Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Ken

Finnes en enkel app å bruke for å endre farge på felgene?

Anbefalte innlegg

Som tittelen sier så er det noen som vet om en enkel app som bruker ett bilde man har tatt med kamera, og så fyre opp appen til å endre farge på felgene for å sjekke andre utseende?

Finnes apper i søkk og kav på google play, men orker ikke å laste ned og prøve for å finne en app som går og bruke til formålet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Spekulerer litt for er ikke kjempefan av sorte felger hverken jeg eller kona..

Sorte felger passer tåelig greit siden bilen er slik den er, men likevel ikke fan av sorte felger.

Er sølvfarga vinterfelgene, det går greit det. Men synes det er litt kjedelig også, men det er passelig greit bare.

Gjerne tips til felgfarge. 

 

IMG_20170422_200334940.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vet ikke om det er aktuelt for deg å bytte/kjøpe nye felger? Iallefall, jeg er noe enig i det du skriver. Helt sølvfarget felger kan bli noe kjedelig, og helsvarte felger kan bli litt for mye. 

Jeg er litt fan av felger som har både sølv og svart i seg (eller to-farger i seg selv), da blir det gjerne noe mer kontrast, og det kan se veldig stilig ut. Her er noen eksempler jeg tenker på: 

Hawk felg   |   Triglaw felg   |   Italia felg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg kjenner dessverre ikke om noen app, men hvis jeg skulle ha tenkt alternativ farge på felgene så er det mye å velge i. Jeg hadde kikket litt på gull (som i Subaru WRX). Eller kanskje en nyanse av bronse. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Morn

Liker godt BBS ch-r felgene som jeg har, så vurdere å lakke dem, istedet for å handle nye.

Men av skoda felger så liker godt antrasitt farge av Gemini, Hawk og Xtrem, men den utgår for min del for er ikke aktuelt å kjøre på 19"

Vinterhjula er Denom 17, tradisjonell sølv/alu farge

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har to-fargede felger på sommeren, og det er egentlig ikke helt min stil. Men frue og barn satt sammen fargen på bilen og felgene og da ble det slik. De felgene gjør seg veldig bra på den hvite bilen vi har, det er fin kontrast mot den hvite bilen og det er jeg helt enig med dem i, men hverken fargen på bilen eller felgene var mitt førstevalg.

 

Jeg liker tildels sølv eller hakket mørkere enn sølv, mørk sølv/lys grå, eller hvordan jeg skal beskrive den fargen, sort, gunmetall eller antrasitt grå synes jeg personlig blir for mørkt. Praktisk med tanke på bremsestøv, men ellers så synes jeg for mørke felger blir litt for dominerende (og litt trist/kjedelig), men det er selvsagt bare min oppfatning :) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
8 timer siden, Superb lll skrev:

Praktisk med tanke på bremsestøv, men ellers så synes jeg for mørke felger blir litt for dominerende (og litt trist/kjedelig), men det er selvsagt bare min oppfatning :) 

Enig, er derfor jeg aldri ble fan av det når sorte felger ble virkelig in 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Svar i emnet

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Nyeste emner

 • Siste Innlegg

  • Takk for svar , kodiaq6011 , tror det ble gjort i bilforretningen , men skal prøve igjen .   Vance 
  • Nei. Hvilke motor, effekt og hvis du vet hvilke ecu som sitter i bilen. Motor kode?
  • Hei,har tenkt på d men vil ikke d slå ut på eu kontroll når dæm tar sånn co2 greier?😀
  • Jeg har brukt dynavin spillere i forskjellige biler. Utmerket kvalitet og oem utseende med alle muligheter som wifi, obd2 live data, DAB, ryggekamera, internett etc.. meget bra og stabil kvalitet på komponentene som blir brukt i spilleren.
  • Styreenheten til motor? Da var den sikkert defekt innvendig. Disse har igrunn lang levetid men kan skje når som helst. Når jeg åpner styreenheten bruker jeg varmepistol pga silikon rundt. Så de er godt bygget og tette.
  • Hei jeg er ny Skoda eier 2006 Octavia. Skal bytte ut eksisterende radio med integrert DAB radio / ryggekamera. Noen som har gode forslag. 
  • Hentet bilen i dag etter skifte av motorstyring. Alt vell så langt. De flyttet styreenheten over til annen bil og fikk samme feilen, så regner med det var årsaken. 
  • Du må angi en kode i bilen slik at den snakker med server. Trykk på connect appen i bilen så får du beskjed om aktivering.
  • Mim målte 176hk orginalt men jeg landet på 226 på hjul etter mye justering frem og tilbake pga økt diselforbruk.  Når det gjelder garanti så ryker den hvis de finner ut. Men som tidligere nevnt så er min bil taxi og har passert 80.000 km. Vært på serivice, pkk, ellers i tilknytting til motorlampe. Henta bilen fra verksted idag pga motorlampa og gløde lampa lyste. Så det er gjort mange grundige undersøkelser på styreenhet for å finne feil. Bilen har samtidig vært koblet opp mot server til vag for grunninstillinger. Alt som er mulig å omprogrammere er omprogrammert på min bil itillegg til 15 andre kodiaq i taxiflåten. Ellers har jeg kun kjørt mercedes og der har også alle bilene vært omprogrammert og tunet. Alle bilene er i trafikk p.r.dd.  Har ikke opplevd nien problemer med garantisak i tilknytting til tuning siden 2003/2004 Og helt riktig at dårlig tuning  gjør levetiden på motor ganske kort. Og personlig er jeg ikke glad i boxer som tilknyttes motoren så ecu blir manipulert. Taxi har mange forskjellige sjåfører og alle har sin kjørestil. Så tuning på mine biler er tilrettelagt for maks effekt, lite disel forbruk, lang levetid på motor og girkasse. Ene taxien har 1.745000km 2008 mod. Går som drosje enda. Ellers har vi gjennomsnitt på ca 1million.  Ps! Ferdig software filer er ikke å anbefale for noen. Alle justeringer må skje på orginal software.
  • Hvordan får jeg Skoda connect appen til og kommunisere med bilen . Har registrert meg  , og appen er oppe og kjører. Må jeg gjøre noe i bilen ?  Takknemlig for allle tips ..er nybegynner . 
 • Andre nye emner

 • Andre nye innlegg

  • Det er mulig. Har sett funtion for garsjeport åpner. Men har ikke rørt eller testet den. Men funksjonen er der..
  • Jeg ville vært veldig forsiktig med elekroniske duppedingser i en «ny» bil. Er produktet laget i Kina er det enda større mulighet for trøbbel. Jeg har selv erfaring med et USB strømuttak som gjorde at DAB radioen ble helt håpløs. Jeg opplevde også et par feilmeldinger på nødkommunikasjonutsyret som jeg ikke kunne forklare i samme periode. Elektronisk støy kan skape mye trøbbel. Funker det uten trøbbel så er det fint, men får du trøbbel med noe elektronisk utstyr i din bil, vet du nå hva som kan være grunn til problemet ditt 😉
  • Sålenge det ikke forstyrrer sikten din er det vel ingenting som skulle tilsi at de skulle være ulovlige. Biler blir levert orginalt med HUD så bør ikke være noe problem. 
  • Bestilte en duppeditt på Ebay og så fulgte det med ett head up display.
   Er disse lovlige å bruke, tenker på siden man må klistre på en"speil" på fronruten?
   https://www.ebay.com/itm/5-5-X3-ELM327-OBD2-HUD-Head-Up-Display-Bluetooth-Engine-Speed-Alarm-Speedometer/112346487326?hash=item1a285f5a1e:g:uTsAAOSwYvFZMiHR:rk:1:pf:0

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×