Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som...
Finn resultater i...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Klyngmo

Programmere inn ny fjernkontroll til parkeringsvarmeren

Anbefalte innlegg

Er der noen her som har erfaring med å programmere inn en fjernkontroll til Webasto/parkeringsvarmeren i en Octavia? Octaviaen er en 2014 model, 180HK, 4x4. Jeg har fått tak i en T91R fjernkontroll og har forsøkt å programmere den inn ved å ta styrestrømssikringen til varmeren (sikring 7), sette den inn igjen og holde off-knappen på fjernkontrollen inne. Dette fungerer ikke.

 

Har jeg feil fjernkontroll? Er det kun T91 som kan brukes og ikke T91R? Eller tar jeg feil sikring? Eller bruker jeg feil fremgangsmetode?

Hadde satt stor pris på hjelp.

 

Mvh Kristian 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Etter denne tråden på briskoda skal T91R fungere med metoden du angir her. Har kjøpt to fjernkontroller på ebay jeg skal programmere, men har ikke kommet så langt at jeg har fått gjort det enda.

 

http://www.briskoda.net/forums/topic/392060-add-new-t91-remote-to-webasto-heater-on-octavia-iii/

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har lest den tråden jeg også. Men hos meg fungerer det altså ikke. Har du en link til de fjernkontrollene du har bestilt? Hold meg oppdatert på hvordan programmeringen går hos deg da.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nå har jeg testet og det virket ikke hos meg heller, men jeg kjørte en scan på ODBen og fikk en feilkode på communication device for aux heater eller noe slikt. Remoten fungerte ikke den siste tiden før jeg mistet den, så kan være noe feil på en modul.

 

Endret av CitizenX

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Sitat

Nå har jeg testet og det virket ikke hos meg heller, men jeg kjørte en scan på ODBen og fikk en feilkode på communication device for aux heater eller noe slikt. Remoten fungerte ikke den siste tiden før jeg mistet den, så kan være noe feil på en modul.

Har du fått fikset feilen på modulen? Og fått programmert fjernkontrollen?

Endret av Klyngmo
Lagt til sitat

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da har min bil omsider vært inne og fått fikset webastoen, viste seg at det var irr i kommunikasjonsmodulen, så det ble fjernet og fikset. Da de skulle prøve med fjernkontrollen funket ikke den, da det viste seg at det ikke var rett delekode på den. Så jeg endte med å kjøpe meg ny fjernkontroll som jeg fikk prutet litt ned.

Betydelig dyrere enn 350,- på ebay, men vet nå at det funker om ikke annet. 

Ved kjøp på ebay er det viktig å kjøpe den typen med varenr som ender på 511 til iallefall 2015 Octavia. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

@Kodiaq6011:
Jeg skal kjøpe meg en ny fjernkontroll til min original monterte webasto. Bilen er en octavia 2013 1,6d  1z. Jeg klarer ikke lese meg frem til hvilke fjernkontroll jeg skal ha.  forstår jeg det rett at t91r, uavhengig av varenummer vil fungere? 

Fra møller får jeg opplyst at varenr på ny fjernkontroll er 7N0 963 511.  på ebay ligger det mange fjerkontroller men ikke alle slutter på 511 . og ikke alle starter med 7N0


bildet under er tatt av klistremerket i motorrommet om det har noe å si..

 

 

webasto.jpg.2e2767e5b80cd69d075849d433d66ec1.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Svar i emnet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


 • Nyeste emner

 • Siste Innlegg

  • Flott bil, venter Sportline med samme drivlinje (ankommet å skadet under lossing) og må si jeg er spent på hvordan denne "nye" motoren er. Jeg leser litt forskjellig, at softwaren og bensin partikkel filter er så justert for utslipp at den er er litt rykkete å kjøre i lav hastighet.
  • Har nå hatt bilen noen uker, fikk den i starten av mars.  Veldig fornøyd så langt! Den har absolutt innfridd til forventningene mine. Angrer ikke på at jeg valgte digitalt dashbord, det er veldig mye bedre enn standardvalget. Har fått Android Auto til å fungere, så jeg kan bruke Google Maps og Spotify via telefonen. Det var bare å laste ned APK og plugge i telefonen.  På første lengre tur (15 mil) målte bilen selv et forbruk på 0.77/mil, halvparten motorvei og halvparten litt svingete landevei. Klager ikke på det. Da fikk jeg òg testet ut det adaptive understellet litt. På motorveien med lange slake svinger satte jeg den i Comfort for å få den mykere, mens på landeveien kjørte jeg mye i Sport. Litt raskere akselerasjon og stivere understell. Comfort på den type veier blir for mye båt. Angrer ikke på at jeg valgte dette heller. 190hk-motoren gjorde seg på denne bilen. Det har ikke vært kaldt nok til at jeg har fått bruk for varmen i frontruten, men kupevarmeren har vært veldig fin. Styringen fra mobilen har gått knirkefritt. Må igjen få takke alle som har kommet med innspill i tråden, det har vært veldig nyttig.
  • Du finner ikke selve kroken eller hvor den skal? Den skal ligge i reservehjuls brønnen.
  • Fikk for meg at jeg skulle kikke etter slepekrok til bruk foran på min Kodiaq men jeg fant den ikke.  Kan heller ikke se at instruksjonsboka sier noe om hvor jeg finner den. Jeg har tilhengerfeste bak men øye til å skru på fremme finner jeg ikke. Noen som vet?
  • Hei, Har opplevd noe ustabilitet på serveren siste uken blant annet, så jeg ønsker å flytte forumet over til ny server sent fredag kveld. Vil være noe nede tid iforbindelse med flyttingen og oppdatering av dns servere! Håper ikke dette vil medføre for mye ulemper     Marius
  • Sjekket i dag og modellskiftet er flyttet til uke 29 nå, det var tidligere uke 21/22. 
  • Velholdt, praktisk og økonomisk familiebil med veldig god plass for både passasjerer og bagasje selges
  • Det er sort røyk som er problemet forresten? Eller grå/hvit røyk? Er det sort røyk det er snakk om, er det som oftest alltid brennkammeret som må byttes. (Usikker på om det går an å rense brennkammeret.) Du nevner du har mye småkjøring. Som oftest er da problemet at webastoen går veldig kort tid, da får den ikke nok varme til å brenne seg ren, brennkammeret soter ned, og du får problemer med at det ryker. Webastoen er anbefalt å gå minst 30 minutter for å unngå slike problemer.  
  • Ligger vel i garasjen. Skal de sendes, eller vil du hente dem? Befinner seg i Trondheim
  • Det ryker etter smo kjøring, er det noe som må renses etter hvert ? takk for svaren 
 • Andre nye emner

 • Andre nye innlegg

  • Jeg ville vært veldig forsiktig med elekroniske duppedingser i en «ny» bil. Er produktet laget i Kina er det enda større mulighet for trøbbel. Jeg har selv erfaring med et USB strømuttak som gjorde at DAB radioen ble helt håpløs. Jeg opplevde også et par feilmeldinger på nødkommunikasjonutsyret som jeg ikke kunne forklare i samme periode. Elektronisk støy kan skape mye trøbbel. Funker det uten trøbbel så er det fint, men får du trøbbel med noe elektronisk utstyr i din bil, vet du nå hva som kan være grunn til problemet ditt 😉
  • Sålenge det ikke forstyrrer sikten din er det vel ingenting som skulle tilsi at de skulle være ulovlige. Biler blir levert orginalt med HUD så bør ikke være noe problem. 
  • Bestilte en duppeditt på Ebay og så fulgte det med ett head up display. Er disse lovlige å bruke, tenker på siden man må klistre på en"speil" på fronruten? https://www.ebay.com/itm/5-5-X3-ELM327-OBD2-HUD-Head-Up-Display-Bluetooth-Engine-Speed-Alarm-Speedometer/112346487326?hash=item1a285f5a1e:g:uTsAAOSwYvFZMiHR:rk:1:pf:0
  • Ønsker dere alle sammen et riktig så godt nytt år !    

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Opprett ny...