Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Killroy555

Nøkkel fungerer/fungerer ikke...

Recommended Posts

Jeg har flere biler, så min 2018 Octavia har stått ubrukt i nesten to måneder. Når jeg skulle benytte den, fungerte ikke nøkkel i det hele tatt, og den røde lysdioden på nøkkelen lyste ikke ved trykking på knapper på nøkkel. Byttet til nytt batteri, men fremdeles alt så fremdeles mørkt ut. Heldigvis hadde kona med nøkkel i veska, låste opp og startet bilen, og etter en stund virket "min" nøkkel igjen. 4 dager senere låste jeg opp bilen med denne, skiftet til vinterdekk og skulle kjøre for å sjekke lufttrykk. Bilen fant ikke nøkkelen, og startet ikke, selv om jeg prøvde å holde nøkkelen inntil startknapp. Lysdisoden lyste heller ikke ved trykk på knapper på nøkkelen. Hva  er det som skjer ? Og må jeg gjøre noe med nøkkelen, eller er dette en reklamasjons sak ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Om du har KESSY, så kan det jo være så enkelt som at nøkkelen befinner seg litt for nærme bilen, og hele tiden sender signaler og søker etter bilen. Det tapper batteriet i nøkkelen, og har lest noen steder at det kan tappes ganske raskt om nøkkelen hele tiden søker etter bilen. Jeg har min andre bil med KESSY nå, men har ikke selv noen erfaring med at nøkkelen ikke fungerer eller har blitt tom for strøm.

Skift batteriet i nøkkelen først, og se så om det bedrer seg da. Om det ikke gjør det, så er jo dette mest sannsynlig en garantisak etter min mening.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reply to this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
  • Create New...