Gå til innhold
Til våre gjester! Les mer... ×
 • Bli medlem

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Marius

Administrator
 • Innholdsteller

  272
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Alt skrevet av Marius

 1. Marius

  Flytting av forumet til ny server!

  Hei, Denne posten har jeg ikke sett! Det må jeg bare beklage. Dette er første melding jeg får anng. noe som er galt... Skal sjekke opp i dette så fort som mulig Da er dette sjekket ut, var noen sikkerhets regler på serveren som gjorde at alle disse forespørslene via google API'et ble stoppet Dette er i orden nå.
 2. Hei alle, Ville bare informere om at forumet vil sannsynligvis ble flyttet til ny server 16-18.November. Sannsynligvis over natten. Jeg forventer litt nedetid når dette blir gjort, jeg vil også stenge ned forumet en liten periode før flytting, så jeg kan overføre alt sammen osv. Etter flyttingen skal alt være som før.
 3. Marius

  Til våre gjester!

  Vi ønsker at flest mulig skal registrere seg som brukere på forumet. Dere har tilgang til å se hva slags forum kategorier vi har tilgjengelig, men dere har ikke mulighet til å lese innlegg. Håper dere ønsker å være endel av oss, ved å registrere dere. Dette tar kun få sekunder
 4. Marius

  Flytting av forumet til ny server!

  Hei Alle! Da ser det ut til at vi er oppe å kjører på ny server! Dere får si ifra om dere finner noe som ikke er som det skal !
 5. Marius

  Flytting av forumet til ny server!

  Da kjører jeg i gang med flytting av forumet natt til søndag. Dette tar kun noen få minutter. Men, er jo denne DNS'en som tar litt lengere tid.. Jeg regner med at de aller fleste vil ha tilgang igjen innen 1-3 timer.
 6. Marius

  Flytting av forumet til ny server!

  Ser ut til at leverandør sliter litt med server. Mulig det blir flytting før neste helg. Blir evt gjort om natten, så skal ikke være merkbart.
 7. Marius

  Søker ny eier av forumet

  Hei alle! Da kan man vel gjøre det offisielt. Jeg har idag tatt over som ny eier og drifter av skodaforum.no Det vil ikke bli noen nevneverdig forandringer her, dere vil ikke merke noe som helst. Etterhvert vil jeg overføre forumet til en ny server, da vil noe nedetid være forventet, men det vil jeg komme tilbake til. Jeg har også et ønske om noen nye moderatorer. Ta gjerne kontakt på pm for dette.

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×