Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Salcin

Prisene på Karoq er nå klare

Recommended Posts

Prisene jeg har fått fra Skoda ligger jevnt over 10.000 kr høyere per modell enn prisene jeg ser i media, men det er mulig Skoda sine priser inkluderer flere avgifter.

Uansett alt for høyt priset etter min mening.

Flere konkurrenter som puster lettet ut nå tror jeg.

Edited by kjellhl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja det var ikke noe, oi,  se så billig eller. Oi, mye bil for penga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klargjøring og frakt kommer i tillegg på denne prisen, mulig den er med i prisene du har fått fra forhandler!

Synes også prisene var noe stive uten å satt meg helt inn i modellen, men med en startpris på 424 000kr med en 150hk 4x4 TDi, som er minimum hva du må ha i noe som kan kalle seg SUV etter min mening, og det er en ambition. Noe som jeg tipper de færreste velger!

Synes også det er utrolig langt ute på jordet og kun ha ett motoralternativ med 4x4 på en SUV :o  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ikke noe hakeslepp her nei. Den har jo fått gode tilbakemeldinger, men blir spennende å sette sammen noen sammenlignbare utgaver av Karoq og Kodiaq.

Yeti var jo ikke noen billig bil det heller mener jeg å huske.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sammenligner man Kodiaq Stylel 150 hk TDi DSG 4x4 og Karoq Style med 150hk TDi DSG 4x4  så er prisen på Kodiaq 528 500kr og Karoq 443 000kr...

Nå vet vi jo ikke hva Karoq har slags utstyr innenfor Style i forhold til Kodiaq, men prisen har jo en differanse på 85 500kr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nå er jo T-Roc en litt mindre bil men velger allikevel å ta en sammenligning på disse.

T-Roc Sport 2,0 150 hk TDI DSG 7- trinns 4 MOTION starter på 415 000 kr.
Det er nesten 30.000 kr under Karoq med samme motorisering.

Med tanke på at begge er helt nye modeller og at Skoda skal være billigere enn VW virker dette litt omvendt for meg.

Karoq er en flott bil, ingen tvil om det, men synd at den ikke kommer med digital cockpit før juni, og da sikkert enda litt dyrere enn den er nå.

Det blir spennende å se om Seat følger Skoda sitt eksempel når de relanserer til sommeren, eller om de overtar Skoda sin posisjon som det rimelige merket under VAG-paraplyen.

 

Edited by kjellhl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du får faktisk Karoq for med 150hk DSG 4x4 for fra 424 000kr, dersom man velger laveste utstyrsnivå... Men vi nordmenn er vel stort sett opptatt av ekstrautstyr :) 

Jeg må si jeg vet lite om hva tilsvarende biler koster fra andre merker, men att dette er billigbil, det kan vi vel slåfast att det ikke er! Men Skoda har vel den senere tiden økt prisene jevnt og trutt, fra å være ett billigmerke til nå å være ett helt reelt konkurrerende merke mot VW , Ford etc...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Personlig synes jeg Karoq er litt stivt priset sammenlignet med Octavia 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 timer siden, PaulusA skrev:

Personlig synes jeg Karoq er litt stivt priset sammenlignet med Octavia 

Helt enig med deg @PaulusA, den blir fort meget kostbar den også når en får satt den opp i riktig utstyrsversjon og med det ekstrautstyret en ønsker.

Denne måtte jo vært perfekt med den motor, drivverk og girkasse kombinasjonen jeg helst vil ha, men den ser nok ikke ut til å komme i det hele tatt (det er 2,0/180 hk TSi 4x4 og den nye oljefylt DSG 7kassa jeg tenker på da ja ;)). Og mest sannsynlig så ville den ha blitt altfor kostbar også vil jeg tro........  

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dessverre ser det ut som om Skoda nå begynner å følge "visse andre" og melke markedet med prisene sine. Frem til nå har de vært det billigere alternativet, men nå føler de nok at de selger så bra at de kan prise seg opp. Det kan også sees på en ekstrautsyret, masse som ikke er inkludert og høyt priset. Husk at prislisten som kom nå er introduksjonspriser, senere kommer de normale, høyere prisene.

Ikke har de bensin + 4x4 heller (og bare "småmotorer"). Og diesel er vel nå bare miljøriktig for drosjer og de som skal trekke tungt.

For min del: skuffet. Priset seg vekk og falt litt igjennom. Vil nok se kraftig over på konkurrentene når neste bil skal handles. Kanskje få seg en hybrid, som nyter godt av langt lavere avgifter, og dermed en gunsig pris.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg var hos den lokale forhandleren på avdukingen. Veldig fin bil, passe stor og praktisk. Veldig god å sitte i og tiltalende interiør. Større enn Yeti og med et bagasjerom som nærmer seg større biler. Litt lite dybde med reservehjul og subwoofer.  Et par andre minuser ble notert. Fremdeles synes jeg den er for dyr til Skoda å være, den kommer opp i et prisnivå der den vil dra på seg mange konkurrenter.

DSC_4322.JPG

Edited by Sjåføren

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reply to this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Emner

 • Siste Innlegg

  • Hei. Noen som har opplevd å miste bluetooth tilkobling? Har hørt noen biler har for liten resistor på tenningen, slik at det blir et spenningsfall som fjerner telefonknappen. Nå går den bare i mute modus.
  • Hehe, ja fargevalg er aldri en enkel sak   Selv har jeg hatt ønske om Business Grey metallic om jeg skulle bestille en ny Skoda Superb i dag, men etter at Race Blue metallic nå er tilgjengelig på Superb, så er jeg jammen ikke helt sikker lenger........ Tror nok likevel at jeg hadde blitt for «pinglete» og tatt det trygge valget med Business Grey metallic, men hadde muligens gått for Sportline i stedet for L&K som jeg har i dag, men helt sikker på det er jeg heller ikke   Årsaken til det er at jeg ikke er noen tilhenger av alle chrome-detaljene på L&K (eller Style), og så ønsker jeg Alcantara seter i stedet for skinnseter, og akkurat det har jeg blitt enda mer sikker på etter mitt første år med skinnseter i min Superb....... Lava Blue metallic er en stillig farge, det er det ingen tvil om, så denne Superben blir du nok meget fornøyd med @Marius  De forandringene jeg hadde tatt i forhold til din bestilling er 19" sommerhjul (fordi jeg ikke liker hverken de tidligere -eller det nye 18" felgdesignet til Superb L&K), men det er jo opptil enhver hva en synes om det   Ellers så hadde jeg også tatt med gir-paddles på rattet, men det er det eneste også, for som du allerede har skrevet her @Marius så er jo Superb L&K utgaven virkelig fylt opp med utstyr, og noe av det er jo heller ikke tilgjengelig på hverken Style eller Sportline som tilleggsutstyr. Får håpe at ventetiden din ikke blir for lang @Marius, for å vente på en bestilt bil er ikke det artigste som finnes......... Lykke til  
  • Å bli korrigert er ikke noe problem @Sjåføren, og når en at på til lærer noe også, så er det jo veldig bra   Jeg har blitt forklart av kundemottakeren hos mitt lokale Møller verksted at det er ikke uten grunn at denne DSG 7 kassen kalles tørrplateclutch, og det er fordi det ikke er olje i den. Men han nevnte aldri at det er olje som smører den mekaniske kassen som du skriver @Sjåføren, så dette var helt ukjent for meg.
  • "Bilhold" appen til Møller ble i går oppdatert til at bestilt bil er 2021 mod. 2.0 TDI 200 Hk. Selv om det er lang ventetid, så er det positive at med nyere og renere motor, så blir avgiftene lavere, og bilen billigere☺
  • I starten var det noen 7 trinns DSG kasser som det ble byttet olje på mechatronic enheten. Dette er en oljefylt styringsenhet til gearkassen. Det ble byttet til en annen type olje enn originalt. Jeg mener det var gjort som en kampanje på dem som opplevde det du beskriver. Mulig at det er det som er gjort på din? Jeg må korrigere @Superb lll litt: Selve gearkassen er oljefylt den (1,7 liter) , og det er denne som normalt ikke trengs å byttes. Dette er vanlig gearolje som smører den mekaniske kassen (altså tannhjul og lagre). Men clutch-pakken er ikke oljefylt på denne gearkassen, det er tørr-clutcher.  Det beste er nok å gjøre som @Marius skriver, å dra til forhandler og ta en sjekk.  
  • Takk, takk ja, prisene på nye motorene kom på fredag som var.  Du ble nok berørt av covid-19 nedstenging på fabrikken. Dem hadde vel 1 mnd tror jeg det var tidligere i sommer. Håper jo jeg får den så tidlig så mulig positivt for deg, er jo at du får 2021 modell, med ny motor, nytt ratt, MIB3 osv. Selv om det blir lang ventetid
  • Gratulerer.  Jeg bestilte min Superb Sportline i mai, og har enda ikke fått bekreftet bygge dato. Det eneste jeg nå vet er at det blir en 2021 modell, da 200Hk TDI motorene skulle bygges med f.o.m. denne uka her. Skal se du får bilen din før jeg får min. Begynner å bli lang ventetiden nå. 
  • Takk !   Fargevalg var en lang vurdering, gikk først for Racing blue, men... Ombestemte meg etter noen timer og havnet på Lava Blue, fin mørkeblå farge  Har ikke sett mange Superb her heller, med den fargen, så blir spennende. (Hjertet mitt sa Quartz grey denne gangen også, men samboer var ikke helt enig, selv om det er kun jeg som skal kjøre bilen, da hun har egen bil) Kunne gjerne tenkt meg 2.0bensin jeg også, men med startpris på 626900,- Så, er det liksom ikke verdt det   Denne ble "dyr" nok den, endte opp på en pris så jeg kunne vurdert veldig mye annet på markedet for å si det slik...  
  • Men DSG 7 kassa på bilen din er vel ikke oljefylt etter hva jeg vet @halgeir? Oljefylt DSG 7 ble først tilgjengelig på Kodiaq og Octavia 2,0/150hk TDi FL (facelift). Så enten har du DSG 6 oljefylt girkasse @halgeir, ellers så har du en tørrplate clutch DSG 7 kasse (som det ikke skal byttes olje på eller flushes, fordi det ikke er noe olje i den i det hele tatt). Jeg har selv hatt en VW Golf 2014 og en Superb 2016 med DSG 7 kassa, og den kan etter mine erfaringer oppleves som både litt brå og rykkete, spesielt ved igangkjøring og køkjøring (lave hastigheter). Jeg fikk beskjed av verkstedet at det var slik den DSG 7 kassa var, og det kunne de ikke gjøre noe med....... Jeg hadde også en Octavia Scout 1,8/180hk TSi 2018 modell (FL) og den var det en oljefylt DSG 6 kasse på, det var først i fjor sommer når jeg handlet en Superb 2,0/190hk TDi 4x4 2019 modell at jeg fikk min første Skoda med oljefylt DSG 7 kasse.
  • Gratulerer med bestilling av ny bil @Marius   Ser ut til at du har bestilt deg en versjon av denne bilen omtrentlig som jeg ville ha gjort det selv   Spennende farge du har valgt denne gangen, den er ikke så ofte benyttet på Superb i området her jeg bor, jeg ser den mest på Kodiaq her. Joda en kan jo alltids ønske seg en ny/annen bil, men tiden er ikke der akkurat nå for min del. Ellers så har jeg jo fremdeles et ønske om ny Superb 2,0/272hk 4x4, men fremdeles er både «sparegrisen» og fruen ikke helt enig med meg i det........  
 • Other new topics

 • Andre nye innlegg

  • Ligger an for overgang til Audi, nærmere bestemt e-tron🙄 Har ikke bestilt enda, men nært forestående... Er vel litt leveringstid, så Octavian må nok holde ut med meg noen måneder til!
  • Den var både artig og stilig @Tommy Thon  
  • I dag fikk jeg en t-shirt med en kombinasjon av favoritt bil merke, og favoritt rockeband. Litt barnslig for en gubbe i 50åra, men det får stå til...😎😉
  • Det  tror jeg nok kan være et godt valg @Helge (selv om det ikke er Skoda ), bilen ser flott ut    Så er det som du sier at det er lov å håpe at oppfølgeing og serviceinnstillingen til BOS er bedre enn hva den kan være hos Møller på litt for mange verksteder etter hva en leser. Det er jo snart på tide at de forstår at de er avhengig av sine kunder for å overleve, synd at det er merkeverksteder/forhandlere som ødelegger slik at flere bileiere velger andre bilmerker fordi de har fått for dårlig oppfølging, da har det sviktet i flere grunnleggende ledd etter min mening............

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...