Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Scout

+ Medlem
 • Innholdsteller

  234
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1
 1. Scout

  Barnesete på alcantara

  Jeg har aldri hatt noen problemer med skitt og oppkast. Besafe har fungert godt som underlag for stolen, og stopper helt greit inntil setebeltemontasjen. Med sparketrekk går stolen foran klar også. Men det skal sies, at jeg ikke har hatt disse brutale barnestolene for 1,2,3 åringer , med skinner, reimer og djevelskap baki der. I den tida hadde jeg en Passat, og der la jeg ei diger spekkfjøl under setet for å stabilisere elendigheten. Jeg har sete for 4,5,6 åringer i Scouten.
 2. Scout

  Barnesete på alcantara

  Husk å kjøpe beskytter til framseteryggen med det samme. Da slipper du at sølete sko skraper opp og griser til ryggen. Du får begge de tinga her på barnebutikker som selger bilstoler. Billig og greit. Husker ikke navn
 3. Scout

  Skettlapper bak

  Absolutt! Det skulle hjelpe mot bilsyke heheh
 4. Scout

  Skettlapper bak

  Ingen som har kjøpt og montert reim som henger under bilen og ned i asfalten her? Står absolutt i stil med skvettlapper ?
 5. Jeg har nå kjørt 13 000 km med min bensinscout, men forbruket har ikke endra seg noe. Jeg kjørte på 0,63 etter 2-3000 km, og har vel nå rekordnotering på 0,6. Men det er når jeg konsentrerer meg om å kjøre som en miljøfreak. Ellers går det vel i 0,75 hvis man skal føle seg normal.
 6. Takk for tipset @PaulusA. Skal dytte inn USB og se om det hjelper på Mahlers 5. når jeg kommer hjem.
 7. Det med dårlig lyd på blåtann merker jeg ikke, @PaulusA. Jeg streamer SPOTIFY via Iphone/blåtann, med topp kvalitet uten problem. Mulig det er forskjell på teknologien i telefonene. Jeg har en Iphone 7+. Forøvrig raste den en blodtrimma bensinscout (politibil) forbi meg i full utrykning i dag. Den gikk noe jævlig. Politiet bruker en del Skoda her i Georgia. Snakka med en entusiast som hadde eid en gammel politiscout. Den gikk sjelden under 1,5-2 liter på mila. Kjørte fra alt, og han mente den hadde rundt 300 hk. Men det var en antagelse. Hadde ikke papir på motormod som var gjort.
 8. Hørtes jo bra ut dette @Superb lll. Når det gjelder Canton lydanlegget, synes jeg det er bra trøkk i det i min Scout. Det er en del innstillinger du kan forske litt på. Blant annet "lydstyrke fra lydkilde". Der er det daffe standardinstillinger. Jeg opplever stor forskjell på lydstyrke/lydbilde når jeg spiller CD plater vs. Spotify. På CD player er det litt pling plong og jeg må ha 80% av fullt volum, mens via Iphone og Spotify er det veldig bra trøkk (høyeste kvalitet på streamen) med 30%. Det må fikles litt med equalizeren både i Canton og Spotify for å ikke få for mye drønn og vibrasjoner i høyttalerne. Hvis ikke dette gir deg tilnærmet bakoversveis er det noe som ikke stemmer med anlegget vil jeg tro. Prøv deg frem med innstillingene, for det skal være mer enn nok trøkk.
 9. Vel @Superb lll. Min erfaring er at run flat dekk bråker en del pga hardhet. Jeg skreik derfor til meg Michelin dekk på min nybil. Det var ikke run flat, og ganske myk/mye gummi (17"). De kan jeg høre forskjell på lyden i mot asfalten avhengig av temp ute. Men hørselen min er litt over normalen kritisk. Jeg prøvde en Scout med P7 18", men fiksa ikke lyden av dem. Da er det ikke mye gummi. Men de fleste finner seg vel greit til rette med de dekka, regner jeg med.
 10. Flott bil @Superb lll. Scouten er en god bil og kjøre. Det du burde prøve, etter som du er vant med en tyngre bil, er å dra på skikkelig på svingete vei. Den sitter som spikra. Siger ikke ut en millimeter. Dra på så du blir usikker på om du klarer å holde svingen :-) God følelse med ny bil. Gratulerer!
 11. @PaulusA Hehe. Håper ikke det. Gå og rus opp dieselen din nå, så tenker du ikke mer på de gamle Audimotorene fra forrige århundre. ?
 12. Har de kutta ut 180hk TSI og 184 diesel? Pussige greier. Kanskje pga de nye utslippsreglene? Glad jeg kjøpte 180 TSI tidligere..
 13. Seriøst?? Gullbelagt da, mer eller mindre? Jeg må si jeg lurer på nødvendigheten av slik behandling. Men nå er jeg langt unna psyken til de detailerne da ?
 14. Scout

  Snittforbruk Octavia 1.8 TSI?

  Jeg liker biler som drar godt unna. Octavia 1.8 TSI og 2.0 TDI er av de raskeste familiebilene du får. Kan ikke skjønne at det er noe behov for å trimme dem med mindre man har tre svigermødre permanent sittende i baksetet (dieselversjonen trenger neppe å trimmes selv da)
 15. Scout

  Bombrikke

  Skal være uproblematisk hvis den er plassert slik. Dessuten må du vel omtrent bo i bommen hvis det skal ha praktisk betydning. Har aldri på de trådene lenge. Usedvanlig effektive saker

Scout vant dagen sist Juni 2 2018

Scout hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

34 Glimrende

Om Scout

 • Rang
  Veteran

Personlig informasjon

 • Bil
  2017 Skoda Octavia Scout 4x4 1.8 TSI 180hk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×