Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Scout

+ Member
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Ja, på aktiv kjøring går det betraktelig mer bensin. Men jeg gir litt opp når jeg kjører Trondheim-Oslo. Det er jo kameraovervåking og køer hele veien, så kampen jeg kjemper er primært mot å sovne. Dyrt er det faen meg også mht bompenger.
 2. Oppdaterer en gammel tråd her.. Min bensin Scout er nå litt over 2 år, og har gått ca 18000 km. Første langtur jeg hadde med den gikk den på 0,63 l/mil. Da hadde den ikke gått mer enn 2-3000 km. Nå, to år etter målte jeg den (med full oppakning og wingbars på taket, 3 pers i bilen) til flatt 0,60 l/mil over ca 49 mil på samme strekning. Samme kjørestil, med ECO og mye bruk av adaptiv cruisecontroll. Det har muligens utgjort bittelitt at motoren har gått lenger. Men marginal forskjell vil jeg si. 0,6 er veldig bra på en 180 hk med vinterdekk og full oppakning.
 3. Jeg har aldri hatt noen problemer med skitt og oppkast. Besafe har fungert godt som underlag for stolen, og stopper helt greit inntil setebeltemontasjen. Med sparketrekk går stolen foran klar også. Men det skal sies, at jeg ikke har hatt disse brutale barnestolene for 1,2,3 åringer , med skinner, reimer og djevelskap baki der. I den tida hadde jeg en Passat, og der la jeg ei diger spekkfjøl under setet for å stabilisere elendigheten. Jeg har sete for 4,5,6 åringer i Scouten.
 4. Husk å kjøpe beskytter til framseteryggen med det samme. Da slipper du at sølete sko skraper opp og griser til ryggen. Du får begge de tinga her på barnebutikker som selger bilstoler. Billig og greit. Husker ikke navn
 5. Scout

  Skettlapper bak

  Absolutt! Det skulle hjelpe mot bilsyke heheh
 6. Scout

  Skettlapper bak

  Ingen som har kjøpt og montert reim som henger under bilen og ned i asfalten her? Står absolutt i stil med skvettlapper ?
 7. Jeg har nå kjørt 13 000 km med min bensinscout, men forbruket har ikke endra seg noe. Jeg kjørte på 0,63 etter 2-3000 km, og har vel nå rekordnotering på 0,6. Men det er når jeg konsentrerer meg om å kjøre som en miljøfreak. Ellers går det vel i 0,75 hvis man skal føle seg normal.
 8. Takk for tipset @PaulusA. Skal dytte inn USB og se om det hjelper på Mahlers 5. når jeg kommer hjem.
 9. Det med dårlig lyd på blåtann merker jeg ikke, @PaulusA. Jeg streamer SPOTIFY via Iphone/blåtann, med topp kvalitet uten problem. Mulig det er forskjell på teknologien i telefonene. Jeg har en Iphone 7+. Forøvrig raste den en blodtrimma bensinscout (politibil) forbi meg i full utrykning i dag. Den gikk noe jævlig. Politiet bruker en del Skoda her i Georgia. Snakka med en entusiast som hadde eid en gammel politiscout. Den gikk sjelden under 1,5-2 liter på mila. Kjørte fra alt, og han mente den hadde rundt 300 hk. Men det var en antagelse. Hadde ikke papir på motormod som var gjort.
 10. Hørtes jo bra ut dette @Superb lll. Når det gjelder Canton lydanlegget, synes jeg det er bra trøkk i det i min Scout. Det er en del innstillinger du kan forske litt på. Blant annet "lydstyrke fra lydkilde". Der er det daffe standardinstillinger. Jeg opplever stor forskjell på lydstyrke/lydbilde når jeg spiller CD plater vs. Spotify. På CD player er det litt pling plong og jeg må ha 80% av fullt volum, mens via Iphone og Spotify er det veldig bra trøkk (høyeste kvalitet på streamen) med 30%. Det må fikles litt med equalizeren både i Canton og Spotify for å ikke få for mye drønn og vibrasjoner i høyttalerne. Hvis ikke dette gir deg tilnærmet bakoversveis er det noe som ikke stemmer med anlegget vil jeg tro. Prøv deg frem med innstillingene, for det skal være mer enn nok trøkk.
 11. Vel @Superb lll. Min erfaring er at run flat dekk bråker en del pga hardhet. Jeg skreik derfor til meg Michelin dekk på min nybil. Det var ikke run flat, og ganske myk/mye gummi (17"). De kan jeg høre forskjell på lyden i mot asfalten avhengig av temp ute. Men hørselen min er litt over normalen kritisk. Jeg prøvde en Scout med P7 18", men fiksa ikke lyden av dem. Da er det ikke mye gummi. Men de fleste finner seg vel greit til rette med de dekka, regner jeg med.
 12. Flott bil @Superb lll. Scouten er en god bil og kjøre. Det du burde prøve, etter som du er vant med en tyngre bil, er å dra på skikkelig på svingete vei. Den sitter som spikra. Siger ikke ut en millimeter. Dra på så du blir usikker på om du klarer å holde svingen :-) God følelse med ny bil. Gratulerer!
 13. @PaulusA Hehe. Håper ikke det. Gå og rus opp dieselen din nå, så tenker du ikke mer på de gamle Audimotorene fra forrige århundre. ?
 14. Har de kutta ut 180hk TSI og 184 diesel? Pussige greier. Kanskje pga de nye utslippsreglene? Glad jeg kjøpte 180 TSI tidligere..
 15. Seriøst?? Gullbelagt da, mer eller mindre? Jeg må si jeg lurer på nødvendigheten av slik behandling. Men nå er jeg langt unna psyken til de detailerne da ?

Scout last won the day on June 2 2018

Scout had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

About Scout

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Car
  2017 Skoda Octavia Scout 4x4 1.8 TSI 180hk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...