Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

tobor

+ Member
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

 1. tobor

  Service Fabia

  Tidspunkt siden siste service spiller en viktig rolle.
 2. tobor

  Bestilt Enyaq 80x

  Har du fått noen antydning av når bilen kan leveres? Jeg er enig i at ENYAQ på mange måter ligner KODIAQ, men jeg synes ikke det er kjedelig. Kodiaq er en kjempebil og at noe lignende blir tilgjengelig som Elbil er flott. Men det er noen små minuser som lav tilhengervekt, manglende ventilasjon i forseter og et begrensa fargeutvalg. I tillegg den generelle usikkerheten som følger av å binde seg i en kontrakt så lenge på forhånd. Av andre forum forstår jeg at leverandøren helgarderer seg i forhold til kunden. Derfor sitter jeg på gjerdet. Har også en køplass mellom 13 og 14 000 så det går vel en tid til jeg kan bestille i alle fall. Og det er mye annet å velge i dersom en skal over på El-bil med 4x4 som for meg er et must: Tesla Y, Mercedes, Audi og VW har gode alternativer så vidt jeg forstår, i alle fall ett år fram i tid. Jeg tror ikke det skjer noe med avgiftene i 2021, men vi får vite regjeringas standpunkt til det den 7. oktober. Men jeg er mer usikker på 2022. Det vil sjølsagt bli et kjemperush på El-bil i månedene før evt innføring av moms. Da kan du ha gjort lurt i å bestille allerede nå med tanke på å få bil i 2021.
 3. Nei, Lava blue er ikke tilgjengelig på Enyaq.
 4. Det er åpenbart store forskjeller innen kjeden, Superb III. Grenland bilservice -Skodaforhandleren i Skien er kjempegode på service.
 5. Jeg er veldig fornøyd med Lava blue på min Kodiaq. Den skifter litt karakter avhengig av lyset. Det er synd at den nye Enyaq ikke leveres (ennå?) i denne fargen. Hvor mange Skodaer har du hatt, Marius?
 6. Det stemmer at Kodiaq har slike beskyttere som glir ut når en åpner døra. Rart at den ikke har blitt standard på etterfølgende Skoda-modeller.
 7. PÅ Elbilforum er det en del diskusjon rundt Enyaq.
 8. Ja, jeg er også glad i ventilerte seter. Vil heller ha det enn massasje som Enyaq ser ut til å tilby.
 9. Hengervekt er et problem for meg også. Men jeg er blitt fortalt at det i tyske bilblader står at 4x4 skal kunne trekke 1 800 kg. Den er jo ikkje typegodkjent i Norge ennå, så vidt jeg forstår, så det er kanskje håp om at den endelige vekta blir høyere enn 1 200 kg. ( 1400 for RS ryktes det jo også her i Norge.)
 10. Jeg har brukt mye Google Earth-visning på min navigasjon i Kodiaqen, fordi jeg synes det er en elegant og informativ visning. Nå har muligheten forsvunnet i bilen min med henvisning til "ugyldig lissens" . Jeg trodde først at dette skyldes at jeg hadde glemt å fornye mitt infotainmentabonnement. Så gjorde jeg det uten å få igjen Google earth. På mitt spørsmål sier Møller nå at de ikke lenger kan tilby denne tjenesten ettersom Google ikke lenger ville ha en slik avtale. Dette til orientering for andre skuffede som ikke finner denne visningen lenger. Blir det ikke endring på dette må vi mao se på mere flate navigasjonskart. Møller har vel heller ikke vært så ivrige til å informere om dette?
 11. tobor

  SOS FEIL Kodiaq18

  Jeg bor nokså langt unna verkstedet, så det var praktiske grunner til at jeg drøyde litt. Vurderte også at dette var en feil jeg kunne kjøre med.
 12. tobor

  SOS FEIL Kodiaq18

  Måtte på verksted å oppdatere sw ja. Kartoppdateringer går greit å gjøre selv. Jeg vet ikke når denne oppdateringa kom. Men da jeg ringte om problemet for kanskje en måned siden, sa de at dette nok ble retta av en oppdatering.
 13. Jeg angrer ikke på DCC på min Kodiaq. Bruker det også i praksis. Jeg skifter en del mellom Comfort, Økonomi og Sport
 14. tobor

  SOS FEIL Kodiaq18

  Jeg fikk også denne feilen på min Kodiaq etter vel 3/4 år. Det ble tilsynelatende løst med en oppdatering av programvare (for en ukes tid siden.)
 15. På min Columbus er det et alternativ som heter Drivstoffalternativer. Den gjør det mulig å vise prioriterte bensinstasjoner. men lista som ligger der er lite aktuell for Norge. Noen som vet om en kan få lasta inn Cirkjle K på noen måte på denne lista?

Community Reputation

21 Excellent

About tobor

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Domicile
  Telemark
 • Car
  Kodiaq Style 2018 190 HK diesel 4x4

Recent Profile Visitors

894 profile views

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...