Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Belsby

Sportline vs Scout vs L&K

Recommended Posts

Hei

Har noen valgt Scout? Og hvorfor velge Sportline? Kanskje litt flåsete skrevet, men Kodiaq er uansett ingen sportsbil, så hvorfor ikke velge Scout med beskyttelsesplater under bilen? Bare spør , da jeg er i tvil selv. Bilene er vel like gode å kjøre uansett viss en velger justerbare dempere. 

Når en kjøper SUV, så er vel litt av vitsen å kunne kjøre på litt dårlig vei. Da er det genialt med beskyttelse under.

Eller er jeg helt på jordet?  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Du er ikke helt på jordet nei. Det kommer nok litt an på bruken til hver enkelt. Noen prioriterer Scout pga dårlig hyttevei, andre velger L&K eller Sportline for bybruk. Scout har vel også Bad Road pakke som standard, dette inkluderer sterkere dempere som tåler juling. I tillegg har den litt mer bakkeklaring (187mm mot 194mm).

Jeg synes Kodiaq Scout ser utrolig tøff ut, dog vi bestilte Sportline pga setene og sort optikk som ser veldig bra ut mot Velvet Red Metallic. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Når det gjelder «bad road» pakken, så ser det ut som at dette er kun  Scout som har. Ser ikke ut som dette kan velges på de andre modellene.  Når det gjelder seter, så ser sportline setene veldig pene ut. Men hvilke seter som er «best» å sitte i, sportline eller scout sine må vel testes ut. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

I den norske katalogen kan ikke Bad Road velges på andre modeller enn Scout nei. 

Min mening er at ingen av de andre setene måle seg med setene i Sportline. Men dette må jo man prøve ut selv naturligvis da folk er forskjellig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dette har jo mye som @BGB skriver med behov og smak å gjøre.

Skal en kjøre mye på dårlige veier og trenger litt bedre beskyttelse under bilen og høyere bakkeklaring, så kan Scout utgaven være det rette valget. Den utgaven gir jo også et litt «røffere» utseende, men det blir ingen ekte offroad bil uansett, selv om den er litt mer beskyttet under og har en liten økt bakkeklaring. Det står noe i instruksjonsboken om hvordan bilen skal behandles og kjøres utenfor «allfarvei», og det gjelder uansett hvilken av utstyrsutgavene en velger.

Seter må du teste ut selv @Belsby, om det er forskjeller på setene i Scout og Style utgavene vet jeg ikke, mens for L&K sin del så er de av skinn. Setene i Sportline har et flott design og er kledd med Alcantara, men jeg har hørt noen som ikke er så fornøyde med utformingen her, jeg har ikke prøvet Sportline sine seter selv, så det har jeg ingen formening om, men de ser virkelig flotte ut etter min mening.

Når det gjelder det utvendige utseendet så deler jeg absolutt @BGB sin mening og oppfatning om at Sportline utgaven gjør seg veldig godt med de sorte detaljene.

Jeg er ikke så veldig godt inne i utstyrsutvalget på Kodiaq, men når det gjelder Superb så liker jeg absolutt best Sportline designet der også, men jeg ville nok likevel valgt L&K pga tilgjengelig utstyr og pris. Hvordan det henger sammen på en Kodiaq vet jeg som sagt ingenting om, så her må du nesten studere utstyr -og prislistene selv @Belsby. Og ikke minst velge den utgaven som passer best til ditt behov og smak :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reply to this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Emner

 • Siste Innlegg

  • Hmm! Samme feilmelding  her, i dag,  med samme Kodiaq- modell.... Sjekka, og må etterfylles, ja. Langt under anbefalt nivå.. Tør ikke kjøre den, nei! Må gå til jobb i morgen, da🙁
  • Her høres det ut som et spjeld som fører varm/kaldt luft har hengt seg opp. Altså at spjeldet ikke åpner eller lukker seg og at det istedenfor varm luft, kommer kald luft. 
  • Høres ikke bra ut i disse tider... hva slags verksted har du brukt? Om du ikke var hos merkeverksted, ville evt tatt turen dit, med diagnose osv.
  • Oppdager at vindusvisker ikke virker. Bilverksted klarer ikke finne ut noe og det eneste de fant ut er at viskermotor fungerte da de målte dette. Bilen er en Skoda Fabia 2010 mod. Noen som har erfaring med dette?
  • Hi.Jeg for problem med klimaanlegg bak som kaster kaldt luft selvom jeg justerte dem på 30 grader nak.foran virker helt greit men bal både på guøvet og midten kaster kaldt luft.Er det noen som har peilonh på det?
  • Hei, Jeg har enn Octavia Scout 2018 model, hvor radioen har begynt å spørr om PIN kode? Jeg skriver inn enn random PIN også star det "vent litt" eller.no så skjer det ikke noe mere... så jeg skrur av og på radioen og da kommer den opp igjen og fungerer helt fint uten å spørr om PIN kode igjen.. Se vedlagt bilde. Hva er dette for noe ? er det tyveri sikring vist spenning har vert borte eller.no ? Tusen takk for innspill.      
  • For all del, beklager så mye at jeg informerte et nytt medlem om hva som kan skje om koding går feil, eller blir gjort av noen som ikke har den rette kunnskapen. Men den informasjonen er det jo bare Møller/VAG selv som kommer med, så da er nok det ikke så viktig å ta hensyn til............. Problemet er jo at merkeforhandler ikke koder lenger, fordi de ikke har lov til det, etter hva de informerte meg om i sommer når jeg ville kode bort det jeg nevnte over her på den nye bilen jeg hentet da, men det kunne de som nevnt ikke gjøre. Det var svaret de fikk fra fabrikken når de la inn en bestilling på nye koder til min bil for at de skulle bli lagret i bilens programvare og ikke bli slettet ved neste service.
  • Guest
   Få din lokale forhandler til å kode for deg hvis du ikke kjenner noen med diagnoseverktøy. Blir det gjort riktig har det ingenting å si for nybilgarantien.    Men det er tydeligvis veldig viktig for vedkommende over her å skrive det i hver bidige tråd når det er snakk om koding.
  • Det har ikke vært noen problemer med å ha kontakt med bilen siden serveren ble friskmeldt for min del, men jeg må legge til at jeg heller ikke har gjort noe annet enn å sjekke at det er samarbeid mellom bil og app. Når jeg gjorde et forsøk på å aktivere park.varmeren i går så fikk jeg samme meldingen som du skriver om her @Core2Duo, men for meg så løste det seg etter at jeg logget ut/inn av appen 1 gang. Det tok litt tid før alle systemene var oppegående etter den innloggingen, og det som tok lengst tid var park.varmeren, men den startet via appen etter en stund og siden det så har det fungert for min del.
  • Leter etter dobbelt hundebur til Skoda Kodiaq. Alle de mest brukte som 4Pets og Trixie ser ikke ut til å passe 😕 Noen som har noen gode tips? Har en Gordon Setter og en Keeshond, så en stor og en mellomstor hund. Skulle gjerne hatt de med meg på en trygg måte. Andre gode forslag tas imot med takk 😇
 • Other new topics

 • Andre nye innlegg

  • Må straks gå til innkjøp av barnesete nr 2. Det kommer til å stå mest i samboeren sin 2016 Fabia Monte Carlo Edition. Er det noen som har forslag til hvilke stol som passer bra i de? Å som ikke tar for mye plass. 
  • Har ikke fått noe slikt, nei, så jeg regner med det ikke er så mange muligheter utenom og få oppdateringer fra selger. Jeg mener man i alle tilfeller burde få det med en gang, om det var muligheter for det.     Spørs om Møller har det samme systemet.. De burde vel ha det, men jeg har på følelsen at de ikke har det.. 😅 Får vel sende en liten henvendelse til selger om jeg ikke hører noe fra han den nærmeste tiden!  
  • Det kan godt hende at det er en mye bedre sporings system her i Norge også for alt jeg vet @Marius, for som sagt så var det fra min bestilling av Superb i 2016 jeg skrev om over her, så forhåpentligvis har det også blitt enklere  her i Norge også nå   Den Superben jeg kjøpte nå i sommer var det mye enklere å spore/finne, for den sto midt på gulvet i salgslokalet  
  • Ganske sikker på Skoda i UK har et mer omfattende sporings system på dette her, har ved flere anledninger lest på briskoda at dem kan spore der (Kundene/kjøper)  

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...