. Fortsatt lykkelig.
 10. Jeg er spent selv på hvor mye det blir i og med at den kjøres i forbindelse med ny stilling. Ser det an utover høsten. Monterer kanskje ABAX elektronisk kjørebok, slik at jeg kan dokumentere jobbkjøring utover 40' km. Sparer endel skatt.
 11. Tida flyr fortere nå som bilen er på plass. Piloten er kjempefornøyd med både farge, bil og utstyr. Etter 14 dager er drøyt 3500 km kjørt, så her går det unna. Jeg får mange positive tilbakemeldinger, spesielt på farge. Ensfarget mørk blå ved skyet vær og frisk blåfarge i solskinn. Legger ved noen bilder av nyvasket vogn.. Mer kommer.
 12. Bare for at det er en firmabil og jobbstart er 2. mai.. Må rulle rundt i en Insignia litt til.
 13. I dag kom telefonen fra forhandleren. Bilen ankommet i natt. Da blir det tur for første øyekast. Så nær men akk så fjernt. Overlevering helt i slutten av måneden....
 14. Ny jobb, ny bil. I begynnelsen av februar bestilte jeg ny firmabil. Hentes månedsskiftet april/ mai. Og jeg valgte en Superb L&K 190 TDI 4x4 stasjonsvogn. Bestilte den med fargen Lava Blue Metallic og Phønix 19" sølv. (Har aldri likt tofargede felger) og sort skinn. Ellers var det rom for ventillerte seter, rattvarme, gardiner i baksetet, phonebox m lading og hengerfeste. Jeg har hele tiden vært av de som kikket bort på Skoda og ikke helt regnet de med ved valg av bil. Litt den gamle Skoda-holdningen som mange har og har hatt i Norge. Med nye materialvalg, friskere design og løs
×
×
 • Create New...