Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Scout

+ Member
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Det gjør Octavia Scout også i ECO drive. Kjørte min 2017 mod 1.8 l 180 hk på 0.63 før den var innkjørt. Nå får jeg den ned på 0,6 flatt.
 2. Ja, på aktiv kjøring går det betraktelig mer bensin. Men jeg gir litt opp når jeg kjører Trondheim-Oslo. Det er jo kameraovervåking og køer hele veien, så kampen jeg kjemper er primært mot å sovne. Dyrt er det faen meg også mht bompenger.
 3. Oppdaterer en gammel tråd her.. Min bensin Scout er nå litt over 2 år, og har gått ca 18000 km. Første langtur jeg hadde med den gikk den på 0,63 l/mil. Da hadde den ikke gått mer enn 2-3000 km. Nå, to år etter målte jeg den (med full oppakning og wingbars på taket, 3 pers i bilen) til flatt 0,60 l/mil over ca 49 mil på samme strekning. Samme kjørestil, med ECO og mye bruk av adaptiv cruisecontroll. Det har muligens utgjort bittelitt at motoren har gått lenger. Men marginal forskjell vil jeg si. 0,6 er veldig bra på en 180 hk med vinterdekk og full oppakning.
 4. Jeg har aldri hatt noen problemer med skitt og oppkast. Besafe har fungert godt som underlag for stolen, og stopper helt greit inntil setebeltemontasjen. Med sparketrekk går stolen foran klar også. Men det skal sies, at jeg ikke har hatt disse brutale barnestolene for 1,2,3 åringer , med skinner, reimer og djevelskap baki der. I den tida hadde jeg en Passat, og der la jeg ei diger spekkfjøl under setet for å stabilisere elendigheten. Jeg har sete for 4,5,6 åringer i Scouten.
 5. Husk å kjøpe beskytter til framseteryggen med det samme. Da slipper du at sølete sko skraper opp og griser til ryggen. Du får begge de tinga her på barnebutikker som selger bilstoler. Billig og greit. Husker ikke navn
 6. Scout

  Skettlapper bak

  Absolutt! Det skulle hjelpe mot bilsyke heheh
 7. Scout

  Skettlapper bak

  Ingen som har kjøpt og montert reim som henger under bilen og ned i asfalten her? Står absolutt i stil med skvettlapper ?
 8. @PaulusA Hehe. Håper ikke det. Gå og rus opp dieselen din nå, så tenker du ikke mer på de gamle Audimotorene fra forrige århundre. ?
 9. Har de kutta ut 180hk TSI og 184 diesel? Pussige greier. Kanskje pga de nye utslippsreglene? Glad jeg kjøpte 180 TSI tidligere..
 10. Seriøst?? Gullbelagt da, mer eller mindre? Jeg må si jeg lurer på nødvendigheten av slik behandling. Men nå er jeg langt unna psyken til de detailerne da ?
 11. Jeg liker biler som drar godt unna. Octavia 1.8 TSI og 2.0 TDI er av de raskeste familiebilene du får. Kan ikke skjønne at det er noe behov for å trimme dem med mindre man har tre svigermødre permanent sittende i baksetet (dieselversjonen trenger neppe å trimmes selv da)
 12. Scout

  Bombrikke

  Skal være uproblematisk hvis den er plassert slik. Dessuten må du vel omtrent bo i bommen hvis det skal ha praktisk betydning. Har aldri på de trådene lenge. Usedvanlig effektive saker
 13. Scout

  Bombrikke

  Det er viktig å plassere bombrikken i det åpne feltet rundt bakspeilet hvis du har oppvarma frontrute. Dvs den logiske plasseringa
 14. @Superb lll er det verdt å lytte til. Han går grundig til verks @maxidot
 15. @Superb lll. Jeg tenker å forholde meg til de serviceintevallene som anbefales av Møller. Kvaliteten på oljen er god, jeg vil vel ha kjørt ca 17000 km på to år, og har vel omtrent 75% langkjøring på bilen. Bruker en styggammel Suzuki Ignis til det meste av kjøpesenter/barnehage/småturer i byen. Hater tanken på at kjøpesenterhordene skal pælme opp døra si i sida på Scouten, eller skrape opp sida på den. Det skjer jo hele tida. Ignisen er full av de småbulkene som de der folka lager..og stikker av fra

Scout last won the day on June 2 2018

Scout had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

About Scout

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Car
  2017 Skoda Octavia Scout 4x4 1.8 TSI 180hk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...