Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Frederik

Medlem
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2
 1. Frederik

  App styrt Webasto

  I dag fungerte det å starte Webasto vha appen. Husker ikke om det er kommet en oppdatering siden sist jeg testet, men ville se om det gikk. Og det gjorde det. Er jo fryktelig treg kommunikasjon med bilen, men fungerer hvertfall.
 2. Frederik

  App styrt Webasto

  Fjernkontrollen fungerer sikkert fint, @Superb lll. Men den henger på en annen nøkkel en den jeg bruker. Forhandler som sa at det ikke var vis med den, man bruker jo bare appen - dog bør jo det fungere 🙃 Fungerer smertefritt på den andre bilen, så regner med at den fungerer like bra på denne.
 3. Frederik

  App styrt Webasto

  Ja, får bare feilmelding. Gjør heldigvis ikke så mye, bilen står i garasje, så slipper å skrape uansett. Men var klønete på fjellet, måtte ut i bilen å starte manuelt.
 4. Frederik

  Stemmestyring?

  Du må endre språket til engelsk for hele bilen. Under innstillinger/språk. Da fungerer stemmestyring. Men ulempen er at alle menyer etc blir på engelsk
 5. Frederik

  Kupevarmer 2018 mod.

  Sjekket litt mer i appen, og det er det mulig å velge daglig. Rullet bare ikke langt nok i går. Antar det er tilsvarende valg i bilen.
 6. Frederik

  Kupevarmer 2018 mod.

  Sjekket i dag tidlig, og har samme som deg @Larliva. Var tre valg ift dag, men ikke mulig å sette den opp på f.eks. ukedager. Så den må nok settes opp hver dag.
 7. Frederik

  Kupevarmer 2018 mod.

  Dette må gå an? Har satt opp dette på min tre år gamle Tiguan. Der måtte man angi hvilken dag det var første gang jeg satte det opp (tydeligvis ikke synkronisert med klokken i bilen), og da kunne jeg velge hvilke dager og når den skulle starte. Har ikke testet i Kodiaqen enda, men kan sjekke innstillingene i bilen i morgen tidlig. Har vondt for å tro at dette ikke er mulig - hvertfall den daglige oppvarmingen. Hører av meg i morgen tidlig.
 8. Frederik

  koding av kodiaq og andre skoda modeller i og rundt oslo

  Mistenker det er Bluetooth som er synderen. Meldingen kommer umiddelbart etter å trykket på knappen for å starte motoren, og så rask er ikke WLAN. Har kjørt mange ganger uten WLAN hvor jeg har fått feilmelding. I og med at iPhone sliter med å koble seg opp igjen på delt WLAN, så er det mange ganger jeg ikke har gjort det, men fortsatt får feilmeldingen, mens Bluetooth kobler opp omtrent umiddelbar. Men jeg følger listen over for å se hva som skjer. Er det viktig å koble den til med ledning? Har den sjeldent koblet til med kabel, men det står en kabel i USB-porten hele tiden. Jeg holder dere oppdatert. Nå gjenstår bare å få feilmeldingen ?
 9. Frederik

  koding av kodiaq og andre skoda modeller i og rundt oslo

  Jeg får den feilen ganske ofte. Men den kobler ikke til iPhone, WLAN og Bluetooth er "deaktivert" i menyen. Og det fungerer ikke å starte bilen å nytt. Normalt gir feilen med sos seg i løpet av noe tid, men WLAN og Bluetooth er borte resten av turen. Om bilen for stå en stund til neste tur, er det som regel løst. Har tatt det opp med forhandler ved flere anledninger, men de vet ikke hva det er, og det er ikke kommet nye oppdateringer til Amundsen siden jeg fikk bilen i august.
 10. Frederik

  Adblue og garanti

  Større bensinstasjoner har det også på pumpe. Antar det er billigere enn å kjøpe det på kanne, og kanskje lettere å fylle?
 11. Frederik

  Oppdatering av OCU-styresenehet med oppdatering 91r2

  Viser seg at denne kun gjelder eldre biler. Min bil fra august hadde allerede denne.
 12. Frederik

  Oppdatering av OCU-styresenehet med oppdatering 91r2

  Mulig dette retter den feilen flere av oss her inne har, at vi får feilmelding på nødanropsfunksjonen, og så fungerer ikke Bluetooth og WLAN etterpå. Blir nok en tlf til forhandler nå
 13. Frederik

  SOS FEIL Kodiaq18

  Tok det så lang tid før du fikk time? Eller ble du kalt inn når de hadde en oppdatering?
 14. Frederik

  SOS FEIL Kodiaq18

  @tobor måtte du ha den på verksted, eller kunne du gjøre det hjemme? Er vel egentlig bare infotainment som kan oppdateres, mulig denne feilen ligger i bilen generelt. Da de evt noe om når denne sw kom?
 15. Frederik

  Er dette en god konfigurasjon av Kodiaq MY19 L&K?

  Hvordan du tester kommer nesten an på hvordan du liker bilen. Selv kan jeg bruke sport, Comfort og normal på de samme veiene. På langkjøring på motorvei eller lignende et det behagelig med Comfort eller normal. Da er bilen myk og flyter fint. Synes Comfort er i overkant myk, så bruker normal på vanlig vei med fartsdumper etc. Har den også mye i sport (men skifter til normal gir). Liker godt at bilen er fast og litt stiv. Men fungerer fint med sport og 20". Men du merker alle feil i veien. Så du hadde testet en av bilene mot Sollihøgda. Ta samme turen, men litt etter du har passert toppen, kan du svinge av mot Drammen. Da får du litt kronglete vei tilbake til Drammen, hvor det er mulig å teste bilen. Kjørte der da jeg testet i sin tid, og det var ganske moro å kjøre den litt aggressivt i sport ned fra e-16. Etterhvert kunne man sette den over i normal for å kjenne forskjell. Evt kan du kjøre til Asker og ta Slemmestadveien, via Røyken og videre rundt til du kommer rundt Lier. Der er det også litt forskjellig vei som du kan teste på. Og så er det motorvei tilbake. Da får du testet litt forskjellig. Det er veldig enkelt å endre. Det er en knapp nede ved girspaken, og den endrer umiddelbart. Nå vet jeg ikke hvordan bilen er uten dcc, men om det er i nærheten av Comfort, blir det for mye "vaskemaskin" for meg. Den er ganske myk, og kan fort minne om en gammel amerikaner som vugger avgårde. Ville heller droppet elektriske seter på begge sider foran til fordel for dcc. Vet ikke om det er standard med el.seter for fører på style, men på begge sider ble for meg bortkastet. Er også stort sett jeg som kjører i heimen, så mye viktigere å ha minne på førersetet.

Frederik vant dagen sist November 29

Frederik hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

7 Lovende

Om Frederik

 • Rang
  Medlem

Personlig informasjon

 • Bosted
  Østlandet
 • Bil
  Kodiaq Sportline, 2.0 TDI, 190 hk, 4x4, 7 DSG

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×