Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Core2Duo

Velge digitalt dashbord eller ikke?

Recommended Posts

Jeg sitter i tenkeboksen på en ny Superb om dagen. Men mest av alt er jeg meget usikker på dette digitale dashbordet.

Førsteinntrykket var ikke helt det store (nå har jeg bare fått sett det i en demobil inne hos forhandler, ikke fått prøvekjørt bil med det på veien enda), men følte ikke det var helt det store der og da. Per nå føler jeg ikke at jeg kommer til å angre heller, om jeg ikke tar med dette digitale dashbordet.

Hva tenker dere om det digitale dashbordet? Mister jeg noen funksjoner hvis jeg ikke velger det digitale dashbordet, eller er alle funksjonene på det digitale dashbordet, også tilgjengelig på f.eks Columbus? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Jeg ventet med å bestille Kodiaq til digitalt dashbord var klart, nå ble jeg riktignok tatt på senga av WLTP og måtte vente ekstra lenge men nå er den på vei fra fabrikken.

Som @Kodiaq6011 sier så tror jeg det er mye lettere å selge bilen med det (selv om man ikke kjøper bil for eier nr 2) ettersom det ser mye mye mer moderne ut. Når det i tillegg ikke koster SÅ mye er valget enkelt. Da ville jeg heller droppet noe annet for å kompensere prisen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg tok det med og angrer ikke. Det ser mye bedre ut enn de to runde skivene. Hvem trenger se på turtallet hele tiden? Om du kjøper nytt så vil digital dash utgjøre under en prosent av bilens pris. Fordel pengene ut over de årene du skal bruke bilen så synest ikke jeg der er noen stor investering. Skader ikke om den blir letter å selge også.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg fekk nett ny superb med digitalt instrument. Synst det ser meget bra ut, i tillegg så er det ganske funksjonelt. Hjelper nok på mtp videresalg. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prøvde en Passat med digitalt før jeg kjøpte Superb. Heldigvis var det ikke tilgjengelig på Superb, ettersom jeg da hadde vært nødt til å føye det til på listen over ekstrautstyr. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takker for alle innspill :)

Når det gjelder videresalg så er jeg enig med dere, det vil nok være lettere å selge med digitalt dashbord. Men salg av en eventuell bil for meg vil være veldig langt fram i tid, jeg vil nok beholde denne bilen i lang tid framover. 

Flott med alt det positive - men er det noe negativt å trekke fram med dette dashbordet, så jeg kan få litt innspill "begge veier"? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Kan ikke se en eneste negativ ting med å gå for den digitale. Med mindre man er født i attenhundre og brødmangel og synes at det blir for moderne. Ikke bare er det estetiske mye bedre men man har informasjon som feks navigasjon på en stor skjerm rett under øynene.  

Om ikke lenge er dette standarden og vi ler av den gang vi hadde mekaniske visere. 

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reply to this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
  • Create New...