Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Anbefalte innlegg

Har i dag vært å kjøpt «justerbart senkesett» til min Superb ;) 

Var på Plantasjen og kjøpte noen sekker med jord, og etterhvert som jeg lesset inn så ble også min Superb senket. Senkesettet er realtivt billig, men ulempen er at det tar mye av lasterommet om en vil ha en skikkelig «lowrider» ;) 

Neida, jeg er ikke der hvor jeg ønsker å senke min Superb i det hele tatt, men synes likevel at den kledde godt vil jeg si, spesielt ved bakhjula/skjermbuen.

 

594be10a88c52_2017-06-2211_10_24.jpg.e07c6832c9eb38db2b9a42bd288f03d1.jpg

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Helt enig med deg, har kjørt noen ganske tung last i Superben min jeg også, og det ser virkelig bra ut når bilen så lav! Tar meg selv i å gå rundt bilen å se lenge på den og tenke "dette ser så tøft ut, bilen kler virkelig å være så lav!" :D

I forhold til deg @Superb lll så vurderer jeg nok å få senket bilen.. (Selv om jeg i tidligere innlegg har vært påståelig og si at, senking av Superben, det skulle jeg aldri gjøre..) xD

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Evt så kan det gjøres på denne måten... koster litt penger i mating da..

bil.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 22.6.2017 den 18.49, Håvard skrev:

Syns den kledde "senkingen"! ? Flott bil. 

Jo takk :) Har jo et ønske om en tilnærmet lik den du har @Håvard, men inntil videre så får det klare seg med den en har, jeg kommer jo fra A - B med den også, hehe ;) 

 

På 23.6.2017 den 0.39, Core2Duo skrev:

Helt enig med deg, har kjørt noen ganske tung last i Superben min jeg også, og det ser virkelig bra ut når bilen så lav! Tar meg selv i å gå rundt bilen å se lenge på den og tenke "dette ser så tøft ut, bilen kler virkelig å være så lav!" :D

I forhold til deg @Superb lll så vurderer jeg nok å få senket bilen.. (Selv om jeg i tidligere innlegg har vært påståelig og si at, senking av Superben, det skulle jeg aldri gjøre..) xD

Hehe, ja for å være helt ærlig så passet det veldig godt til denne bilen med en forsiktig senking (i tillegg til hva DCC allerede senker bilen med 10mm), men jeg er nok litt for traust, gammal og kjedelig til å gjennomføre det, men sprekt var det i mine øyne også :D 

 

På 23.6.2017 den 7.55, Tor2r skrev:

Evt så kan det gjøres på denne måten... koster litt penger i mating da..

Hehe, da er det nok både billigere og enklere å justere høyden på det senkesettet jeg kjøpte på Plantasjen @Tor2r ;) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Svar i emnet

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Nyeste emner

 • Siste Innlegg

  • Takk for svar , kodiaq6011 , tror det ble gjort i bilforretningen , men skal prøve igjen .   Vance 
  • Nei. Hvilke motor, effekt og hvis du vet hvilke ecu som sitter i bilen. Motor kode?
  • Hei,har tenkt på d men vil ikke d slå ut på eu kontroll når dæm tar sånn co2 greier?😀
  • Jeg har brukt dynavin spillere i forskjellige biler. Utmerket kvalitet og oem utseende med alle muligheter som wifi, obd2 live data, DAB, ryggekamera, internett etc.. meget bra og stabil kvalitet på komponentene som blir brukt i spilleren.
  • Styreenheten til motor? Da var den sikkert defekt innvendig. Disse har igrunn lang levetid men kan skje når som helst. Når jeg åpner styreenheten bruker jeg varmepistol pga silikon rundt. Så de er godt bygget og tette.
  • Hei jeg er ny Skoda eier 2006 Octavia. Skal bytte ut eksisterende radio med integrert DAB radio / ryggekamera. Noen som har gode forslag. 
  • Hentet bilen i dag etter skifte av motorstyring. Alt vell så langt. De flyttet styreenheten over til annen bil og fikk samme feilen, så regner med det var årsaken. 
  • Du må angi en kode i bilen slik at den snakker med server. Trykk på connect appen i bilen så får du beskjed om aktivering.
  • Mim målte 176hk orginalt men jeg landet på 226 på hjul etter mye justering frem og tilbake pga økt diselforbruk.  Når det gjelder garanti så ryker den hvis de finner ut. Men som tidligere nevnt så er min bil taxi og har passert 80.000 km. Vært på serivice, pkk, ellers i tilknytting til motorlampe. Henta bilen fra verksted idag pga motorlampa og gløde lampa lyste. Så det er gjort mange grundige undersøkelser på styreenhet for å finne feil. Bilen har samtidig vært koblet opp mot server til vag for grunninstillinger. Alt som er mulig å omprogrammere er omprogrammert på min bil itillegg til 15 andre kodiaq i taxiflåten. Ellers har jeg kun kjørt mercedes og der har også alle bilene vært omprogrammert og tunet. Alle bilene er i trafikk p.r.dd.  Har ikke opplevd nien problemer med garantisak i tilknytting til tuning siden 2003/2004 Og helt riktig at dårlig tuning  gjør levetiden på motor ganske kort. Og personlig er jeg ikke glad i boxer som tilknyttes motoren så ecu blir manipulert. Taxi har mange forskjellige sjåfører og alle har sin kjørestil. Så tuning på mine biler er tilrettelagt for maks effekt, lite disel forbruk, lang levetid på motor og girkasse. Ene taxien har 1.745000km 2008 mod. Går som drosje enda. Ellers har vi gjennomsnitt på ca 1million.  Ps! Ferdig software filer er ikke å anbefale for noen. Alle justeringer må skje på orginal software.
  • Hvordan får jeg Skoda connect appen til og kommunisere med bilen . Har registrert meg  , og appen er oppe og kjører. Må jeg gjøre noe i bilen ?  Takknemlig for allle tips ..er nybegynner . 
 • Andre nye emner

 • Andre nye innlegg

  • Det er mulig. Har sett funtion for garsjeport åpner. Men har ikke rørt eller testet den. Men funksjonen er der..
  • Jeg ville vært veldig forsiktig med elekroniske duppedingser i en «ny» bil. Er produktet laget i Kina er det enda større mulighet for trøbbel. Jeg har selv erfaring med et USB strømuttak som gjorde at DAB radioen ble helt håpløs. Jeg opplevde også et par feilmeldinger på nødkommunikasjonutsyret som jeg ikke kunne forklare i samme periode. Elektronisk støy kan skape mye trøbbel. Funker det uten trøbbel så er det fint, men får du trøbbel med noe elektronisk utstyr i din bil, vet du nå hva som kan være grunn til problemet ditt 😉
  • Sålenge det ikke forstyrrer sikten din er det vel ingenting som skulle tilsi at de skulle være ulovlige. Biler blir levert orginalt med HUD så bør ikke være noe problem. 
  • Bestilte en duppeditt på Ebay og så fulgte det med ett head up display.
   Er disse lovlige å bruke, tenker på siden man må klistre på en"speil" på fronruten?
   https://www.ebay.com/itm/5-5-X3-ELM327-OBD2-HUD-Head-Up-Display-Bluetooth-Engine-Speed-Alarm-Speedometer/112346487326?hash=item1a285f5a1e:g:uTsAAOSwYvFZMiHR:rk:1:pf:0

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×