Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Sven-Gøran

Parkeringsvarmer funker ikke

Recommended Posts

Hei

Jeg har en 2014 Skoda Superb med fabrikksmonternt fjernstyrt parkeringsvarmer.

Denne har vært flittig brukt hele vinterhalvåret i fjor da jeg bor i nord-norge. Aldri noe feil.

Så var bilen inne på service i April 2016, og jeg har ikke hatt behov for parkeringsvarmeren etter dette. Når det nå begynte å bli kaldt igjen tenkte jeg at jeg skulle bruke den igjen, men da fungerer plutselig ikke fjernkontrollen lengre. Når jeg skal forsøke å gå inn i innstillingene for å slå den på manuelt/stille timer er menyen til parkeringsvarmeren borte.

Er det noen som har vært borti dette og som vet om en fiks? Har tilgang til VCDS-kabel og program selv dersom dette kan fikses der.

Har 15 mil til nærmeste skoda-verksted der service ble utført i april, så hadde svært lyst å slippe å dra dit for å få fikset dette.

 

Tusen takk for tips til utbedringer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Her har det nok skjedd noe når du hadde bilen på service vil jeg tro, uten at jeg med sikkerhet kan si det selvfølgelig.

Men bilen din har jo fremdeles fabrikkgaranti, så her hadde jeg tatt en tur til merkeverkstedet for å få de til å fikse dette. Synd at du bor så langt unna det nærmeste merkeverkstedet som du gjør, men jeg hadde likevel gjort det der.

Selvfølgelig ingen umulighet at noen med den rette kabelen og programmet kan gjøre dette for deg, men som nevnt på en bil med fabrikkgaranti, så hadde jeg heller latt merkeverkstedet rydde opp i dette for deg.

 

Lykke til :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Sepper

Ja her ville jeg bare gått for garantien altså, i stedet for å begynne å knote med noe man ikke helt har kontroll på, evt på tips fra noen som tror de har den rette programmeringsoppskriften

Share this post


Link to post
Share on other sites

Min fjernkontroll sluttet også å fungere, fikk forslag om å bytte batteriet uten at det hjalp noe. Klarte å miste fjernkontrollen før jeg fikk gjort noe med det. Må få kjøpt meg en ny etterhvert.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei.

Har samme problemet selv. Får opp feilbeskjeden "Aux heating system fault" i kjørekomputeren når jeg prøver å skru på webasto. Har brukt den flittig i det siste uten noen problemer. Jeg finner heller ikke menyen til webasto under innstillinger. Har byttet air-condition kompressoren nå i høst, men det skal vel ikke være noen sammenheng med det? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dette blir bare noe ville gjetninger, og behøver ikke å stemme med den Webastoen som sitter i Superb 3, men jeg vet av erfaring at den Webastoen jeg hadde i min forrige bil samlet opp feilmeldinger hver gang den forsøkte å starte uten hell, og selv bare det at den forsøker å starte når det er lite diesel på tanken (at tanklyset lyser i dashboardet) genererer en feilmelding, og det skulle ikke mer enn 3 feilmeldinger til før Webastoen motsatte seg all start. Da måtte man til merkeverksted eller man kunne resette feilmeldinger om man hadde eget diagnoseapparat (som jeg hadde, og som tjente seg inn igjen i løpet av kort tid...).

Jeg ville kanskje håpe at dagens generasjon Webasto er litt mindre vrang, men så godt kjenner jeg den ikke.

Sotet brennkammer var også en gjenganger, og jeg har selv byttet brennkammer og spart mange tusen i stedet for å overlate den jobben til et verksted.

Dette gjaldt forresten ikke en VAG-bil, så det er sagt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reply to this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
  • Create New...