Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

nyogtha

Hei! Flere Fabia-eiere her?

Recommended Posts

Heisann!

Jeg kjøpte meg en 2013 i følge forhandler, 2012 i vognkortet, Fabia VRS for noen uker siden. Før dette eide jeg en Alfa Romeo 166. Jeg er veldig fornøyd med bilen. Selvsagt hadde det vært digg med flere premium-saker, men samtidig føles det litt riktig å ikke ha så mye dill i en liten sportshatch. Det er deilig å kjøre bekymringsfritt med en mer moderne bil og med garanti, men jeg må si jeg savner litt miljøet rundt Alfaen. Det er mange veldig kunnskapsrike mennesker som driver med Alfa og de er ekstremt hjelpsomme. Det er klubber og lokallag og alt mulig. Etter jeg kjøpte Skoda har jeg meldt meg inn i BRISkoda og dette forumet, blitt med i diverse grupper på facebook og sett etter en norsk Skodaklubb. Jeg ser jo selvfølgelig at Skoda som har i fokus å lage rimelige og gode biler for alle ikke nødvendigvis har samme entusiastprosenten som de knirkete, sære Alfaene, men det er sikkert fler som meg der ute? Jeg "må" vite alt om en bil når jeg skaffer meg den. Alle potensielle problemer, alle muligheter for oppgradering, pussing og fiksing. Melder meg inn i alle entusiastfora jeg finner, vil gjerne være aktiv i klubb osv. osv.

Er det flere Fabiaeiere her inne? Har dere noen interesse for bilen utover å holde den i grei stand og bruke den som fremkomstmiddel (det har dere vel siden dere har meldt dere inn i et forum) :)

1897716_10153571987325932_8485657930006480386_n.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veldig trist dette innlegget av @nyogtha ikke ble besvart eller att andelen Fabia eiere ikke er større på dette forumet! Fabia har ko Monte Carlo versjon og har garantert flere som er over middels interessert i bil, som det også heldigvis er på Superb, Octavia, Kodiaq etc! Vi krysser fingrene for att Fabia tar seg opp! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg  hadde en gammel Caddy som var svært sliten, og måtte finne meg en ny pendlerbil, da jeg har 5 mil til jobb hver vei. Kom da over en 2008 Fabia  1,2 bensin som var kjørt kun 36.000 km.  Er foreløpig svært fornøyd med å ha fått tak i en 12 år gammel bil med så lav kilometerstand. Noen bruksmerker, men virker ellers helt strøken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reply to this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
  • Create New...