Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Oskar

Trøbbel med elvinduer

Recommended Posts

Jeg akkurat kjøpt meg en  2005 Skoda Fabia 1.4 16v. Alle vinduer utenom førervindu virker når man bruker bryter på dør. Mulig det er kontrollpanelet med 4 vindusheis brytere som må skiftes ut eller kan det være noe annet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så lenge de andre vinduene fungerer fra det samme kontrollpanelet, så er det vel nærliggende å tro at det kan være noe med den bryteren som mest sannsynlig er oftest i bruk. Men det kan selvfølgelig også være en kontaktfeil, ledningsbrudd, feil på motoren til vinduet, etc.

Det enkleste er vel å forsøke å komme til å få målt etter bryteren for å se om den slipper igjennom spenning, og da kanskje en også kommer til å få målt andre steder bak dørtrekket også, uten at jeg vet hvordan det kontrollpanelet fjernes.........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takk for svar! Det er ingen vinduer som fungerer fra kontroll panelet på førerdør, den med 4 brytere.. Kan også nevne at jeg først fikk igang  de 3 vinduene etter å ha gått over metallet på sikringene ved å pusse lett over de med smergel papir. Ja, sikringene var ikke røket, bare korrodert. Det kan opplyses at de har var fukt i bilen da jeg kjøpte den . Må vel ha profesjonell hjelp av en elektriker 😊

Edited by Oskar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er klart at fuktighet kan skape en del problemer med korrodering, så det kan jo høres ut som det kan være en årsak. Men så lenge ingenting fungerer fra kontrollpanelet på førerdøren, så jeg hadde også sett litt nærmere på ledningene i mellom førerdøren og karosseriet. For en del biler har dessverre ledningsbrudd der, så det kan være greit å få sjekket.

Fungerer sentrallåsen?

For det er gjerne den som oftest svikter når det gjelder ledningsbrudd, men det kan selvsagt også gå utover både el.vinduer og signalene til høytalere.

Lykke til :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reply to this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
  • Create New...