Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som inneholder...
Finn resultater i...

tronna

+ Medlem
 • Innlegg

  201
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

tronna vant dagen sist 13. november 2019

tronna hadde mest likt innhold!

Personlig informasjon

 • Bosted
  Akershus
 • Bil
  Kodiaq Style 190TDI 4x4 2018

Nylige profilbesøk

1 899 profilvisninger

tronna sine prestasjoner

Veteran

Veteran (4/4)

34

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg aner ikke. Er nok ikke voldsomme greier i forhold til luftfjæring.
 2. Jeg kan ikke si jeg merket forskjell på de relativt korte turene hvor jeg prøvde begge. Selgeren sa at det ikke var så nødvendig på Kodiaq som på de lavere bilene. Jeg endte med å kjøpe uten, da jeg ikke følte noe særlig stor endring, og at det vil komplisere en bil jeg har tenkt å eie utover garantitid.
 3. Jeg har aldri tatt tid på dette selv, men synes selvsagt at det tok lengre tid enn jeg er komfortabel med når jeg er litt sent ute til jobb 😆 Vil tippe 3-5 min. Men ofte må jeg også skrape sidevinduer når dette er aktuelt, så da er bilen så og si klar front og bak når sidevinduer er tatt.
 4. Jeg tror det er en del interesse for denne bilen, men jeg har en liten mistanke om at de som interesserer seg for denne bilen, ikke er så interessert i forum. Det er mye lettere med facebook Selv har jeg lekt med tanken om å bytte ut kodiaqen, men kun dersom jeg kan gjøre det uten noe særlig mellomlegg, og det tviler jeg på at blir mulig med litt utstyr. Jeg er jo veldig glad i mine ventilerte seter i kodiaqen, og det tror jeg ikke kommer med Enyaq. Og jeg kommer ikke til å nøye meg med 2-hjulstrekk. Jeg kommer nok til å kjøre 4x4 til jeg blir så gammel og skrøpelig at jeg ikke klarer å gå fra parkering til min hypotetiske nedsnødde hytte på vinterfjellet
 5. Hvis den blir lagt ut til 449.000kr, så kjøper jeg 😁
 6. Jeg mener det er mest positivt for Solberg som får kjøre en helt rå bil!
 7. tronna

  Rust på bakbremser

  Jeg sliter med det samme. Må ofte bremse litt hardt i løpet av turen for å slite det av. Går jo fint når jeg kjører alene, men ikke alltid like populært med passasjerer.
 8. tronna

  WLAN

  Jeg sliter med å se behovet for WLAN i bilen. Hva bruker man det til?
 9. Bilen nekter å starte om nivået er for lavt. Ring forhandler. De ordner dette gratis. Jeg har opplevd å måtte fylle på to ganger, så jeg vil snart ta dette opp med forhandler igjen, da væskemengden fortsatt synker. Eneste som var frustrerende er at de aldri førte opp at de hadde fylt på første gang, så det stod ikke i loggene deres.
 10. tronna

  Nye Octavia

  Jeg synes helt klart den har fått et designmessig løft, mulig fordi den ligner mer på Kodiaqen http://www.bilnorge.no/artikkel.php?aid=52611 Tror faktisk jeg liker denne bedre enn superben, og det er vel første gang jeg har kunnet si. Men må jo selvsagt få sett det i butikken. At Superben har mer plass og comfort er jo en annen sak, og en helt annen diskusjon.
 11. Vil ikke si du er helt på bar bakke når du går fra VW til Skoda. Bilene er jo teknisk sett helt like! Bestilte du ventilerte seter forresten? Virker ikke som om veldig mange har bestilt det, men jeg er veldig glad i funksjonen. Uansett, gratulerer med bestilling av bil! Jeg ville også valgt L&K hadde jeg bestilt i dag.
 12. Det samme skjedde med meg. Men jeg har måttet etterfyll enda en gang ved 30000km service. Det var ikke mye, men uansett noe jeg skal holde et øye med.
 13. Tja, når HiAcen på jobb med firehjulstrekk og henger på slep klarer seg helt OK med 117hk(diesel vel og merke) og 2.3 tonn normalvekt, så tror jeg 125 hester skal fungere på en Kodiaq. Før pleide vi ikke ha rare motorene i bilene, og vi klarte oss fint. Tror vi bare begynner å bli veldig bortskjemt. Men, det kan hende du går lei bilen fortere enn du ønsker. Også aner jeg ikke hvor pinglete motoren er i faktisk bruk. Har kjørt en Peugeot Expert med manuell og liten dieselmotor, og den kveles veldig lett. Også har jeg ikke sett noen reelle forbrukstall.
 14. Skal ha første service i sommer, så tar det da. Takk for god tilbakemelding @Superb lll
 15. Har ved flere anledninger opplevd at etter å stoppe bilen i et lyskryss, eller i kø, så har ikke auto hold sluppet når jeg har trykket inn gassen igjen. Ved siste tilfellet måtte jeg skru av og på bilen. Å trykke av P brems eller auto hold fungerte ikke. Har flere opplevd dette?
×
×
 • Opprett ny...