Gå til innhold
Morten T

Lås bakluke virker av og til


Anbefalte innlegg

Har en Octavia 2012 stasjonvogn (diesel - om det har noe å si) og noen ganger siste tiden har det vært vanskelig å få åpnet bakluken. Sist fredag og lørdag var det bare å glemme, men søndag igjen var det null problem.

Det høres ut som om sentrallåsen, som  høres ut som ligger nedi bjelken bak lasterommet, aktiveres, men når jeg forsøker å åpne ved å trykke åpne-knappen på bakluken skjer intet.                          Har lurt på om det kan være ledningsbrudd til "åpne-knappen" på bakluken ellerkanskje  feil på låsen nedi bjelken bak lasterommet.

Er det noen som har tips til hva feilen kan være?  Har ikke så lyst til å oppleve å ikke få opp bakluken oppå fjellet  på hytta.

Snakket med Skodaverksted i Oslo og de kunne kanskje hjelpe i neste uke, de fikk se når de hadde tid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan være at det er selve "bryteren" til bakluka som er problemet, enten ved at det er dårlig kontakt eller at den har et ledningsbrudd.

Men, siden du hører at låsen aktiveres så er det jo ikke nødvendigvis det som er problemet, det kan jo være at selve låsen har kilt seg litt, og at den ikke klarer å åpne av den grunn. Du kan forsøke å smøre selve låsen, for å se om det blir bedre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...