Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Superb lll

Skoda Octavia FL vRS 245hk

Recommended Posts

Personlig har jeg ikke likt den nye faceliften overhode! Men når akkurat i vRS versjon, så må jeg si jeg er veldig spent på å se den live :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har også hatt litt delte synspunkter om hva jeg faktisk synes om den ny FL utgaven av Octavia, og det samme hadde også selgeren jeg har en del kontakt med, men han skiftet mening etter at han så den live. Så inntil jeg har sett den live selv, så skal jeg være litt forsiktig med hva jeg sier. Men jeg synes det er veldig avhengig av hvilken farge den er vist frem i også.

vRS utgaven er dog noe helt annet, den ser tøff ut i mine øyne (på bilder), men det er så vanskelig å bedømme og avgjøre alt utifra bilder, det har mye med hvordan bildene er tatt, vinkler og ståsted, det gjør mye for hvordan motivene blir fremstilt.

Vet ikke helt når de første bilene av FL utgaven er tilgjengelig her i Norge slik at vi kan se dem med egne øyne, men vRS utgaven vet jeg at ikke kommer før etter sommeren. Jeg vet heller ikke om de beholder noen av de forrige motoriseringene heller (220/230hk utgavene). Synes dog det er litt merkelig at de ikke tilbyr den nye med 245hk som 4x4, for nå nærmer det seg vel grenser for hvor mye av kreftene de klarer å få ned på bakken med bare drift på forhjula vil jeg tro.........

Oser vel ikke akkurat vinterbil med god fremkommelighet med 245hk og fwd, men jeg har tatt feil før også jeg, og kommer garantert til å gjøre det igjen :D 

Blir spennende å se Octavia FL live synes jeg, både vanlige utgaver, men også vRS utgaven :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reply to this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
  • Create New...