Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Kaya

Ditec-behandling

Anbefalte innlegg

Hvilke erfaringer har dere med Ditec og er det noen her inne som har testet ut Ditec ceramic ultra?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei og velkommen til forumet @Kaya :) 

Flott bil du har valgt deg ;) 

Jeg kjøpte ny Superb 1,8/180 TSi i 2016 og hadde den i noen mnd før jeg leverte den til Ditec behandling, den ble veldig flott når den var ferdig og det holdt seg godt den første tiden synes jeg, men etter en vinter med mye salt og en del mer kjøring enn hva jeg pleier å ha, så er det ikke finishen slik jeg ønsker lenger. Bilen må igjennom en helt ny behandling om den skal bli bedre, men det er ikke sikkert at den blir helt bra igjen heller. Så jeg for min del kommer aldri til å behandle en bil med Ditec igjen.

Ditec Ceramic Ultra er noe helt annet og det er jo prisen også, men det kan hende at den behandlingen er verdt hver eneste krone. Jeg har lest en del positivt om den og har også sett et par biler som det har blitt utført på, og det er en helt annen sluttfinish på det enn en ren Ditec behandling. Men jeg skal også legge til at jeg har Moon White metallic og de 2 andre Skodaene jeg har sett dette på har vært Grå metallic, og der synes det jo mye bedre når det er en flott finish på behandlingen.

Jeg kan vurdere en Ditec Ceramiv behandling på min neste bil, men en Ditec behandling kommer jeg ikke til å gjennomføre en gang til.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har brukt Drop Off, som også er en keramisk behandling. Vet ikke om like god som Ditec ultra, men billigere

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ser folk som driver med detailing anbefaler diverse coatinger som gir en kraftig beskyttelse av lakken og hydrofobisk overflate. Trur jeg kommer til å gå for noe slik neste gang. Det ser også rimelig greit ut å legge selv sålenge man har en høvelig ny bil som ikke krever at for mye korrigeringer.

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for gode svar :) Jeg har snoket litt rundt og tror nok at jeg går for DCU.. Koster litt mer, men fordelt på årene man gjerne skal ha bilen så holder det å droppe en tur på byen en varm sommerdag en dag i året, og vips så er de pengene tjent inn igjen.. xD

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Svar i emnet

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Nyeste emner

 • Siste Innlegg

  • Takk for svar , kodiaq6011 , tror det ble gjort i bilforretningen , men skal prøve igjen .   Vance 
  • Nei. Hvilke motor, effekt og hvis du vet hvilke ecu som sitter i bilen. Motor kode?
  • Hei,har tenkt på d men vil ikke d slå ut på eu kontroll når dæm tar sånn co2 greier?😀
  • Jeg har brukt dynavin spillere i forskjellige biler. Utmerket kvalitet og oem utseende med alle muligheter som wifi, obd2 live data, DAB, ryggekamera, internett etc.. meget bra og stabil kvalitet på komponentene som blir brukt i spilleren.
  • Styreenheten til motor? Da var den sikkert defekt innvendig. Disse har igrunn lang levetid men kan skje når som helst. Når jeg åpner styreenheten bruker jeg varmepistol pga silikon rundt. Så de er godt bygget og tette.
  • Hei jeg er ny Skoda eier 2006 Octavia. Skal bytte ut eksisterende radio med integrert DAB radio / ryggekamera. Noen som har gode forslag. 
  • Hentet bilen i dag etter skifte av motorstyring. Alt vell så langt. De flyttet styreenheten over til annen bil og fikk samme feilen, så regner med det var årsaken. 
  • Du må angi en kode i bilen slik at den snakker med server. Trykk på connect appen i bilen så får du beskjed om aktivering.
  • Mim målte 176hk orginalt men jeg landet på 226 på hjul etter mye justering frem og tilbake pga økt diselforbruk.  Når det gjelder garanti så ryker den hvis de finner ut. Men som tidligere nevnt så er min bil taxi og har passert 80.000 km. Vært på serivice, pkk, ellers i tilknytting til motorlampe. Henta bilen fra verksted idag pga motorlampa og gløde lampa lyste. Så det er gjort mange grundige undersøkelser på styreenhet for å finne feil. Bilen har samtidig vært koblet opp mot server til vag for grunninstillinger. Alt som er mulig å omprogrammere er omprogrammert på min bil itillegg til 15 andre kodiaq i taxiflåten. Ellers har jeg kun kjørt mercedes og der har også alle bilene vært omprogrammert og tunet. Alle bilene er i trafikk p.r.dd.  Har ikke opplevd nien problemer med garantisak i tilknytting til tuning siden 2003/2004 Og helt riktig at dårlig tuning  gjør levetiden på motor ganske kort. Og personlig er jeg ikke glad i boxer som tilknyttes motoren så ecu blir manipulert. Taxi har mange forskjellige sjåfører og alle har sin kjørestil. Så tuning på mine biler er tilrettelagt for maks effekt, lite disel forbruk, lang levetid på motor og girkasse. Ene taxien har 1.745000km 2008 mod. Går som drosje enda. Ellers har vi gjennomsnitt på ca 1million.  Ps! Ferdig software filer er ikke å anbefale for noen. Alle justeringer må skje på orginal software.
  • Hvordan får jeg Skoda connect appen til og kommunisere med bilen . Har registrert meg  , og appen er oppe og kjører. Må jeg gjøre noe i bilen ?  Takknemlig for allle tips ..er nybegynner . 
 • Andre nye emner

 • Andre nye innlegg

  • Det er mulig. Har sett funtion for garsjeport åpner. Men har ikke rørt eller testet den. Men funksjonen er der..
  • Jeg ville vært veldig forsiktig med elekroniske duppedingser i en «ny» bil. Er produktet laget i Kina er det enda større mulighet for trøbbel. Jeg har selv erfaring med et USB strømuttak som gjorde at DAB radioen ble helt håpløs. Jeg opplevde også et par feilmeldinger på nødkommunikasjonutsyret som jeg ikke kunne forklare i samme periode. Elektronisk støy kan skape mye trøbbel. Funker det uten trøbbel så er det fint, men får du trøbbel med noe elektronisk utstyr i din bil, vet du nå hva som kan være grunn til problemet ditt 😉
  • Sålenge det ikke forstyrrer sikten din er det vel ingenting som skulle tilsi at de skulle være ulovlige. Biler blir levert orginalt med HUD så bør ikke være noe problem. 
  • Bestilte en duppeditt på Ebay og så fulgte det med ett head up display.
   Er disse lovlige å bruke, tenker på siden man må klistre på en"speil" på fronruten?
   https://www.ebay.com/itm/5-5-X3-ELM327-OBD2-HUD-Head-Up-Display-Bluetooth-Engine-Speed-Alarm-Speedometer/112346487326?hash=item1a285f5a1e:g:uTsAAOSwYvFZMiHR:rk:1:pf:0

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×