Gå til innhold

Frederik

Medlem
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Frederik vant dagen sist 29. november 2018

Frederik hadde mest likt innhold!

Personlig informasjon

  • Bosted
    Østlandet
  • Bil
    Kodiaq Sportline, 2.0 TDI, 190 hk, 4x4, 7 DSG

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Frederik sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/4)

7

Nettsamfunnsomdømme

  1. Lastet selv ned for en stund siden, og fikk det ikke til i starten. Er en tekstfil som må være med, som det ikke ser ut til å være på tidligere oppdateringer. Med en gang jeg la inn den på minnekort (originalt) så fungerte det.
  2. Hei, og velkommen til forumet! Jeg har selv en Kodiaq Sportline 2.0 190 TDI, og er veldig fornøyd med diesel. Kjører til og fra jobb daglig, og har kun litt over 10 km hver vei. Har hatt en 150 hk Tiguan i snaue tre år også som har gått den samme ruten, og har ikke hatt problemer med DPF på noen av bilene enda. Men bilene blir også brukt på turer til fjellet noen ganger i året, samt noen andre lengre turer, og det har holdt så langt. Selv er jeg veldig glad i diesel; godt dreiemoment, trekkraften (herunder hengervekt) og økonomi på langtur, og kommer ikke unna prisen på pumpene heller. Men igjen, dette er smak og behag og bruken selvsagt. Men se om forhandler har en bil av hver, slik at du får testet begge (bensin og diesel). En Kodiaq og en Tiguan med samme motor er ikke sammenlignbare, evt om en annen forhandler i området har den andre bilen inne. Da får du testet bilen med hhv diesel og bensin, og kan se hvem av dem du liker best.
  3. Hadde min inne i dag, da det var kommet en oppdatering som kunne fikse dette problemet. De klarte å fremprovosere feilen før oppdatering, og den kom også opp på diagnosen. Etter oppdatering klarte de ikke å fremprovosere feilen, så nå håper jeg det er løst for min del.
  4. I dag fungerte det å starte Webasto vha appen. Husker ikke om det er kommet en oppdatering siden sist jeg testet, men ville se om det gikk. Og det gjorde det. Er jo fryktelig treg kommunikasjon med bilen, men fungerer hvertfall.
  5. Fjernkontrollen fungerer sikkert fint, @Superb lll. Men den henger på en annen nøkkel en den jeg bruker. Forhandler som sa at det ikke var vis med den, man bruker jo bare appen - dog bør jo det fungere 🙃 Fungerer smertefritt på den andre bilen, så regner med at den fungerer like bra på denne.
  6. Ja, får bare feilmelding. Gjør heldigvis ikke så mye, bilen står i garasje, så slipper å skrape uansett. Men var klønete på fjellet, måtte ut i bilen å starte manuelt.
  7. Frederik

    Stemmestyring?

    Du må endre språket til engelsk for hele bilen. Under innstillinger/språk. Da fungerer stemmestyring. Men ulempen er at alle menyer etc blir på engelsk
  8. Sjekket litt mer i appen, og det er det mulig å velge daglig. Rullet bare ikke langt nok i går. Antar det er tilsvarende valg i bilen.
  9. Sjekket i dag tidlig, og har samme som deg @Larliva. Var tre valg ift dag, men ikke mulig å sette den opp på f.eks. ukedager. Så den må nok settes opp hver dag.
  10. Dette må gå an? Har satt opp dette på min tre år gamle Tiguan. Der måtte man angi hvilken dag det var første gang jeg satte det opp (tydeligvis ikke synkronisert med klokken i bilen), og da kunne jeg velge hvilke dager og når den skulle starte. Har ikke testet i Kodiaqen enda, men kan sjekke innstillingene i bilen i morgen tidlig. Har vondt for å tro at dette ikke er mulig - hvertfall den daglige oppvarmingen. Hører av meg i morgen tidlig.
  11. Større bensinstasjoner har det også på pumpe. Antar det er billigere enn å kjøpe det på kanne, og kanskje lettere å fylle?
  12. Viser seg at denne kun gjelder eldre biler. Min bil fra august hadde allerede denne.
  13. Mulig dette retter den feilen flere av oss her inne har, at vi får feilmelding på nødanropsfunksjonen, og så fungerer ikke Bluetooth og WLAN etterpå. Blir nok en tlf til forhandler nå
  14. Frederik

    SOS FEIL Kodiaq18

    Tok det så lang tid før du fikk time? Eller ble du kalt inn når de hadde en oppdatering?
  15. Frederik

    SOS FEIL Kodiaq18

    @tobor måtte du ha den på verksted, eller kunne du gjøre det hjemme? Er vel egentlig bare infotainment som kan oppdateres, mulig denne feilen ligger i bilen generelt. Da de evt noe om når denne sw kom?
×
×
  • Opprett ny...