Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Superb lll

Skoda eiere mest fornøyde med sine biler i Sverige

Anbefalte innlegg

Ikke bare Skoda eiere, men Skoda Superb eiere på topp! Fullt forståelig :) Hehe.... ja, må si jeg er veldig fornøyd, bilen har levd til mine forventninger! Denne har riktignok passert 6 000km, så har også vært 6 000km jeg har vært fornøyd :) fantastiske biler, til en "folkelig" sum... 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
45 minutter siden, Salcin skrev:

Ikke bare Skoda eiere, men Skoda Superb eiere på topp! Fullt forståelig :) Hehe.... ja, må si jeg er veldig fornøyd, bilen har levd til mine forventninger! Denne har riktignok passert 6 000km, så har også vært 6 000km jeg har vært fornøyd :) fantastiske biler, til en "folkelig" sum... 

Ja ikke sant :)  

Superb har virkelig gjort at en har fått merke litt hva kjøreglede til en relativt fornuftig pris for en meget romslig faktisk går ut på. Har nå kjørt rett over 31.000km med min, og smilet kommer fremdeles hver eneste gang jeg skal benytte bilen :) 

14 minutter siden, Håvard skrev:

Må også si at jeg sålangt er storfornøyd! Og det skal egentlig litt til for at jeg blir.. har rundt 80 dager i året med leiebil (mye utenlandsreising i jobben) og har vell kjørt det meste av biler de siste årene. 

Superb har vel kanskje noen steg igjen opptil de beste, men det blir jo helt andre priser også, så jeg synes at jeg (bokstavelig talt) har fått mye bil for penga her ;) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
5 minutter siden, Håvard skrev:

Min erfaring er at de stegene er ganske små (men har jo kun erfaringer fra topputgaven ;)

Nå er jeg «begrenset» til en Style utgave når det gjelder min Superb, men er likevel strålende fornøyd :) 

Men jeg synes helt ærlig at det er et lite stykke opptil de nyeste utgavene av både Audi A6 og BMW 5 serie som jeg har prøvet, men jeg synes likevel ikke at det er verdt merkostnadene, for de vil bli meget store. Når det gjelder BMW så er det spes støynivået det går på for min del, der har jo faktisk både Audi og Mercedes også noe å lære etter min mening. 

Men når det gjelder pris på bil og utstyr, og ikke minst utnyttelse av plassen, så har både BMW 5 serie og Audi A6 noe å lære av Superb, men de som kjøper de bilene, velger de nok ikke først og fremst pga plass det heller vil jeg tro ;)  

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Absolutt helt enig der @Superb lll, det er ett lite stykke  til 5- serie og A6 etc.... Ganske langt stykke når du setter deg inn i bilen, og ser deg rundt i "cockpiten".... Der er det ganske så langt unna! Er jo også en del forskjell når det kommer til kjøreglede og comfort/sportslighet også! Men det både bør og må det være. Vi snakker da om biler som koster noen hundre tusen til, og da bør det ikke være direkte sammenlignbart...  Personlig falt valget mitt på Superb pga bagasje og hovedsakelig den enorme bakseteplassen! En drøm av en familiebil!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Helt enig med deg @Salcin, en kan vel nesten si at de er «best» på hver sin måte, og jeg er helt enig med deg alt fra interiøret, comfort, kjøreopplevelse, kjøreglede og ikke minst sportslighet. Men det bør det jo også være når det skiller nesten en Superb til i mellomlegg mellom dem her med nogenlunde samme motorisering, 4x4, og utstyr som du f.eks har på din bil. Den hadde i hvert fall jeg bare kunne drømme om å kjøpe ny, om den skulle ha vært 5 serie eller en A6............

En får mye med disse bilene, men må også betale mye for det...........

Når det gjelder plass og plassutnyttelse, så er det ikke mange konkurrenter Superb har i st.vogn klassen, de fleste av dem er både lengre og breiere, men de matcher likevel hverken bakseteplass eller lasterom. Men det er klart de har jo mange cm lengre panser bl.a., for å ha plass til langsgående motorer, og en del flere sylindere på enkelte av modellene sine.

Drømmen om en RS6 ligger plassert langt tilbake i «et lite rom» i bakhodet, men der kommer den nok aldri ut fra vil jeg tro, da må nok en viss «bedrift» på Hamar ringe meg om noen gode lønnstilskudd gitt, hehe ;) 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Svar i emnet

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Nyeste emner

 • Siste Innlegg

  • Takk for svar , kodiaq6011 , tror det ble gjort i bilforretningen , men skal prøve igjen .   Vance 
  • Nei. Hvilke motor, effekt og hvis du vet hvilke ecu som sitter i bilen. Motor kode?
  • Hei,har tenkt på d men vil ikke d slå ut på eu kontroll når dæm tar sånn co2 greier?😀
  • Jeg har brukt dynavin spillere i forskjellige biler. Utmerket kvalitet og oem utseende med alle muligheter som wifi, obd2 live data, DAB, ryggekamera, internett etc.. meget bra og stabil kvalitet på komponentene som blir brukt i spilleren.
  • Styreenheten til motor? Da var den sikkert defekt innvendig. Disse har igrunn lang levetid men kan skje når som helst. Når jeg åpner styreenheten bruker jeg varmepistol pga silikon rundt. Så de er godt bygget og tette.
  • Hei jeg er ny Skoda eier 2006 Octavia. Skal bytte ut eksisterende radio med integrert DAB radio / ryggekamera. Noen som har gode forslag. 
  • Hentet bilen i dag etter skifte av motorstyring. Alt vell så langt. De flyttet styreenheten over til annen bil og fikk samme feilen, så regner med det var årsaken. 
  • Du må angi en kode i bilen slik at den snakker med server. Trykk på connect appen i bilen så får du beskjed om aktivering.
  • Mim målte 176hk orginalt men jeg landet på 226 på hjul etter mye justering frem og tilbake pga økt diselforbruk.  Når det gjelder garanti så ryker den hvis de finner ut. Men som tidligere nevnt så er min bil taxi og har passert 80.000 km. Vært på serivice, pkk, ellers i tilknytting til motorlampe. Henta bilen fra verksted idag pga motorlampa og gløde lampa lyste. Så det er gjort mange grundige undersøkelser på styreenhet for å finne feil. Bilen har samtidig vært koblet opp mot server til vag for grunninstillinger. Alt som er mulig å omprogrammere er omprogrammert på min bil itillegg til 15 andre kodiaq i taxiflåten. Ellers har jeg kun kjørt mercedes og der har også alle bilene vært omprogrammert og tunet. Alle bilene er i trafikk p.r.dd.  Har ikke opplevd nien problemer med garantisak i tilknytting til tuning siden 2003/2004 Og helt riktig at dårlig tuning  gjør levetiden på motor ganske kort. Og personlig er jeg ikke glad i boxer som tilknyttes motoren så ecu blir manipulert. Taxi har mange forskjellige sjåfører og alle har sin kjørestil. Så tuning på mine biler er tilrettelagt for maks effekt, lite disel forbruk, lang levetid på motor og girkasse. Ene taxien har 1.745000km 2008 mod. Går som drosje enda. Ellers har vi gjennomsnitt på ca 1million.  Ps! Ferdig software filer er ikke å anbefale for noen. Alle justeringer må skje på orginal software.
  • Hvordan får jeg Skoda connect appen til og kommunisere med bilen . Har registrert meg  , og appen er oppe og kjører. Må jeg gjøre noe i bilen ?  Takknemlig for allle tips ..er nybegynner . 
 • Andre nye emner

 • Andre nye innlegg

  • Det er mulig. Har sett funtion for garsjeport åpner. Men har ikke rørt eller testet den. Men funksjonen er der..
  • Jeg ville vært veldig forsiktig med elekroniske duppedingser i en «ny» bil. Er produktet laget i Kina er det enda større mulighet for trøbbel. Jeg har selv erfaring med et USB strømuttak som gjorde at DAB radioen ble helt håpløs. Jeg opplevde også et par feilmeldinger på nødkommunikasjonutsyret som jeg ikke kunne forklare i samme periode. Elektronisk støy kan skape mye trøbbel. Funker det uten trøbbel så er det fint, men får du trøbbel med noe elektronisk utstyr i din bil, vet du nå hva som kan være grunn til problemet ditt 😉
  • Sålenge det ikke forstyrrer sikten din er det vel ingenting som skulle tilsi at de skulle være ulovlige. Biler blir levert orginalt med HUD så bør ikke være noe problem. 
  • Bestilte en duppeditt på Ebay og så fulgte det med ett head up display.
   Er disse lovlige å bruke, tenker på siden man må klistre på en"speil" på fronruten?
   https://www.ebay.com/itm/5-5-X3-ELM327-OBD2-HUD-Head-Up-Display-Bluetooth-Engine-Speed-Alarm-Speedometer/112346487326?hash=item1a285f5a1e:g:uTsAAOSwYvFZMiHR:rk:1:pf:0

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×