Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

tobor

Member
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

 1. tobor

  SOS FEIL Kodiaq18

  Jeg bor nokså langt unna verkstedet, så det var praktiske grunner til at jeg drøyde litt. Vurderte også at dette var en feil jeg kunne kjøre med.
 2. tobor

  SOS FEIL Kodiaq18

  Måtte på verksted å oppdatere sw ja. Kartoppdateringer går greit å gjøre selv. Jeg vet ikke når denne oppdateringa kom. Men da jeg ringte om problemet for kanskje en måned siden, sa de at dette nok ble retta av en oppdatering.
 3. Jeg angrer ikke på DCC på min Kodiaq. Bruker det også i praksis. Jeg skifter en del mellom Comfort, Økonomi og Sport
 4. tobor

  SOS FEIL Kodiaq18

  Jeg fikk også denne feilen på min Kodiaq etter vel 3/4 år. Det ble tilsynelatende løst med en oppdatering av programvare (for en ukes tid siden.)
 5. På min Columbus er det et alternativ som heter Drivstoffalternativer. Den gjør det mulig å vise prioriterte bensinstasjoner. men lista som ligger der er lite aktuell for Norge. Noen som vet om en kan få lasta inn Cirkjle K på noen måte på denne lista?
 6. Jeg har gitt opp å bruke automodus på min Kodiaq, bare dagstilling for min del. Det var vel i grunnen slik da jeg fikk bilen i oktober. Kanskje det retter seg utover våren med lysere dager.
 7. Takk skal du ha. da får jeg prøve å laste ned på nytt
 8. Jeg lyktes ikke med oppdateringa. Er det noe som ser hva jeg gjør feil. jeg lasta ned en fil fra portalen. Den het HIGH12 fomatet zip.temp. Ca 25 GB. Så pakka jeg den ut og overførte de to utpakka mappene til et minnekort., dvs Mib1 og Mib2 . Minnekortet inneholdt ikke mer en dette. Så inn i sloten for minnekort, trykke på navigasjon og versjon. Så begynte Columbus å lete, men ga beskjed om at den ikke fant data. Er det kanskje selve Zip.fila som skal inn på kortet?
 9. Ja, det var flott å få denne funksjonen i en ny Kodiaq.
 10. I veiledningen står det at det kan ta inntil 4 timer å legge inn en ny kartversjon. Har dere erfaring for at det tar så lang tid på en Columbus?
 11. Jeg er veldig fornøyd med Skodas originale som jeg valgte til min Kodiaq. Veldig lett å kneppe på. Det er mulig Thule har bytta innfesting, men det Thulestativet jeg hadde til den tidligere Yetien var ikke bra.
 12. Slutter meg til de som tror du har noe feil med Haldexen. Selv drar jeg opp 1,6 tonn båt/henger som ingenting med min Yeti. 4 x 4 jeg gjrør ikke noe spesielt for å unngå spinn. jeg opplever det aldri.
 13. tobor

  Kodiaq 2018-modell

  Det skal være en 2018. Produksjonen startet i uke 23
 14. Det var imponerende lite data på en såpass lang tur.
 15. Det høres jo bra ut, Marius. Brukte du mye data på en sånn tur, når du er koplet på hele tida?

Community Reputation

21 Excellent

About tobor

 • Rank
  Advanced Member

Personal Information

 • Domicile
  Telemark
 • Car
  Kodiaq Style 2018 190 HK diesel 4x4

Recent Profile Visitors

706 profile views

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...