Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Generelt

Forums

 1. Skoda in general

  Discussions about Skoda in general

  344
  posts
 2. Min bil / Mitt prosjekt

  Vis frem din bil / ditt prosjekt her

  1,960
  posts
 3. Bilpleie

  Vedlikehold av bil

  352
  posts
 4. Stereo / Infotainment

  Amundsen, Columbus og annet

  635
  posts
 5. Rims and tyres

  Alt om felg og dekk

  579
  posts
 6. Technical

  Generelle tekniske emner

  616
  posts
 7. Cars in general

  Discussions about cars in general

  92
  posts
 8. News and information

  News and information from other car related websites

  84
  posts
 9. Kjøp og salg

  Selge bilen eller annet utstyr som passer Skoda?

  67
  posts
 10. Everything else

  Whatever you want

  172
  posts
 • Emner

 • Siste innlegg

  • Har du løst problemet? Har samme symptomer på min 2000 mod. 1.9 tdi
  • Som @Marius skriver så er det helt og holdent opp kjøper hvilke felger og dimensjon en velger som vinterhjul, her er det ingen fasit. Det som kanskje betyr mest for de fleste er vel muligens prisen for komplette vinterhjul (dekk og felg), for de originale Skodafelgene er alt annet enn billige. Så jo mindre dimensjon felgene -og dekka har, jo rimeligere blir prisen for dem. Jeg forhørte meg på prisen for originale 19" Skodafelger til min L&K utgave Trinity i Antrasit metallic og børstet alu, og de kostet ikke mindre enn 8.500,- pr.felg!!! Det stod Pegasus (antrasit og børstet alu) 18" på Superb L&K jeg kjøpte i fjor sommer som sommerhjul, men måtte jo bare ta det bilen ble levert med fra fabrikk, siden jeg kjøpte en utstillingsbil........ Den bilen var det ikke noen vinterhjul til, så da kunne jeg selv velge hvilke felger jeg ville ha, og da valgte jeg Modus 18" som vinterfelg  Når det gjelder bilen du har kjøpt hos dem og de medfølgende vinterhjula, så virker det jo nesten som om de bare har sendt med noen hjul de hadde liggende, og det blir vel nesten bekreftet i form av dekkenes alder......... For dette er ikke felger som kler en Sportline så veldig godt etter min mening, men igjen, det er jo opptil de som bestiller bil/vinterhjul som bestemmer hvilke vinterfelger de ønsker. Om jeg hadde bestilt meg en ny Sportline i dag så hadde nok jeg personlig valgt enten Vega (som er på det vedlagte bildet) eller Supernova. Her har du hvilket ekstrautstyr og bl.a. hvilke felger som er tilgjengelig til Superb i dag fra forhandler, https://az749841.vo.msecnd.net/sitesnbno/alv1/1007f646-93c4-4f89-93fe-6b33a997f1a1/SUPERB-tilbehor.c0221a2dc8064cc6a77178b5f92c0843.pdf
  • Hei, 2015 gummi var nok noe gammelt å få med ja... men, vinterfelgene velger man jo selv, når man bestiller bilen, evt i etterkant. Så, det kan godt hende at disse er brukt med bilen fra den var ny.. men, litt mistenkelig med 2015 gummi.
  • Hei. Kjøpte nylig en demobil fra forhandler og fikk med noen vinterdekk fra 2015🙈 klaget på det selvfølgelig og fikk ny gummi. Men så kommer spørsmålet, dette kan da ikke være orginalfelger til en sportline 2019 mod?  Jeg tror dem har sendt med feil felger?
  • De originale varmet jeg med føner og fjernet med fiskesene. De nye jeg kjøpte er limt på samme måte.....bare å vaske godt først og klistre dem på. 👍🏻

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...