Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

euphoria

Member
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Excellent

About euphoria

 • Rank
  Advanced Member

Personal Information

 • Domicile
  ( ( Oslo ) )
 • Car
  Kodiaq Style 2.0 TDI 190 4x4 DSG

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Opplever dere at prisene stemmer? Da jeg testet det ved et par anledninger var de fleste rapportene flere dager gamle.
 2. AA streiket på en langtur forleden, og det var ikke pent å se på VAG-kartet som backupløsning nei. (AA fungerte igjen på vei hjem fra hytta etter å ha rebootet bilen .) Drivstoffprisene under spesialmål... Du tenker på Skoda sitt system eller noe annet?
 3. Åja, det var du som endret bestilling fra diesel til bensin... Nei, da må det være problem med knappen din.
 4. Hvor lenge venter du fra første trykk? Du har jo diesel, og hvis det er kaldt tar det litt lenger tid før motoren starter, da det skal glødes litt først. Men siden du også har problemer ved stopp er det vel ikke det...
 5. Det tror jeg du har helt rett i. Og min spådom er at det om 10 år vil være veldig få gode dieselbiler å få kjøpt brukt, selv om behovet for denne type bil fortsatt vil være stor i grisgrendte strøk. Halvparten av alle nordmenn har tilgang på en hytte, og mange av disse ligger ulendt til (4x4) og uten parkering ved stikkontakt. Mitt tips er å kjøpe bil etter eget behov nå, så tror jeg det ordner seg, i hvertfall om man har et langsiktig perspektiv... I verste fall kan man beholde bilen til den er vrakbar, og da spiller det ingen rolle om det ikke er et godt marked å selge i.
 6. Nei men da må du få gjort noe med det omgående... :-) AA er jo ikke tilgjengelig for Google-brukere registrert i Norge, men det er ikke noe problem å installere AA manuelt. Programmet kommer i 32- og 64-bitsversjon, men jeg er usikker på hva Z3+ er bygget på, så jeg linker til begge filene. Fungerer ikke 64-bit avinstallerer du den og tar istedet den andre filen. 64: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-2-8-5745-release/android-auto-maps-media-messaging-voice-2-8-574514-release-android-apk-download/ 32: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-
 7. Hei. Jeg kan forsøke å huske å ta et mål av dette, men hvis du spør fordi du er usikker på om du har nok takhøyde, så er ikke det noe problem. Du kan selv stille inn øvre høyde ved åpning av bakluka.
 8. Ting som ikke er tilgjengelig i enkelte land kan man laste ned via diverse apk-arkiv på webben. Er det denne appen du er ute etter? https://www.apkmonk.com/app/com.voltasit.obdeleven/ PS! Har ikke brukt apkmonk før, så jeg kan ikke gå god for seriøsiteten på denne siten.
 9. Gratulerer med levering av bilen og velkommen i klubben!
 10. Hvis du selger bilen innen 5 år, vil ikke du ha problemer med rust uansett (og du er innenfor garantitiden). Jeg tviler på at du får noe særlig bedre pris når du skal selge den. Jeg understellsbehandlet min, men jeg har planer om å ha bilen i mer enn 7 år. Da får jeg selv igjen for investeringen, både med mindre vedlikehold på rust og et enklere og mer verdifullt salg. Grensen går kanskje ved 6-7 år i Oslo-området?
 11. euphoria

  Dieselvarmer

  Jeg vet ikke hvordan det ser ut på din modell, kanskje eldre enn min 2018-modell. Min følger siste type innstilling når jeg slår den på. Hvis jeg vil sjekke gjeldende innstilling trykker jeg på MENU på climatronic-bryteren og velger ikonet for varmeren på skjermen.
 12. euphoria

  Dieselvarmer

  En annen rapporterte om et lignende problem nylig, og der var (bruker)feilen at varmeren stod i kjølemodus. Hvis du har den funksjonen, kan du sjekke om det er tilfelle.
 13. euphoria

  Takboks/Skiboks

  Jeg satte min gamle Skiguard 850 på Kodiaq'en i forrige uke, og den passer helt perfekt. Jeg kjøpte Thule-feste til den, men angrer litt på at jeg ikke gikk for original-stativet, da det er litt penere og antagelig enda enklere å montere. Jeg tror det skal være plass til stengene gjennom kanalfestene, da det er litt å gå på der. Et par bilder som ikke ble tatt for å vise skiboksen, men der bilen kom med... :-)
 14. Jeg tror også hastighetsinnstillingen på lysjusteringen bare har med kjørelys/hovedlys å gjøre. Og i følge bruksanvisningen gir sportsmodus bare en mer dynamisk tilpasning av lysene til kjøreretningen. Etter å ha hatt Kodiaq'en i 7 uker, hadde jeg endelig en langtur til fjells i helgen, og fikk erfaring med fjernlysassistenten for første gang. Er enig med Vandreren i at nedblending fungerer bra, men at påslåing av fjernlys skjer for sent. Jeg opplevde det dog ikke så plagsomt at jeg overstyrte systemet.
×
×
 • Create New...