Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

tronna

+ Member
 • Content Count

  196
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7
 1. Jeg mener det er mest positivt for Solberg som får kjøre en helt rå bil!
 2. tronna

  Rust på bakbremser

  Jeg sliter med det samme. Må ofte bremse litt hardt i løpet av turen for å slite det av. Går jo fint når jeg kjører alene, men ikke alltid like populært med passasjerer.
 3. tronna

  WLAN

  Jeg sliter med å se behovet for WLAN i bilen. Hva bruker man det til?
 4. Bilen nekter å starte om nivået er for lavt. Ring forhandler. De ordner dette gratis. Jeg har opplevd å måtte fylle på to ganger, så jeg vil snart ta dette opp med forhandler igjen, da væskemengden fortsatt synker. Eneste som var frustrerende er at de aldri førte opp at de hadde fylt på første gang, så det stod ikke i loggene deres.
 5. tronna

  Nye Octavia

  Jeg synes helt klart den har fått et designmessig løft, mulig fordi den ligner mer på Kodiaqen http://www.bilnorge.no/artikkel.php?aid=52611 Tror faktisk jeg liker denne bedre enn superben, og det er vel første gang jeg har kunnet si. Men må jo selvsagt få sett det i butikken. At Superben har mer plass og comfort er jo en annen sak, og en helt annen diskusjon.
 6. Vil ikke si du er helt på bar bakke når du går fra VW til Skoda. Bilene er jo teknisk sett helt like! Bestilte du ventilerte seter forresten? Virker ikke som om veldig mange har bestilt det, men jeg er veldig glad i funksjonen. Uansett, gratulerer med bestilling av bil! Jeg ville også valgt L&K hadde jeg bestilt i dag.
 7. Det samme skjedde med meg. Men jeg har måttet etterfyll enda en gang ved 30000km service. Det var ikke mye, men uansett noe jeg skal holde et øye med.
 8. Tja, når HiAcen på jobb med firehjulstrekk og henger på slep klarer seg helt OK med 117hk(diesel vel og merke) og 2.3 tonn normalvekt, så tror jeg 125 hester skal fungere på en Kodiaq. Før pleide vi ikke ha rare motorene i bilene, og vi klarte oss fint. Tror vi bare begynner å bli veldig bortskjemt. Men, det kan hende du går lei bilen fortere enn du ønsker. Også aner jeg ikke hvor pinglete motoren er i faktisk bruk. Har kjørt en Peugeot Expert med manuell og liten dieselmotor, og den kveles veldig lett. Også har jeg ikke sett noen reelle forbrukstall.
 9. Skal ha første service i sommer, så tar det da. Takk for god tilbakemelding @Superb lll
 10. Har ved flere anledninger opplevd at etter å stoppe bilen i et lyskryss, eller i kø, så har ikke auto hold sluppet når jeg har trykket inn gassen igjen. Ved siste tilfellet måtte jeg skru av og på bilen. Å trykke av P brems eller auto hold fungerte ikke. Har flere opplevd dette?
 11. tronna

  Test Kodiaq

  Jeg kan ikke si jeg savner DCC. Skulle gjerne hatt luftfjæring til samme pris, uten risikoen for 100k i reparasjon etter 10 år, men det får være i mine drømmer.
 12. Jeg knota det til i starten selv. Men så satte jeg alt tilbake til normalen, og optimalisering til foran eller fører. Begge de to fungerer langt bedre enn optimalisering for alle. Med mindre du har passasjerer. Kan prøve å huske å ta bilde neste gang jeg er ute og kjører.
 13. Hvis du fyller spylevæske hver 18000km er vel det ikke mye å klage over? Og 15000km på 10 liter adblue er jo bra! Men hvis den skal ha kjølevæske regelmessig, så har du lekkasje, og det er garantisak.
 14. Var litt lavt nivå da jeg fikk bilen. Og en morgen jeg skulle på jobb fikk jeg varsel.
 15. Jeg har kun etterfylt kjølevæske en gang, men følger med. Er litt vanskelig med kjølevæska, da nøyaktig avlesning er avhengig av at bilen står like rett hver gang.

tronna last won the day on November 13 2019

tronna had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

About tronna

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Domicile
  Akershus
 • Car
  Kodiaq Style 190TDI 4x4 2018

Recent Profile Visitors

1,302 profile views

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...