Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.


tronna

+Medlem
 • Innholdsteller

  132
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1
 1. Det skal komme en ny 1.5 TSI. Når den kommer, eller om den kommer til Norge i det hele tatt aner jeg ikke. Skal vel i første omgang komme med Octavia tror jeg.
 2. Anbefalte sommerdekk til Kodiaq - 19"?

  Standardekk på Kodiaq er enten 215/65-17 eller 235/55-18. SUV dekk har jo typisk stor diameter og relativt liten felg. Men hva som kalles SUV dekk hos de forskjellige er litt hipp som happ. Jeg ville ikke hengt meg for mye opp i hva de kaller dekkene, så lenge egenskapene passer bruken, og prisen passer lommeboka. Hva angår vekt, så er ikke en superb med 190 diesel og 4x4 mer enn i overkant av 100kg lettere enn en kodiaq med samme motor og drivlinje.
 3. Grattis! Menne.. Vi vil se bilder, ellers tror vi ikke på deg!
 4. Forfengeligheten lenge leve, enten det er store felger, stor silikon i trynet, eller stort billån(som er mitt tilfelle). Alle har sin greie. Men å senke en «terrengbil», ja da skjønner jeg ingen verdens ting! Hadde Kodiaqen blitt levert med 19 tommer som standard, så hadde jeg garantert ikke byttet det mot noe mindre av ren latskap.
 5. Vil helt klart kjøre med Scorpion dekkene til de er utslitt. Så fin på det er jeg ikke. Har sett bilder av 22 tommere på Kodiaq. De mener gjerne at de skulle hatt enda større felger, personlig synes jeg det ser litt ut som dette:
 6. Takk for det! Dette er vanlige Trinity felger som koster 1000kr ekstra, selv om det er samme størrelse som Elbrus felger som kommer standard med Style utstyrspakke. 235-55-18 Synes det er en fin størrelse til en SUV. Merker noe mer hjulstøy enn med vinterhjula. Vet ingenting om dekkene, mener det er noen Scorpion dekk..
 7. koding av kodiaq i og rundt oslo utføres

  Bra noen her kan lese!
 8. MDS – «Snow modus»

  Stemmer det at tanken er på 13 liter?
 9. MDS – «Snow modus»

  Jeg har kjørt 9000km nå med min, og den påstår det fortsatt er 3000km å kjøre med adblue. Men så har jeg mye langkjøring, det har kanskje en del å si? Fra start stod det at det var 8500km rekkevidde med adblue.
 10. Kodiaq! Forumets mest diskuterte bil!

  Er helt enig i at gir og motorrespons er ganske treg til tider. Men så er jeg vant til kjipe motorer og girkasser, så Kodiaqen var ett steg opp for min del Har forhandler gjort omprogrammeringen, eller er det andre som har ordnet det?
 11. Produkter til enkel vårshine.........

  Med vaskehall på jobb mener jeg at det drives av et bilvask firma. Mener jeg betaler 200kr for utvendig, og 400 for full vask, noe som ikke er alt for ille, men blir jo penger av slikt uansett nå på vinteren.
 12. Produkter til enkel vårshine.........

  Jeg har en vaskehall i kjellern på jobb, men det koster jo fort noen hundrelapper å ta bilen der. Har aldri vasket Skodaen selv. Har vel i snitt vasket bilen annenhver uke.
 13. Produkter til enkel vårshine.........

  Hvor ofte vasker folk bilen vinterstid?
 14. Service og mobilitetsgaranti- føler meg misbrukt

  Dersom jeg opplever manglende ydmykhet eller arroganse fra verksted/butikk/hvadetnåskullevære, vil det ofte endre min holdning med tanke på hvor fleksibel og kravstor jeg er. Stort sett ender slikt i at jeg blir kunde en annen plass, men man har ikke alltid like mange valg dersom man har kjøpt bil og ønsker å holde seg til merkeverksted.

tronna vant dagen sist April 12

tronna hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

16 Godt

Om tronna

 • Rang
  Veteran

Personlig informasjon

 • Bosted
  Akershus
 • Bil
  Kodiaq Style 190TDI 4x4 2018

Nylige profilbesøk

391 profilvisninger

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×