Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

tronna

+ Member
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 1. Det samme skjedde med meg. Men jeg har måttet etterfyll enda en gang ved 30000km service. Det var ikke mye, men uansett noe jeg skal holde et øye med.
 2. Tja, når HiAcen på jobb med firehjulstrekk og henger på slep klarer seg helt OK med 117hk(diesel vel og merke) og 2.3 tonn normalvekt, så tror jeg 125 hester skal fungere på en Kodiaq. Før pleide vi ikke ha rare motorene i bilene, og vi klarte oss fint. Tror vi bare begynner å bli veldig bortskjemt. Men, det kan hende du går lei bilen fortere enn du ønsker. Også aner jeg ikke hvor pinglete motoren er i faktisk bruk. Har kjørt en Peugeot Expert med manuell og liten dieselmotor, og den kveles veldig lett. Også har jeg ikke sett noen reelle forbrukstall.
 3. Første gang jeg rygger inn på ferge Fra villevika til Florø.
 4. Gratulerer. Bare en liten ting. Har du ikke åpner for bakluke i førerdøren? Den kan du holde inne for at bakluke skal lukke seg. Ser fram til bilder
 5. Ikke akkurat min bil, men jeg tok nå bilde av den. Alltid gøy å finne din egen bilmodell som utrykningskjøretøy. Har møtt på den i Oslo mange ganger før, men er lettest å ta bilde av den i et kryss bakfra. Spesielt gøy er det å se den i action. Men jeg begynner jo å undre litt. Valgte de Kodiaqen fordi den er best til jobben, eller fordi den var billigst, med de kravene som ble stilt. Jeg er redd det er det siste, men det betyr jo at den er god nok. Jeg tipper det er en 190 diesel de kjører.
 6. Skal ha første service i sommer, så tar det da. Takk for god tilbakemelding @Superb lll
 7. Har ved flere anledninger opplevd at etter å stoppe bilen i et lyskryss, eller i kø, så har ikke auto hold sluppet når jeg har trykket inn gassen igjen. Ved siste tilfellet måtte jeg skru av og på bilen. Å trykke av P brems eller auto hold fungerte ikke. Har flere opplevd dette?
 8. tronna

  Test Kodiaq

  Jeg kan ikke si jeg savner DCC. Skulle gjerne hatt luftfjæring til samme pris, uten risikoen for 100k i reparasjon etter 10 år, men det får være i mine drømmer.
 9. Jeg knota det til i starten selv. Men så satte jeg alt tilbake til normalen, og optimalisering til foran eller fører. Begge de to fungerer langt bedre enn optimalisering for alle. Med mindre du har passasjerer. Kan prøve å huske å ta bilde neste gang jeg er ute og kjører.
 10. Hvis du fyller spylevæske hver 18000km er vel det ikke mye å klage over? Og 15000km på 10 liter adblue er jo bra! Men hvis den skal ha kjølevæske regelmessig, så har du lekkasje, og det er garantisak.
 11. Var litt lavt nivå da jeg fikk bilen. Og en morgen jeg skulle på jobb fikk jeg varsel.
 12. Jeg har kun etterfylt kjølevæske en gang, men følger med. Er litt vanskelig med kjølevæska, da nøyaktig avlesning er avhengig av at bilen står like rett hver gang.
 13. Jeg peila olja ganske tidlig. Den var ikke helt mott toppen av merkingen, men den har stått stabilt på rundt 3/4 vil jeg mene. Frostvæske derimot har jeg mistanke om lekkasje. Så der har jeg måttet etterfylle en gang hos møller. De har også notert i sitt system at det er gjort.
 14. Gjorde som i boka. Tok det pent.
 15. Jeg har ikke måttet etterfylle olje på 22000km.

tronna last won the day on August 7

tronna had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

About tronna

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Domicile
  Akershus
 • Car
  Kodiaq Style 190TDI 4x4 2018

Recent Profile Visitors

1,086 profile views

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...