Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Sign in to follow this  
oHm3n

Tid før levering bekreftes

Recommended Posts

Hei, 

Bestilte en ny superb for ca 3 uker siden. Er det noen som vet hvor lang tid det normalt tar før man får bekreftet leveringsdato? 

Mvh

Tobias

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei,

Du fikk vel en indikasjon fra selger om hvilken uke bilen skulle produseres?
Om du gjorde det, så kan du legge til 4-5 uker på transport til Norge, og forhandler... Såvidt jeg har skjønt :)
Eller ring selger, og hør.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du må først få en bekreftet produksjonsdato/uke, så vil du få bilen ca 2-4 uker etter at bilen er produsert, alt avhengig av hvor heldig du er med transporten helt fra fabrikken og helt frem til din forhandler. Jeg bestilte selv en ny Superb 8. Februar i fjor, og fikk den levert allerede 21. Mars (kunne faktisk fått den fredag 18. Mars om det ikke var en liten misforståelse rundt «kryssbytting» av dekk og felger), så det kan gå ganske fort, men da hadde jeg maks flaks med all transport og det er relativt kort avstand fra Bekkelagskaia til min forhandler.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takk for svar. Selgeren skulle gi meg beskjed når han fikk produksjonsdato, men jeg hadde ikke hørt noe. Derfor  lurte bare på erfaringer rundt hvor lang tid det tar å planlegge produksjon.

Uansett - jeg tok kontakt og fikk gode nyheter. Produseres i uke 13. Leveres i uke 16-17. Vi bestilte i uke 7. 

Edited by oHm3n

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det høres jo bra ut da :) 

Når det gjelder fastsetting av produksjonsuke, så finnes det ingen fasit på det, for det avhenger av hvilke ventelister det er på fabrikken for den aktuelle bilen med utstyrspakker og annet ekstrautstyr. Om de mangler en eller deler som noen har bestilt, så blir det ikke fastsatt noen produksjonsuke før de vet når de har delene de trenger.

På det verste så var det vel ca 9 mnd leveringstid på Superb med 2,0/190hk 4x4 L&K og Sportline, men ikke for alle, det hadde noe med en del av ekstrautstyret å gjøre. For Kodiaq sin del, så er det nå merkbart lenger leveringstid for de som har bestilt bil med el.seter, så det er ikke mer enn dette som skal til for at produksjonen drøyer litt.

Ang transport så er det jo også der merkbare forskjeller om en er heldig eller uheldig, min bil gikk rett fra fabrikken og på toget til Bremerhaven, så var jeg heldig med båten også, fikk plass på den første båtavgangen etter at bilen hadde ankommet til Bremerhaven. I tillegg så ble den prioritert når den kom til Bekkelagskaia for å fylle opp en transportbil som skulle i retning av min forhandler, så maks flaks hele veien. :) Det var første gangen for min del at det har vært så rask levering, ellers så har jeg gjerne vært sist i hver eneste kø som det har gått an å finne de gangene jeg har bestilt fabrikkny bil..........  :( 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg bestilte selv ny Superb 1.februar. 28. februar blei jeg ringt opp av selger å fikk beskjed om at bekreftet produksjonsuke var uke 11 og at jeg da kunne regne med å få bilen i uke 14. De kunne dog ikke garantere dette, men 3 uker etter produksjon var normalen som de sa :) Så bare å krysse fingrene for at bilen blir levert tidlig i April :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fikk bilen i dag, ca 2-3 uker før selgeren skisserte! Total leveringstid var da ca 7 uker -  Topp greier. Nå gjelder det bare å beholde lappen :-D 

 

 

IMG_9435.JPG

IMG_9426.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reply to this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
  • Create New...