Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kodiaq Sør

Member
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kodiaq Sør

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Skoda Kodiaq Style 190hk TDI 4 x4 DSG

Recent Profile Visitors

528 profile views
 1. Ville sjekket hvilken vekt disse tåler (uansett leverandør) En annen ting er hvis dette er noe du bare av og til har bruk for så finnes det stigtrinn du trer over hjulet som du kan stå på for å nå godt inn på taket. Har du beskyttelse i dørkarmen så kan du jo også stå der og nå opp i skiboks ol. Synes det ser ut til at stigtrinnene som er vist på linkene kan samle mye dritt og som da kan ligge å "gnikke" mot lakken og dermed frem skape et rusproblem du ellers vil slippe.
 2. Kjørte opp og ned iset og våt bakke på nyttårsaften (flere ganger da flere hadde måtte sette fra seg bilene nede pga føret) Kjørte i vekselvis offroadmodus og i down hill assist og begge deler funket som bare det! Kjører piggfritt (gjort det siden slutten av -80 tallet)
 3. Husker du å trykke inn bremsen hver gang du skal starte? (DSG?)
 4. OK - har en kamerat som var veldig godt fornøyd , men det kommer jo an på hva og hvordan de brukes også da..
 5. Hva med « sokker»? Er det « Autosock» de heter ?
 6. Har du vurdert ekstra støydemping som Dinitrol tilbyr? Jeg har hatt det på mine to siste biler ( Audi Q5 og nå Skoda Kodiaq ) og er kjempefornøyd!! Billigere når du tar det når bilen allikevel er inne og "demontert".
 7. Tok en god uke for min Kodiaq å komme seg fra fabrikk til kaien. Så er det om å gjøre og komme seg med den første båten som går til Oslo - ser at samme båt går noen turer til Drammen (så har vel da andre bilmerker med ) Så turen fra fabrikk til den står hos forhandler kan fort ta ca 3 uker - så kommer klargjøring osv hos forhandler i tillegg
 8. Var en tur i Tyskland i uken som var- var innom flere Skoda forhandlere og de kunne fortelle at der nede er det opp i 12 mnd ventetid på biler, og at salget derfor ikke var så veldig.... Traff noen få biler i Tyskland og Danmark.
 9. Du får vel bare inn de appene fra den tilkoblede telefonen som er " trafikksikker"? Så feks FB får du ikke opp, men Spotify får du.
 10. Det er lett å klage på servicen på bilverkstedene, men i sommermånedene mener jeg vi må ha forståelse for at de ikke kan slippe alt de har i hendene for å hjelpe alle. De får gjerne inn flere enn en kunde som kommer "drop in" og de har gjerne allerede bukkene fulle. Har du bestilt i forkant så er du gjerne ikke interessert i at de "aldri" blir ferdig med bilen din pga av de prioriterer "alle" de som bare kommer innom. Når det er sagt så skjønner jeg frustrasjonen til Bobletrond :-)
 11. Infotainment Columbus ›  Via ett SIM-kort med datatjänster i den externa modulen i handsk- facket på frampassagerarsidan. Har du sjekket i "hanskerommet "? Ser ut til at det er stedet for simkort
 12. Dette er jo noe vi dessverre har andre steder også- stor forskjell på asfalten - og det spiller absolutt inn !
 13. Den tectylbehandlingen som innkluderer støydemping er gull verd. Har det selv på bilen jeg kjører nå (annet VAG merke fram til Kodiaqèn kommer) En annen ting er at demobiler ofte utstyres med brede lave dekk - dette gir også mer støy enn litt mer "vanlig" dekkdimensjoner. Det er fint med store felger , men det er ikke veien å gå for å få vekk støy :-)
×
×
 • Create New...