Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Superb lll

Er det i det hele tatt mulig...........?

Anbefalte innlegg

Kom over et bilde i en gruppe på FB, der det ser ut til at noen har funnet svar på hvordan en skal unngå rust på skivene bak, slitasje på både bremseklosser og bremseskiver. Det stod ikke noe om bildet var arrangert eller ikke, men det får en jo enda håpe at det er. Men helt ærlig så ser det jo faktisk ut til at det er litt slitasje på skiva der bremseklossen ligger inntil, og noe spon er det jo også ved bremsecaliperen. Så her er det vel kanskje best om denne personen blir fratatt sitt verktøy......... ;) 

God Påske alle sammen :) 

58f06dadebc8b_Skjermbilde2017-04-14kl_08_29_21.thumb.png.e23e588ca9e513bc2b025b658efec322.png

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg er så lite teknisk på bil at jeg ikke er sikker på feilen her :D og for dem som er bekymret, nei, jeg skrur ikke egen bil :)

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hehe, om bremsene skulle ha fungert på dette hjulet, så er det ganske vesentlig at bremseskiva er plassert i mellom bremseklossene og ikke på baksiden av dem, for da virker de dårlig, men de varer jo lenge da, hehe ;):D 

Er ikke du som har montert dette vel @Tor2r? ;) Neida, det er jo selvfølgelig ikke det, men kunne ikke dy meg, hehe.

Fortsatt God Påske :) 

Endret av Superb lll

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hehe... kunne vært meg ;)

Tenkte kanskje det var noe sånt ja..men var ikke sikker nei :D

God påske ja!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
9 timer siden, Tor2r skrev:

Hehe... kunne vært meg ;)

Tenkte kanskje det var noe sånt ja..men var ikke sikker nei :D

God påske ja!

Men altså hvor seriøst dette er, eller om det rett og slett bare er et arrangert bilde (hvilket det mest sannsynlig er), vet jeg ikke noe om. Jeg bare så det på et annet forum, men det er nok heller ikke en bil, vil tro det er en MC eller i hvert fall en lett MC, for bremseskiva er veldig tynn, det er ikke noe bremseskjold her, og veldig mye luft og naturlig lys rundt her, som en ikke vanligvis ikke får inne i en relativt mørk hjulbue.........

Spindelvev tyder jo også på at det ikke er så mye i bruk dette her ;) 

Artig bilde da, og jeg har en kamerat som er bilmekaniker og det mangler jo ikke akkurat på kreative løsninger og «reparasjoner» på enkelte biler han skal foreta en EU-kontroll på, ståltråd, slangeklemmer, etc kan brukes til så mangt, men passer svært dårlig til enkelte ting på en bil som skal være trafikksikker....... ;) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Svar i emnet

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Nyeste emner

 • Siste Innlegg

  • Takk for svar , kodiaq6011 , tror det ble gjort i bilforretningen , men skal prøve igjen .   Vance 
  • Nei. Hvilke motor, effekt og hvis du vet hvilke ecu som sitter i bilen. Motor kode?
  • Hei,har tenkt på d men vil ikke d slå ut på eu kontroll når dæm tar sånn co2 greier?😀
  • Jeg har brukt dynavin spillere i forskjellige biler. Utmerket kvalitet og oem utseende med alle muligheter som wifi, obd2 live data, DAB, ryggekamera, internett etc.. meget bra og stabil kvalitet på komponentene som blir brukt i spilleren.
  • Styreenheten til motor? Da var den sikkert defekt innvendig. Disse har igrunn lang levetid men kan skje når som helst. Når jeg åpner styreenheten bruker jeg varmepistol pga silikon rundt. Så de er godt bygget og tette.
  • Hei jeg er ny Skoda eier 2006 Octavia. Skal bytte ut eksisterende radio med integrert DAB radio / ryggekamera. Noen som har gode forslag. 
  • Hentet bilen i dag etter skifte av motorstyring. Alt vell så langt. De flyttet styreenheten over til annen bil og fikk samme feilen, så regner med det var årsaken. 
  • Du må angi en kode i bilen slik at den snakker med server. Trykk på connect appen i bilen så får du beskjed om aktivering.
  • Mim målte 176hk orginalt men jeg landet på 226 på hjul etter mye justering frem og tilbake pga økt diselforbruk.  Når det gjelder garanti så ryker den hvis de finner ut. Men som tidligere nevnt så er min bil taxi og har passert 80.000 km. Vært på serivice, pkk, ellers i tilknytting til motorlampe. Henta bilen fra verksted idag pga motorlampa og gløde lampa lyste. Så det er gjort mange grundige undersøkelser på styreenhet for å finne feil. Bilen har samtidig vært koblet opp mot server til vag for grunninstillinger. Alt som er mulig å omprogrammere er omprogrammert på min bil itillegg til 15 andre kodiaq i taxiflåten. Ellers har jeg kun kjørt mercedes og der har også alle bilene vært omprogrammert og tunet. Alle bilene er i trafikk p.r.dd.  Har ikke opplevd nien problemer med garantisak i tilknytting til tuning siden 2003/2004 Og helt riktig at dårlig tuning  gjør levetiden på motor ganske kort. Og personlig er jeg ikke glad i boxer som tilknyttes motoren så ecu blir manipulert. Taxi har mange forskjellige sjåfører og alle har sin kjørestil. Så tuning på mine biler er tilrettelagt for maks effekt, lite disel forbruk, lang levetid på motor og girkasse. Ene taxien har 1.745000km 2008 mod. Går som drosje enda. Ellers har vi gjennomsnitt på ca 1million.  Ps! Ferdig software filer er ikke å anbefale for noen. Alle justeringer må skje på orginal software.
  • Hvordan får jeg Skoda connect appen til og kommunisere med bilen . Har registrert meg  , og appen er oppe og kjører. Må jeg gjøre noe i bilen ?  Takknemlig for allle tips ..er nybegynner . 
 • Andre nye emner

 • Andre nye innlegg

  • Det er mulig. Har sett funtion for garsjeport åpner. Men har ikke rørt eller testet den. Men funksjonen er der..
  • Jeg ville vært veldig forsiktig med elekroniske duppedingser i en «ny» bil. Er produktet laget i Kina er det enda større mulighet for trøbbel. Jeg har selv erfaring med et USB strømuttak som gjorde at DAB radioen ble helt håpløs. Jeg opplevde også et par feilmeldinger på nødkommunikasjonutsyret som jeg ikke kunne forklare i samme periode. Elektronisk støy kan skape mye trøbbel. Funker det uten trøbbel så er det fint, men får du trøbbel med noe elektronisk utstyr i din bil, vet du nå hva som kan være grunn til problemet ditt 😉
  • Sålenge det ikke forstyrrer sikten din er det vel ingenting som skulle tilsi at de skulle være ulovlige. Biler blir levert orginalt med HUD så bør ikke være noe problem. 
  • Bestilte en duppeditt på Ebay og så fulgte det med ett head up display.
   Er disse lovlige å bruke, tenker på siden man må klistre på en"speil" på fronruten?
   https://www.ebay.com/itm/5-5-X3-ELM327-OBD2-HUD-Head-Up-Display-Bluetooth-Engine-Speed-Alarm-Speedometer/112346487326?hash=item1a285f5a1e:g:uTsAAOSwYvFZMiHR:rk:1:pf:0

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×