Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Tryggvis

Member
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Takk for tilbakemelding @Superb lll 😃. Jeg tror som nevnt ikke at det er noe galt. Bilen har ikke ruslet mye og er kjørt pent og behandlet som en elskerinne bør... Jeg skal allikevel nevne dette for verkstedet på neste service. Men jeg er allikevel nysgjerrig på om det er andre som kan høre en slik lyd som jeg prøver og beskrive på sin bil? Jeg må nevne at dette er første bil jeg eier med både DSG og 4X4. Ellers er jeg generelt interessert i temaet og tenkte det kanskje kunne være en interessant tråd på forumet for andre som evt. lurer på dette (DSG, dobbeltmassesvinghjul osv)
 2. Mange av oss har hørt om problemer med noen av VAG sine dobbeltmassesvinghjul. Jeg fant ikke så mye info om dette i forumet (noe finnes). Kan noen si litt om symptomer på feil og/eller slitasje ? Jeg mener å ha lest at du bl.a. kan høre en rasle/krafselignende lyd ved slitasje. Stemmer dette? Jeg har selv en Kodiaq DSG 190 TDI 4X4. Som har rukket å rusle ca. 36000 km. Når jeg kjører sakte i 1. og 2. gear (mulig også 3.🤔) kan jeg ofte høre en krafse/raslelignende lyd. Jeg mener det alltid har vært slik og mistenker ikke at det er noe galt, men vil gjerne høre litt om hva folk vet om dette. Hva som er normalt og hva er syptomer på feil eller slitasje?
 3. Ok, takk. Har fått litt skjolder (ligner kalkflekker) på et par av listene under sidevinduene. Er dette ekte chrome så er det kke noe problem å fjerne dette, men hvis det er plast må man være litt mer forsiktig.
 4. Er det noen som vet om chromelister på Kodiaq er «ekte» chrome eller plast med chormefinnish ?
 5. Heldigvis utfører mitt verksted kartoppdateringer til de som ber om dette. Godt å høre at denne type service også gjøres med selvfølge på ditt verksted @Superb lll. Ikke alle har forutsetninger for å gjøre kartoppdateringene selv.
 6. Tryggvis

  Telefonbrakett

  Hei. Er dette noe som kan funke for deg? https://www.broditshop.no/categories/kodiaq
 7. Tryggvis

  Panorama soltak

  Jeg har aldri hatt panorama soltak så jeg kan ikke hjelpe mye, men hvor gammel er bilen din?
 8. Det absolutt et alternativ å vurdere
 9. Skjønte det var spøk, men når vi først er i gang med Haldex vs quattro. Er f. eks. quattro-systemet i en ny Audi A6 antatt å være et bedre system enn i en ny Superb , eller er dette i prinsippet samme system med ulike navn?
 10. Jeg har forholdt meg til longlife. Jeg har da fulgt de lange intervallene på oljeskift som da følger på longlifeservice. Men jeg følger deg på det du sier, jeg har tenkt samme tanke som deg med tanke på hyppigere oljeskift. Det virker som det er longlife(olje) du også benytter (ca. 30.000 km)? Kan du ikke heller droppe longlife og heller benytte ordinær (olje)service med hyppigere oljeskift? Longlifeoljen koster iallfall skjorta å bytte oftere enn den er tiltenkt...
 11. Ekte Quattro er i dag samme Haldex som i VW og Skoda 😆 Det skal sies at siden Haldex systemet er elektronisk, kan biler med samme type firehjulstrekk (Haldex) oppføre seg forskjellig pga innstillingene som er gjort. Dvs biler kan virke mer sportslige osv enn andre selv om de bygger på samme system. Samme systemer bare forskjellig navn; VW = 4motion men Audi = Quattro
 12. Tryggvis

  Dunkelyder

  Kan det være en del av en brukket fjær du hører? Kjenn etter i fjærskåla om ikke det ligger en liten bit av fjæra og lager ulyder for deg. Jeg har opplevd dette på vår 2012 Fabia. Det er visst nok ikke helt uvanlig med fjærer som brekker på disse...

Tryggvis last won the day on August 15 2019

Tryggvis had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Tryggvis

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Domicile
  Sør-Trøndelag
 • Car
  Skoda Kodiaq og Skoda Fabia

Recent Profile Visitors

780 profile views

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...