Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

BorgeH

Member
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 1. Jeg ser ikke hva det koster, sjekker bare volum for å se forbruk. Blir bare uvel av summen....
 2. BorgeH

  KJØRELYS

  Hva i alle dager er problemet? Det eneste som er ille er for lite lys.
 3. BorgeH

  lydanlegg

  Min står på venstre side bak, i sideveggen, ser en slags luke.
 4. Sikkert brudd i en kabel eller en føler som har kilt seg.
 5. BorgeH

  Fjernlysassistent

  Når man kjører på svingete mørke veier i regnvær, så er det alt for tregt. På fjellet i snø er det nok ikke det samme behovet. Jeg kjørte en BMW tidligere, det fungerte 100%. Skoda sitt system er kanskje på 35% i forhold.
 6. Jeg kjøpte et brukt originalstativ på Finn. Veldig fornøyd med den enkle greie monteringen. Sikkert ikke like smekkert som de peneste, men mesteparten er uansett inne i takboksen.
 7. BorgeH

  Ligge inn speil

  Forhandleren fortalte meg at baklysene er på alltid når enten kjørelys eller nærlys er på, eller som jeg bruker auto. Jeg har en 2018 modell med LED baklys. Jeg har ikke sjekket om det er tilfelle, men håper det. Det dummeste jeg vet er å kjøre rundt med lys foran og ikke bak. Ser mye av det i tuneller, spesielt på elbiler.
 8. Ble nå ikke veldig imponert over "effektene". Syns egentlig Skoda har gjort en bra jobb selv med bilen.
 9. Jeg har ikke panoramatak, syns det er finest når takboksen ligger nedpå. Prismessig ser det ikke ut til å bety så mye. Har hatt både Thule og originale før, men har ingen erfaring med Skoda sine bøyler, kanskje de er laget av Thule...
 10. Hva anbefaler ekspertene mht takstativ? Original Skoda eller fra Thule eller andre?
 11. BorgeH

  Fjernlysassistent

  Etter å ha prøvd min litt mer er jeg enig. Mener den er på grensen til ubrukelig, men får teste litt til. Da blir det irriterende at en må klikke 2 ganger for å få fjernlys.
 12. De som kjøper brukt bil må nok bare tilpasse seg de som selger brukte biler. Det er den som kjøper ny bil sitt privilegium å velge akkurat det som måtte passe av utstyr og varianter. Når det er sagt, er det en del utstyr det faktisk lønner seg å velge, selv om du ikke ønsker/trenger det, dersom du har tenkt å selge bilen etter noen år. 4x4 og DSG er eksempler på dette når en benytter seg av de gode tilbudene. Du vil få mer tilbake når du selger enn det du betaler når du kjøper.
 13. BorgeH

  Hundehår

  Heldekkende gummimatte og skinn er det mest effektive når man har hund.
 14. Med aircondition er vel dette blitt helt overflødig? Bilen blir uansettt fort kald. Tenker vel mer at dette samler møkk og støv som irriterer. Dessuten vanskeligere å skrape snø og is.

Community Reputation

7 Promising

About BorgeH

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  SKoda Superb 2018 L&K

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...