Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

tronna

+ Member
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 1. tronna

  Test Kodiaq

  Jeg kan ikke si jeg savner DCC. Skulle gjerne hatt luftfjæring til samme pris, uten risikoen for 100k i reparasjon etter 10 år, men det får være i mine drømmer.
 2. Jeg knota det til i starten selv. Men så satte jeg alt tilbake til normalen, og optimalisering til foran eller fører. Begge de to fungerer langt bedre enn optimalisering for alle. Med mindre du har passasjerer. Kan prøve å huske å ta bilde neste gang jeg er ute og kjører.
 3. Hvis du fyller spylevæske hver 18000km er vel det ikke mye å klage over? Og 15000km på 10 liter adblue er jo bra! Men hvis den skal ha kjølevæske regelmessig, så har du lekkasje, og det er garantisak.
 4. Var litt lavt nivå da jeg fikk bilen. Og en morgen jeg skulle på jobb fikk jeg varsel.
 5. Jeg har kun etterfylt kjølevæske en gang, men følger med. Er litt vanskelig med kjølevæska, da nøyaktig avlesning er avhengig av at bilen står like rett hver gang.
 6. Jeg peila olja ganske tidlig. Den var ikke helt mott toppen av merkingen, men den har stått stabilt på rundt 3/4 vil jeg mene. Frostvæske derimot har jeg mistanke om lekkasje. Så der har jeg måttet etterfylle en gang hos møller. De har også notert i sitt system at det er gjort.
 7. Gjorde som i boka. Tok det pent.
 8. Jeg har ikke måttet etterfylle olje på 22000km.
 9. Har du prøvd en annen kabel? Og renset kontakten på mobilen? Tannpirker er fint å rense ut kontakten med. Utenom det kan jeg kun si at dårlige innstiller på equalizer gjøre lyden rar hos meg. Prøv standard innstiller, og optimalisering til fører istedet for ^alle^.
 10. Du skal ikke måtte koble opp mot hotspot. Det hele skal gå over gsm/4G nettet. En annen ting, android auto er ikke ferdigutviklet for norske brukere enda, så der må du laste ned appen via en ekstern side. Skal se om jeg finner linken til deg senere.
 11. 4x4 er absolutt verdt alle penga! Finnes nok bedre systemer ja, men så lenge man holder seg på veien er haldex mer enn godt nok tror jeg.
 12. Har du hatt dette problemet lenge? Kanskje de har problem med serveren? Connect er ikke den mest stabile netttjenesten jeg har vært borti for å være helt ærlig. Måtte forresten fornye infotainment online plus og care connect-remote access nå. Kostet til sammen 868kr. Usikker på om det er verdt det. Man kan selv velge de forskjellige. Får revurdere neste år.
 13. tronna

  Stemmestyring?

  Siri fungerer bra synes jeg. Jeg fikk android til å fungere, men da måtte jeg snakke på engelsk, så svarte android på norsk Det er en stund siden jeg brukte det, da jeg ikke har installert android auto siden jeg hadde telefonen på rep.
 14. Jeg merker stor bedring når jeg setter anlegget i kodiaqen optimalisert for fører eller foran istedet for alle. Men da blir lyden i baksetet dårligere.
 15. Jeg har 18 sommer og 17 vinter. Må si jeg merket forskjell på spesielt støy, og litt på komfort når jeg byttet fra vinter til sommer. Men det er jo et veldig tynt grunnlag for å kunne si noe om støy og komfort i forhold til de forskjellige hjulstørrelsene når dekkene ikke er de samme. Men utifra litt vage tester jeg har lest/sett, så er saken ofte den at en gylden middelvei er veien å gå når det kommer til felg. Det er ikke sikkert at de minste felgene gir minst støy og best komfort. Men det som ofte er tilfellet er at ekstreme felgstørrelser sjelden har noe for seg annet enn det visuelle. Det fornuftige valget er stort sett å ta den størrelsen bilen blir levert med som standard. Vil også skyte inn at dersom du har 19 tommer standard sommerfelg som flere av modellene levers med, så tror jeg det vil se veldig rart ut å gå over til 17 tommer vinterfelg. Da ville jeg heller valgt 18tommer vinter så forskjellen ikke blir så stor.

tronna last won the day on January 16

tronna had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

About tronna

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Domicile
  Akershus
 • Car
  Kodiaq Style 190TDI 4x4 2018

Recent Profile Visitors

977 profile views

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...