Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Andre

Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. Hei Denne er bare trykt på plass så ta bort deksler på sidene og dra ut. veldig enkelt
 2. Andre

  Klutsj ulyd

  Hei Har du 1,6 tdi så har vi samme problem.. Viskosekobling inni svinghjulet er ødelagt og på min røy sentraluttrykker samtidig.. Her i nord skulle lokal forhandler ha 38500,- for jobben.. vanvittig system for har vært byttet på min en gang tidligere så ikke holdbart system med dobbelmassesvinghjul. og på 4x4 funker det veldig dårlig å bygge om til fast svinghjul. bare mote deg opp til å skru.. Mye skruing for å få av girkassen
 3. Enkelt og programere samt har en ekstra kontroll for salg.
 4. Hei Bare bytt, passer rett på og husk lyktene samt plastdetaljer i bunn av fanger
 5. Ta av motordeksel som er klikket på over selve motoren.. Så ser du ca midt på motoren og litt mot høyresiden så ser du en svart boks med 32mm mutter på toppen.. Ligger litt nedi motoren. Skru av med 32mm pipe og lang forlenger.. Er innsatsfilter og lite gris da det renner ned i bunnpanna når du løsner filterhus. Litt trangt å få opp filtret, men det går helt fint hvis man er litt forsiktig.
 6. Bruker bytte pollenfilter 2 ganger i året.. på våren og på vinteren.. er utrolig hvor mye dritt som kommer i det filtret selv på vinteren. Og er lett å bytte ja, men pass på ribbeina... Jeg klarte det kunsstykket å knekke et ribbein da jeg støttet siden mot pasasjerstolen.. knekk..
 7. Andre

  Skum

  Hei Bruker vaske bilen ca 1 gang i uka å etter jeg starta med å bruke skum så har hverdagsvasken blitt mye enklere den er veldig effektiv samt veldig skånsom mot voks så slipper polere så veldig ofte. Maskinpolerer 2 ganger i året og avslutter med en carnauba voks å vare lenge gøy å vake etter voksen er påført grundig. Asfalt støv og vanlig støv setter se gikke fast og er en drøm nå med høytrykk og foam gun Legger ved et bilde og her har skummet virket i 20 minutter så dette skummet henger lenge på.
 8. Kjørte lenge med 18" men har gått over til 19" å felger er monaco maribeau 8,5X19 ET45 og 5X112 i boltsirkel. Skal få tatt bilde etterhvert for oppsettet passet fint.. dekkdimmensjon er 235/35-19
 9. Fant ut av dette.. er et klips som du bruker skrujærn for å vippe ut så vips er håndtaket av. Litt vrient å se, men legger du deg inn i dørken å ser på siden av spaken som er innerst mot torpedovegg så ser du klipsen.
 10. Irriterende med biler som er strippet ja.. Fant en flott bil på nett å stussa litt på prisen, men når jeg åpnet anonnsen så så jeg hvorfor...
 11. Hei Noen som aner hvordan man demonterer innvendig panseråpner på en 2010 Octavia FL modell.. Trenger å få denne av for å kunne ta av dekslet som er innenfor. Tips mottaes A.

Community Reputation

0 Neutral

About Andre

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/24/1972

Personal Information

 • Car
  Skoda Octavia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...