Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

RuneT

Trådløs mobillading slår seg av og på

Anbefalte innlegg

Opplever at den trådløse ladingen (Phone Box Premium) slår seg av og på før telefonen er fullt oppladet. Er dette normalt? Slår den seg av og på pga høg temperatur? Har en Samsung Galaxy S9. 

Endret av RuneT

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei :)

Ikke opplevd at den avslutter og starter lading hos meg. Jeg har en galaxy s8, men kjenner ikke til om det er noen forskjeller angående lading på disse telefonene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Lader den til batteriet er fulladet? I går kjørte et langt (over en time i strekk) og så stoppet den og startet på nytt igjen. Står mobilen innstilt på "Trådløs Hurtiglading" forresten? 

Endret av RuneT

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har ikke avbrutt lading for meg nei, men har ikke kjørt langt nok til å få fullt da jeg ikke legger den der uten å ha behov for lading. Har tatt den ut med 97%, da hadde jeg kjørt i ca 45 minutt, men husker ikke hvilken % den startet med denne gangen. Finner ingen innstilling for trådløs hurriglading på mobilen, men det er gjerne en innstilling i bilen? Har ikke sjekket så mye rundt dette, men kan sjekke om det var dette du tenkte på? :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Okay, men da høyrast bra ut. Eg hadde blitt veldig glad dersom du hadde villa sjekka dette for meg, og du finne denne innstillingen på telefonen faktisk;

Gå til INSTILLIGER->AVANSERTE - >FUNKSJONER->TILBEHØR

Nederst finner du et valg for TRÅDLØS HURTIGLADING, så kan du sjå om den er på eller av😊

Da kan jo hende at da er noko som skjer med ladaren når den blir varm, for da gjere desse trådlause ladarane, og dersom dei verte brukt over lang tid så kan da hende dei slår seg av eller på dersom temperaturen blir for høg. Da er uansett kjekt å høyre andres erfaringer, og eg er glad for at du orkar å sjekke da ut😊

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Finner ikke innstilling for trådløs hurtiglading, men resten av prosedyren du sendte stemte. Mulig s8 ikke kan styre det selv? 

Jeg har også et deksel på telefonen (et silikonbasert omslag fra tech21) mulig dette lager en liten varmeavledningsbarriere mellom telefon og ladeplate og dermed ikke blir for varm? Har du deksel på din telefon @RuneT

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Okay, då kan da være at du ikkje har brukt trådlaus ladeplate med hurtiglading før på telefonen, for dette valget blir først synlig dersom du har brukt da (må liksom "aktiverast" på telefonen). 

Ja eg har eit originaldeksel på telefonen, men om da leder varme eller ikkje anar eg ikkje. I dag testa eg ladinga i bilen: la mobilen på lading når da var 50% på batteriet, så lada den heilt til 80% før den slo seg av første gong. Så slo den seg på igjen etter ei stund. Det kan hende det rett og slett fungerer sånn, men tenkte å høyre med forhandler for å være sikker. Har du testa om du klarer å lade mobilen din meir enn 30%? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Svar i emnet

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Nyeste emner

 • Siste Innlegg

  • Hei ! Nå har tiden kommet for å anskaffe familiens første bil. Det blir dessverre brukt i første omgang, men det får så være. Jeg har i lang tid tenkt at Skoda har mange fornuftige (og ganske enkelt fine) biler. Merket står derfor som veldig aktuell for oss (sammen med blant annet Passat). Essensielt er at det skal være stasjonsvogn med 4x4. Jeg lurer derfor på om dere Skoda-kyndige/engasjerte kan hjelpe meg å bli smartere på en sak: Hvordan bør jeg vekte modell, årsmodell, km og pris (for å nevne et veldig begrenset utvalg)? I prisklassen jeg titter (opptil 250k kanskje) er det ofte at jeg får en superb som gjerne er eldre og/eller har betydelig flere km enn en noenlund tilsvarende Octavia. Jeg skjønner jo det - superb er mer premium. Men er det verdt det? Jeg vet det er vanskelig å sammenligne egentlig, utstyr kan være likt eller variere, og enkelte motorer finnes ikke i begge modellene.Jeg håper bare noen kan gjøre meg litt klokere så jeg kan finne ut hva som er hensiktsmessig for oss å gå for. Generelle Skoda-brukt-tips mottas og med stor takknemlighet!      
  • Hei,  Har sensorstyrt bakluke. Sliter med at denne åpner seg med å vite med foten under hekken. Noen andre som har problem? Funker sånn engang i blant.. 
  • Er det garanti på bil så er det bare å levere den inn og være bekymringsløs. Men er bilen utenfor garanti og man ikke finner ut av ting så er det mye penger spart all software kan endres og tilpasses etter behov.  Men det er en kjedelig affære med en ny bil å få slike problemer. På en annen side så kjører mange biler med samme software som på din. Hadde det vært en stor feil så hadde de funnet ut og utrettet ved en oppdatering. Jeg venter spent på hva utfallet blir. Og håper det løser seg.
  • Jeg tror det skal brukes Odis-e med online flashing i fra fabrikk. 
  • Ok. Gi meg VIN på personlig melding. Så skal jeg finne oppdatering til deg hvis det er kommet noen...
  • Med en bil med garanti tenker jeg forhandler skal få finne ut av dette. Jeg bruker ikke en krone på en tuner, hvis ikke forhandler refunderer dette. 
  • Hmm, har ikke opplevd at den hopper rundt sånn. Girproblemer har vært borte siden romjula.  Snakket med Skoda i dag, og de sa at så lenge jeg ikke merket noe på yteevnen til bilen kunne jeg fint kjøre den frem til neste uke, selv om den varselslampen lyste.  Må jo si det er litt kjedelig med ny bil og mye sånn små rusk. 
  • Man får også 2.0 TSI i Karoq, men den er ikke i de norske prislistene foreløpig. Men om det er 1.5 TSI er det etter WLTP så da tror jeg dette er det kjente kangaroo-jump problemet svært mange opplever, står mye informasjon om dette på Briskoda. Det skal visstnok være en oppdatering på vei. Les mer: https://www.briskoda.net/forums/topic/461809-15-tsi-with-7-speed-dsg/
  • Tror det er 1,5 150hk TSI som er størrelsen på motoren. Karoq’en er mindre en Kodiaq motoren. Litt usikker på wltp, var akkurat rundt de tider den kom, men mener den ble produsert like før.  Hvor finner jeg dette? 😊
  • På linje med å fjerne DPF så får man ingen problemer sett ut fra et teknisk perspektiv.  Men bilen er som sagt ikke typegodkjent lengre, noe som under de rette omstendighetene kan være svært alvorlig.  Når det gjelder spesifikt DPF og adblue er det riktignok utslipps delen av typegodkjenning som faller fra. Samme gjelder når man fjerner start/stopp. 
 • Andre nye emner

 • Andre nye innlegg

  • Jeg ville vært veldig forsiktig med elekroniske duppedingser i en «ny» bil. Er produktet laget i Kina er det enda større mulighet for trøbbel. Jeg har selv erfaring med et USB strømuttak som gjorde at DAB radioen ble helt håpløs. Jeg opplevde også et par feilmeldinger på nødkommunikasjonutsyret som jeg ikke kunne forklare i samme periode. Elektronisk støy kan skape mye trøbbel. Funker det uten trøbbel så er det fint, men får du trøbbel med noe elektronisk utstyr i din bil, vet du nå hva som kan være grunn til problemet ditt 😉
  • Sålenge det ikke forstyrrer sikten din er det vel ingenting som skulle tilsi at de skulle være ulovlige. Biler blir levert orginalt med HUD så bør ikke være noe problem. 
  • Bestilte en duppeditt på Ebay og så fulgte det med ett head up display.
   Er disse lovlige å bruke, tenker på siden man må klistre på en"speil" på fronruten?
   https://www.ebay.com/itm/5-5-X3-ELM327-OBD2-HUD-Head-Up-Display-Bluetooth-Engine-Speed-Alarm-Speedometer/112346487326?hash=item1a285f5a1e:g:uTsAAOSwYvFZMiHR:rk:1:pf:0
  • Ønsker dere alle sammen et riktig så godt nytt år !  

    

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×