Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Superb lll

Adaptive Frontlight System AFS)

Recommended Posts

Leser at flere (inkludert meg selv) stusser over hvor langt til venstre det venstre nærlyset lyser når lysbryteren står i Auto, og har fått skrevet ut en PDF.fil fra forhandleren som virkelig forklarer dette, men den er over så mange ark at jeg ikke scanner inn alt dette.

Men jeg fikk også en link som også viser mye av funksjonene og som også viser hvor til venstre dette systemet også lyser på denne bilen. Det er Hella og en Mercedes dette kommer fra, men systemet fungerer jo ganske så likt på de fleste biler med dette systemet.

Det ligger også flere videoer på Youtube om dette, og det var faktisk ganske greit å se dette i praksis fra andre biler også, for nå vet jeg at det fungerer som det skal i min egen bil, selv om jeg til tider virkelig lurer på om det virkelig skal lyse så mye ut til venstre......

 

Vet ikke om noen av dere andre synes denne kunne informere litt bedre om hvordan AFS fungerer i praksis?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har lest veldig mye om att folk synes det lyser for mye til venstre,  men personlig synes jeg att lyset er akkurat der hvor jeg vil ha det... føler jeg har god sikt der jeg trenger med dette systemet!  Er sjelden jeg kjører der hvor det ikke er gatelys, men de få gangene så imponerer lyset meg voldsomt! Har alltid godt lys!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har etterhvert blitt vant til dem jeg også @Salcin :) , men jeg synes det var veldig uvant i starten og synes vel om jeg skal være helt ærlig at de lyser vel mye til venstre enda. Men det er til utrolig god hjelp når det er mørke veier og dårlig sikt, prøver i ny og ne og sette lysbryteren i «nærlys-posisjonen» bare for å prøve litt, men jeg slår den nå fort tilbake til Auto igjen.

Om jeg hadde fått bestemme selv så hadde jeg valgt en posisjon midt i mellom fullt til venstre og rett frem, men det er dessverre ingen mulighet, så da står lysbryteren for det meste i auto.

Ellers så er jeg helt enig med deg, det er meget gode lys på Superb :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Synes det stort sett fungerer greit, men synes det blir lite lys framover når det er mørkt, regner og man kjører i 80 sone. Har ikke bruk for lys langt uti skauen hvis elgen står midt på veien. Nå har jeg heldigvis ekstralys som bøter på dette, men før det fant jeg ut at det va greit å gå bort fra AUTO i slike tilfeller. AFS-lys er sånt man savner når man kjører en bil uten dette utstyret.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reply to this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
  • Create New...