Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Generelt

Forums

 1. Skoda in general

  Discussions about Skoda in general

  323
  posts
 2. Min bil / Mitt prosjekt

  Vis frem din bil / ditt prosjekt her

  2,002
  posts
 3. Bilpleie

  Vedlikehold av bil

  342
  posts
 4. Stereo / Infotainment

  Amundsen, Columbus og annet

  571
  posts
 5. Rims and tyres

  Alt om felg og dekk

  507
  posts
 6. Technical

  Generelle tekniske emner

  533
  posts
 7. Cars in general

  Discussions about cars in general

  87
  posts
 8. News and information

  News and information from other car related websites

  84
  posts
 9. Kjøp og salg

  Selge bilen eller annet utstyr som passer Skoda?

  64
  posts
 10. Everything else

  Whatever you want

  195
  posts
 • Emner

 • Siste innlegg

  • Det er jo noe som ikke overrasket meg så veldig, men hvor kan en finne slike opplysninger @BGB? For det synes jeg hadde vært veldig interessant å lese mer om,  for dekk i dimensjonen 225/50-17" er ikke en dimensjon jeg benytter til min bil.
  • Husk at et dekk i en gitt testdimensjon ikke trenger å fungere like bra i annen dimensjon, fekst VC7 gjør det svært bra i 225/50R17 men i 275/35R21 er det ikke like bra.   
  • Jeg er spent om denne faktisk kommer før det innføres mva.
  • Både Motor- og Autofil-testene har følgende rangering av piggfrie dekk: Conti, Nokian, Goodyear. I Autofil kom Michelin på 4.plass. Bridgestone var ikke med i noen av disse testene, utrolig at et så stort merke ikke klarer å ha et nyutviklet dekk klart til sesongstart, eller rettere sagt til testene blir gjort. De vet når de foregår..... Så de "mister" en mulighet til å vise hvor gode de nye dekkene er i forhold til konkurrentene i de to store testene før sesongstart, utrolig klønete. Jeg  har ikke valgt Bridgestone av den grunn, siden jeg ikke vet hvilke egenskaper de har sammenlignet med de andre. Jeg leita litt rundt, og kjøpte de jeg i utgangspunktet hadde tenkt å kjøpe: Nokian Hakkapeliitta R3 😁  Det ble altså ikke testvinneren på meg@Superb lll. Vi har ikke motorvei her i området, jeg vektla en del andre forhold enn deg, og jeg har klokketro på at disse er bedre på saltsørpe og det ekle føret vi ofte har her etter at saltebilen har spredd dritten sin og plogen aldri dukker opp 😟. Jeg har ikke lagt på hjulene med de nye vinterdekkene enda. Vi har fått litt høyere temperaturer her, og vinteren virker å være litt lengre unna nå med utsikter til to-sifrede plusstemperaturer en stund fremover. Jeg har vært bortreist og bilen har vært hos detailer en ukes tid nå, så det er deilig å kunne få "feelingen" med nybilen på sommerdekk enda litt før jeg legger om 😁.  Da har jeg også litt bedre sammenligningsgrunnlag på støy og kjørefølelse på tørt og vått føre mellom sommer-/vinterdekka.
  • Har du funnet ut hvilke vinterdekk du velger til din nye Karoq enda da @Sjåføren? Det er noen forskjeller i de testene, så det gjelder jo å plukke ut de testresultatene som passer best for det underlaget en kjører mest på. Derfor satset jeg på Continental ContiViking 7 denne gangen, men de har jo bare vært på bilen 1 uke og bilen er knapt nok kjørt siden jeg byttet til vinterhjul, så jeg har ingen info eller synspunkter å komme med så langt. Det får jeg komme tilbake med etter hvert som bilen blir kjørt litt mer..........

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...