Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.


tronna

+Medlem
 • Innholdsteller

  163
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3
 1. Forbruk kodiaq

  Jeg kjører langt mer enn jeg hadde sett for meg, bikket 14000km på 7 måneder, ligger altså godt an til å kjøre 20-24000 i året. Da vil jeg spare inn prisforskjellen på 190 TDI mot 150 TSI på forholdsvis få år. 2.0TSI var aldri aktuelt for min del grunnet engangsavgiften. 2.0 TSI er riktig nok mer livlig, med dieselen er hakket mer praktisk, og jeg tror dama i passasjersetet synes den er livlig nok som den er 😆 Dagens tur fra Oslo til Sjoadalen via Valdresflya hadde følgende forbrukstall. 267km, 3:53t, 69km/t snitt, 6.3 l/100km. Da er vi nesten oppe på 1400 meter.
 2. Forbruk kodiaq

  Jeg har omtrent samme bil som @sletto, og har et totalforbruk etter 13000km på 0.7 på mila. Min kjørestil tilsier at jeg kan få det godt ned på øvre 0.5 tallet når jeg kjører pent.
 3. Ta gjerne bilde av det hvis det skjer igjen, da tipper jeg vi kan guide deg videre ganske lett
 4. At bakluke er åpen?
 5. Gratulerer så masse! Ser meget bra ut! Nå må vinteren bare komme !
 6. Blindsonevarsling slår seg av

  I plankebyen såklart!
 7. Blindsonevarsling slår seg av

  Henta meg en 163 meter lang plank med henger i dag. Da ble jeg varslet om at ditt og datt ble deaktivert. Måtte aktivere de selv når jeg satte fra meg hengern.
 8. Blindsonevarsling slår seg av

  Jeg kan også bekrefte at den skrur seg av ved hengerbruk. Har skrudd terrasse i helgen. Heldigvis ikke over 30 grader i skyggen, bare 29
 9. Da begynner klokka å tikke veldig sakte Det beste er å kvitte seg med alt av klokker på mobiler og armer osv.
 10. gassrespons. kan den fikses?

  Da skjønner jeg. Men da lurer jeg på enda mer. Jeg synes jo også gassresponsen er treg, og det er uavhengig av om bilen står i eco, normal eller sport. Det tar ofte mye tid før motor og girkasse bestemmer seg for hva den skal gjøre. Det vil vel ikke en slik chip løse? DSG har sin del av skylda, og sikkert mer enn jeg tror. Den er jo avhengig av å forutse den neste handlingen for å være kjapp og effektiv.
 11. gassrespons. kan den fikses?

  Er ikke RacingChip XLR en chip? Vil vel tro den røvkjører garantien like mye som tining eller hvilken som helst annen chip?
 12. Oljeforbruk

  Jeg har blitt fortalt av selveste Youtube at oljeforbruk er mer vanlig enn før, da man prøver å lage motorer med mindre motstand før å øke drivstofføkonomi. Men det er litt trasig når de produksjonen av tilsynelatende like motorer har så varierende forbruk. Hva skal man akseptere? Når er det lønnsomt med oljeforbruk mot drivstofforbruk? Ikke vet jeg...
 13. Klokken går feil

  Jeg har ikke opplevd dette selv. Men så kan det hende jeg ikke har lagt merke til at det har skjedd heller.
 14. Noen spørsmål før potensielt kjøp av Kodiaq

  Alcantara skal være mye bedre enn vanlige skinnseter. Tror det skal gå brillefint Prøvde en Tiguan med skinnseter en varm sommerdag i fjor. Det ble en svett opplevelse.

tronna vant dagen sist Juli 15

tronna hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

26 Glimrende

Om tronna

 • Rang
  Veteran

Personlig informasjon

 • Bosted
  Akershus
 • Bil
  Kodiaq Style 190TDI 4x4 2018

Nylige profilbesøk

638 profilvisninger

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×