Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Frederik

Medlem
 • Innholdsteller

  45
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2
 1. Lastet selv ned for en stund siden, og fikk det ikke til i starten. Er en tekstfil som må være med, som det ikke ser ut til å være på tidligere oppdateringer. Med en gang jeg la inn den på minnekort (originalt) så fungerte det.
 2. Frederik

  Bestille ny Kodiaq - Bensin eller Diesel?

  Hei, og velkommen til forumet! Jeg har selv en Kodiaq Sportline 2.0 190 TDI, og er veldig fornøyd med diesel. Kjører til og fra jobb daglig, og har kun litt over 10 km hver vei. Har hatt en 150 hk Tiguan i snaue tre år også som har gått den samme ruten, og har ikke hatt problemer med DPF på noen av bilene enda. Men bilene blir også brukt på turer til fjellet noen ganger i året, samt noen andre lengre turer, og det har holdt så langt. Selv er jeg veldig glad i diesel; godt dreiemoment, trekkraften (herunder hengervekt) og økonomi på langtur, og kommer ikke unna prisen på pumpene heller. Men igjen, dette er smak og behag og bruken selvsagt. Men se om forhandler har en bil av hver, slik at du får testet begge (bensin og diesel). En Kodiaq og en Tiguan med samme motor er ikke sammenlignbare, evt om en annen forhandler i området har den andre bilen inne. Da får du testet bilen med hhv diesel og bensin, og kan se hvem av dem du liker best.
 3. Frederik

  Oppdatering av OCU-styresenehet med oppdatering 91r2

  Hadde min inne i dag, da det var kommet en oppdatering som kunne fikse dette problemet. De klarte å fremprovosere feilen før oppdatering, og den kom også opp på diagnosen. Etter oppdatering klarte de ikke å fremprovosere feilen, så nå håper jeg det er løst for min del.
 4. Frederik

  Flytting av forumet til ny server!

  Er det noen "følgefeil" etter overgang til nye servere? Får ikke logget inn vha Google på nye enheter. Får bare 403 Permission Denied når jeg prøver å logge inn. Gjelder flere forskjellige enheter. Et raskt søk på Google indikerer at det har noe med serverene å gjøre? Er ikke logget ut fra enheter som var logget inn før omlegging, men får ikke logget inn fra ny tlf. bl.a.
 5. Frederik

  App styrt Webasto

  I dag fungerte det å starte Webasto vha appen. Husker ikke om det er kommet en oppdatering siden sist jeg testet, men ville se om det gikk. Og det gjorde det. Er jo fryktelig treg kommunikasjon med bilen, men fungerer hvertfall.
 6. Frederik

  App styrt Webasto

  Fjernkontrollen fungerer sikkert fint, @Superb lll. Men den henger på en annen nøkkel en den jeg bruker. Forhandler som sa at det ikke var vis med den, man bruker jo bare appen - dog bør jo det fungere 🙃 Fungerer smertefritt på den andre bilen, så regner med at den fungerer like bra på denne.
 7. Frederik

  App styrt Webasto

  Ja, får bare feilmelding. Gjør heldigvis ikke så mye, bilen står i garasje, så slipper å skrape uansett. Men var klønete på fjellet, måtte ut i bilen å starte manuelt.
 8. Frederik

  Stemmestyring?

  Du må endre språket til engelsk for hele bilen. Under innstillinger/språk. Da fungerer stemmestyring. Men ulempen er at alle menyer etc blir på engelsk
 9. Frederik

  Kupevarmer 2018 mod.

  Sjekket litt mer i appen, og det er det mulig å velge daglig. Rullet bare ikke langt nok i går. Antar det er tilsvarende valg i bilen.
 10. Frederik

  Kupevarmer 2018 mod.

  Sjekket i dag tidlig, og har samme som deg @Larliva. Var tre valg ift dag, men ikke mulig å sette den opp på f.eks. ukedager. Så den må nok settes opp hver dag.
 11. Frederik

  Kupevarmer 2018 mod.

  Dette må gå an? Har satt opp dette på min tre år gamle Tiguan. Der måtte man angi hvilken dag det var første gang jeg satte det opp (tydeligvis ikke synkronisert med klokken i bilen), og da kunne jeg velge hvilke dager og når den skulle starte. Har ikke testet i Kodiaqen enda, men kan sjekke innstillingene i bilen i morgen tidlig. Har vondt for å tro at dette ikke er mulig - hvertfall den daglige oppvarmingen. Hører av meg i morgen tidlig.
 12. Frederik

  koding av kodiaq og andre skoda modeller i og rundt oslo

  Mistenker det er Bluetooth som er synderen. Meldingen kommer umiddelbart etter å trykket på knappen for å starte motoren, og så rask er ikke WLAN. Har kjørt mange ganger uten WLAN hvor jeg har fått feilmelding. I og med at iPhone sliter med å koble seg opp igjen på delt WLAN, så er det mange ganger jeg ikke har gjort det, men fortsatt får feilmeldingen, mens Bluetooth kobler opp omtrent umiddelbar. Men jeg følger listen over for å se hva som skjer. Er det viktig å koble den til med ledning? Har den sjeldent koblet til med kabel, men det står en kabel i USB-porten hele tiden. Jeg holder dere oppdatert. Nå gjenstår bare å få feilmeldingen ?
 13. Frederik

  koding av kodiaq og andre skoda modeller i og rundt oslo

  Jeg får den feilen ganske ofte. Men den kobler ikke til iPhone, WLAN og Bluetooth er "deaktivert" i menyen. Og det fungerer ikke å starte bilen å nytt. Normalt gir feilen med sos seg i løpet av noe tid, men WLAN og Bluetooth er borte resten av turen. Om bilen for stå en stund til neste tur, er det som regel løst. Har tatt det opp med forhandler ved flere anledninger, men de vet ikke hva det er, og det er ikke kommet nye oppdateringer til Amundsen siden jeg fikk bilen i august.
 14. Frederik

  Adblue og garanti

  Større bensinstasjoner har det også på pumpe. Antar det er billigere enn å kjøpe det på kanne, og kanskje lettere å fylle?
 15. Frederik

  Oppdatering av OCU-styresenehet med oppdatering 91r2

  Viser seg at denne kun gjelder eldre biler. Min bil fra august hadde allerede denne.

Frederik vant dagen sist November 29 2018

Frederik hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

7 Lovende

Om Frederik

 • Rang
  Medlem

Personlig informasjon

 • Bosted
  Østlandet
 • Bil
  Kodiaq Sportline, 2.0 TDI, 190 hk, 4x4, 7 DSG

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×