Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Killroy555

Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Jeg har flere biler, så min 2018 Octavia har stått ubrukt i nesten to måneder. Når jeg skulle benytte den, fungerte ikke nøkkel i det hele tatt, og den røde lysdioden på nøkkelen lyste ikke ved trykking på knapper på nøkkel. Byttet til nytt batteri, men fremdeles alt så fremdeles mørkt ut. Heldigvis hadde kona med nøkkel i veska, låste opp og startet bilen, og etter en stund virket "min" nøkkel igjen. 4 dager senere låste jeg opp bilen med denne, skiftet til vinterdekk og skulle kjøre for å sjekke lufttrykk. Bilen fant ikke nøkkelen, og startet ikke, selv om jeg prøvde å holde nøkkelen inntil startknapp. Lysdisoden lyste heller ikke ved trykk på knapper på nøkkelen. Hva er det som skjer ? Og må jeg gjøre noe med nøkkelen, eller er dette en reklamasjons sak ?
 2. Er det noen som har tips om hvordan man programmerer Octavia til å kunne lukke elektrisk bakluke med nøkkel ?
 3. Angående pkt 1, det samme skjer vel hvis man bruker tilhengerkontakten. Og assistentene slår seg ikke på igjen etter at tilhenger er frakoblet, det må du huske sjøl. Dette er min erfaring.
 4. Hei, takker for svar. Har oppdatert kartverket i bilen i i dag (30 GB på 34 minutter med USB) men fant ikke ut hvorledes jeg skulle oppdatere Bluetooth og Radiologoer på min Colombus 2018 modell fra minnepinnen. Noen som har en ide ? Men denne siden har vel ingen linker til selve hoved softwaren til bilen, som jeg plages med., med at Blindsonevarsel er blitt til en utilgjengelig Side Assist og automatisk motorstans i lyskryss ikke fungerer.
 5. Helt enig, savner det i Octavia også. Rart ingen på dette forumet har snekret noe til her... når man ser hvor mye innsikt mange har.
 6. Er det dette du er ute etter ?
 7. Når jeg søker på Side Assist dukker WW opp. Kan det være at min Octavia plutselig tror den er blitt en WW ? Altså at softwaren starter i feil modus ? Frakoblet batteriet en time, og lot den stå på tomgang til alle feilmeldingene var borte, men fortsatt var Blindsonevarsling byttet ut med Side Assist. Jeg sender deg en PM med VIN koden.
 8. Jeg har en 2018 Octavia, og synes det er mye støy og rumling ved første start på dagen. Dette varer i flere minutter. Når motoren er varm, er det ingen støy og rumling. Ut i fra det du skriver, kan det bety at noe er feil med registerkjedet ?
 9. Hei, min Octavia 2018 manglet plutselig muligheten til å aktivere "Blindsonevarsler", og var byttet ut med "Side Assist". Jeg re satte softwaren til fabrikkinnstillinger, men det hjalp ikke. Hvordan kan noe slikt skje ? Tar nå og kobler fra batteriet en stund, og ser hva for slags versjon jeg får etter igangkjøring igjen. Jeg har akkurat lastet ned ny versjon av "Multimediasystemet" til bilen, men ikke installert den, da jeg gjerne vil gjøre en ting om gangen. Regner med at det ikke er med softwareelementer i denne som er med på og styre bilen på en slik måte at Blindsonevarseler forsvinner ? Er det enkelt og oppdatere bilens hovedsoftware selv ? Eller må man ta den lange turen til verkstedet ?

Killroy555 last won the day on March 4

Killroy555 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Killroy555

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Octavia 4x4 LK 7DSG 2018

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...