Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

BorgeH

Member
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. BorgeH

  Forsikring

  Jeg kjøpte forsikring hos Møller sammen med bilen, var mye billigere enn noen andre. Byttet nettopp alt annet fra Gjensidige til If, men de ville ikke bry seg med å gi pris på bilen når de hørte at jeg hadde Skoda fra Møller. Husker ikke hva jeg betaler.
 2. Lakkerte dørhåndtak er en elendig patent. Kan trøste dere med at det er like dårlig på BMW og Volvo. Men som nevnt over er det veldig lett å polere bort, men det er jo like fort tilbake. Det er slett ikke behov for ring for å lage slike merker, litt vanlig møkk, som er umulig å unngå, funker godt som slipepasta.
 3. Jeg tok meg litt tid for å finne ut hvordan dette egentlig virker. Jeg kan berolige med at det er helt trygt og ikke noe datasluk å bruke telefonens wifi til å oppdatere kart. Du velger selv hva du vil oppdatere, hvilke land hooker du av i en meny. Før nedlasting begynner får du vite hvor mye data det du har valgt inneholder. Når jeg sjekket i dag var Sverige 300 Mb, Danmark 100 Mb. Alle tilgjengelige oppdateringer var til sammen 13 Gb. Det betyr at om man oppdaterer Norge, Sverige og Danmark vil det utgjøre ca 0,7 Gb, noe som knapt sprenger noens budsjetter.
 4. Fint at du vet best For andre kan jeg trygt anbefale å gjøre det på den enkle måten, uten innlogging eller annet styr.
 5. Er det ikke enklere å bruke ting slik det skal brukes enn å spekulere mye på hvordan man kan bruke det på en annen måte? Det gir overhode ingen mening å tvinge ting til å endre retning i fart. Et lite trykk på bremsen, så stopper bilen helt, veldig enkelt. Men det er din bil, så du kan selvsagt bruke den akkurat som du ønsker
 6. På min gamle Opel Record 1967 hadde jeg en rullgardin foran radiatoren. Den styrte jeg via en snor med knuter på inne i kupeen på bilen. Var faktisk veldig effektivt og utrolig lettvint
 7. Flyt i kjøringen??? Høres mest ut som mishandling av girkasse og en dårlig uvane.
 8. Du hører jo ikke på hva jeg sier, det er ikke snakk om noe 25-28gb data som lastes, det hadde jeg merket på min mobilregning veldig godt. Det avgjørende er vel ikke hvor lang tid prosessen tar, men hvor lang tid du bruker på det. Når oppdateringen skjer mens du likevel sitter i bilen tar det faktisk ikke tid i det hele tatt. Det eneste du merker er at du ikke har tilgang til GPS den tiden oppdateringen foregår. Men du får velge det som passer best for deg.
 9. Kan ikke helt skjønne hva evt. besparelse er på å skifte gir før bilen har stoppet. Høres ut som en uvane som kanskje og kanskje ikke kan bli kostbar. Gjør du dette på en manuell, koster det litt ekstra hver gang. Ikke urimelig å tenke seg at det gjør det på en DSG også. Anbefaler omlegging av vaner
 10. Det raskeste er det avgjort, det skjer mens jeg likevel sitter i bilen med noen tastetrykk. Det plager ikke meg at telefonen og bilen snakker sammen og laster data. Det er vel ikke tidsbesparende å dytte inn en minnepinne i PCen for å laste det ned lynraskt via bredbånd, for deretter å dytte minnepinnen i bilen for å overføre data?
 11. Jeg tenker at det mest sannsynlig er bortkastede penger med en moderne motor meg god olje. MEN om du har tenkt å ha bilen selv til den dør, kan det være et godt poeng, men da hadde jeg gjort det selv. Men om du har tenkt å bytte bilen før den har rullet 200 000, vil du aldri oppleve noen verdi av ekstra oljeskift, den gleden gir du til den siste eieren av bilen.
 12. Bremseskiver er åpenbart ikke noe som varer lenge, men syns det er drøyt at det samtidig skal lages til melkeku for Møller. Fikk tilbud på bytte av bremseskiver/klosser bak på min 2018 Superb på 5762,- Naboverkstedet tilbyr samme jobb for 3600 med deler fra Mekonomen. Liten tvil hos meg hvem som får jobben. Kvaliteten på originaldeler ser uansett ikke ut til å være spesielt god når det må byttes etter 60 000 km 1,5 år. Det burde jo være merkeverksteder som klarer denne jobben raskest av alle...
 13. 300 Mb er ikke 25-28Gb... Jeg vet ikke hva den laster ned og interesserer meg lite, så lenge det ikke er mange Gb, for da blir det dyrt å bruke mobilen. Jeg har en datamengde på 15Gb pr mnd og har aldri sprengt denne ved å oppdatere i tillegg til annet forbruk. Har ikke tatt meg bryet med å sjekke hvor mye som brukes. Har man lite tilgjengelig på mobilen er det vel bare å parkere i nærheten av et trådløst nett for oppdatering. Poenget mitt er at dette er absolutt den enkleste og raskeste måte å oppdatere kartene på.
 14. Mulig du mener det, men jeg tror du tar feil.. Har oppdatert uten å sprenge datamengden på mobilen. Ikke hadde den klart å laste så mye data på den tiden heller. Men nye veier var på kartet. Jeg har ikke satt meg inn i detaljene, men bare ser at det virker på min bil
 15. Jeg har ingen problemer med cruise-control på bilen når jeg bruker tilhenger. Men etter jeg har brukt båthengeren der lysene er frakoblet, så funker ikke CC før jeg har skrudd av og på tenningen, selv om jeg ikke har hengeren bak lengre. Ligger inne med feilmelding på at baklys ikke virker, noe som er naturlig når det er tatt av hengeren. Løsningen er å stoppe bilen og starte på nytt samt sørge for at tilhengerens lysanlegg er OK. Det siste er jo uansett en bra ting

BorgeH last won the day on September 29 2019

BorgeH had the most liked content!

Community Reputation

9 Promising

About BorgeH

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  SKoda Superb 2018 L&K

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...