Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Tor2r

Scout facelift 2017

Recommended Posts

Her er litt info om ny Scout som kommer rundt mai.

Nå er det klart for en midtlivs-oppdatering av Octavia. Det er snakk om en rekke endringer, både utenpå og inni. Nå kommer disse også til "offroad-utgaven" av Octavia, Scout.

Beskytter mot skader

Med høyere bakkeklaring, firehjulsdrift og en rekke smarte løsninger er den svært godt tilpasset det norske markedet.

Nå kan Scout også leveres med kombinasjonen 2-liters dieselmotor på 150 hk, 4x4 og DSG-automat, det kan nok fort bli det mange norske kunder vil gå for.

Scout har den fått samme store oppgradering som resten av Octavia-familien. Det betyr blant annet et mer karakteristisk panser, ny front med bredere grill og ekstra lys, dessuten adaptive LED-lys.

De sølvfargede panelene foran og bak bidrar til det tøffe uttrykket og beskytter samtidig mot skader. Plastdeksler under hele bilen beskytter ytterligere mot skader ved kjøring i tøft terreng.

Offroad-funksjon

Firehjulsdriftsystemet med en elektronisk styrt hydraulisk flerplateclutch skal sørge for maksimalt veigrep i alle situasjoner.

Nye Scout er også utstyrt med elektronisk differensialsperre på både for- og bakakselen. Dette bidrar ytterligere til sikkerheten og komforten uavhengig av føre. For tryggere kjøring i tøft terreng kan bilen også leveres med en offroad-funksjon. Denne vil sørge for at farten holdes konstant, uten at sjåføren trenger å bremse.

Skoda er gode på smarte interiørløsninger. Det gjelder også Octavia Scout, og blant funksjonene man finner i bilen er et oppvarmet ratt og seter med en Thermo-Flux-funksjon som fra tid til annen øker gjennomstrømningen av luft i setene og på den måten gir økt komfort.

Les mer: http://www.tv2.no/broom/8817563/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hm, mye gammelt nytt der. Det negative: den stygge (personlig mening) plastkassen i fronten og den rare nye grill/lyktefronten er fullstendig not-go for meg! Min betegnelse er midtlivskrise, ikke oppgradering!

Det positive er elektroniske diff.sperrer (er sikkert ment differesialbremser som styres av elektronikk), offroad-funksjon (burde vært standard på Scout) og varme i ratt.

Ellers er det en knall bil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reply to this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
  • Create New...