Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

OctaviaScout

Vinterhjul til Octavia Scout

Recommended Posts

Hei.

I midten av juli blir jeg stolt eier av en ny Octavia Scout:) Jeg valgt å ikke kjøpe med vinterhjul da jeg bestilte bilen, derfor driver jeg nå å sjekker markedet. Kanskje ikke rett årstid å ta opp dette, men jeg har lyst til å få ting på plass...

Jeg synes Turbine felgene til Octavia er fine og jeg finner en del eksemplarer av disse på Finn. Det er vel ingen problemer med å bruke disse som vinterhjul på Scout (disse er vel i utgangspunktet til L&K utgaven)?

Dekkene som normalt leveres til disse felgene er i dimensjon 225/40-R18. Er det noe problem med å sette på 225/45-R18 (samme dimensjon som sommerhjulene til Scout) piggfrie dekk på disse?

Har noen erfaringer med å ha en slik dimensjon som vinterhjul på Scout?

Hilsen en blivende Skoda-entusiast.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

3 timer siden, OctaviaScout skrev:

Hei.

I midten av juli blir jeg stolt eier av en ny Octavia Scout:) Jeg valgt å ikke kjøpe med vinterhjul da jeg bestilte bilen, derfor driver jeg nå å sjekker markedet. Kanskje ikke rett årstid å ta opp dette, men jeg har lyst til å få ting på plass...

Jeg synes Turbine felgene til Octavia er fine og jeg finner en del eksemplarer av disse på Finn. Det er vel ingen problemer med å bruke disse som vinterhjul på Scout (disse er vel i utgangspunktet til L&K utgaven)?

Dekkene som normalt leveres til disse felgene er i dimensjon 225/40-R18. Er det noe problem med å sette på 225/45-R18 (samme dimensjon som sommerhjulene til Scout) piggfrie dekk på disse?

Har noen erfaringer med å ha en slik dimensjon som vinterhjul på Scout?

Hilsen en blivende Skoda-entusiast.

Hei og velkommen til forumet @OctaviaScout :) 

Hvilken motorisering og evt. annet ekstrautstyr har du valgt/bestilt til din nye Scout da?

Jeg venter også på en Octavia Scout, og den håper jeg kommer rundt månedsskiftet Juni/Juli om alt går som det skal, jeg venter bare på en bekreftet prodoksjonsuke.......

 

Det du må undersøke angående Turbine felgene er hvilket innpress de har. De er som du skriver beregnet til L&K utgaven, mens Octavia Scout har en annen standard når det gjelder hvilket innpress felgene skal ha. 

Octavia har ET 46, mens Octavia Scout har ET 43 i vognkortet. Om Turbine felgene har det innpresset jeg tror de har (ET 51), så er de faktisk ikke lovlige om en skal gå helt etter boka, men jeg skal lete litt mer etter detaljer/spesifikasjoner til Turbinefelgene før jeg påstår noe som ikke stemmer............ Det er i tilfelle kun 0,5mm feil pr. felg (om de har ET 51), og det vet jeg ikke om SVV eller andre kontrollorganer noen gang vil henge seg opp i heller, men som sagt, dette skal jeg undersøke litt nærmere før jeg påstår noe som ikke stemmer her.

Jeg skrev det siste der i kursiv, for det må sjekkes litt mer ut, slik at du får helt riktig opplysninger. Jeg skal undersøke litt mer, og så kommer jeg tilbake med mer fakta der. :)

 

Når det gjelder bredden og profilen på dekk, så skal Scout faktisk ha 225/45-18" eller 225/50/17", mens andre versjoner av Octavia kan variere på 225/45-17", 225/40-18" eller 225/35-19".

Så de dekka du vurderer (225/45-18") er de du skal ha til Scout, og det er helt uproblematisk å kjøre med den dimensjonen både sommer og vinter. Jeg har i dag en Superb 2016 (fwd) 1,8/180hk TSi, og kjører med 235/45-18" både sommer og vinter.

 

EDIT:

På en av de annonsene jeg fant så var det også en som hadde tatt et bilde fra innsiden av felgen, og der ser det ut til at det står ET 51 som jeg trodde. Så har jeg funnet spesifikasjoner på Golus, Alaris og Pictoris felgene, og de har også ET 51.

Jeg så også på en av annonsene at det var en som hadde skrevet ET 46, men det stemmer mest sannsynlig ikke. I tilfelle så kan du jo ta kontakt med en av dem som selger disse felgene om de kan ta en titt på innsiden av felgen, for det er synlig på en av eikene hvilket ET det er på felgene.

Så helt etter boka så kan du ikke bruke Turbine felgene på en Scout, fordi det forandrer sporvidden mer enn det tillate ( max +/- 15mm pr aksel sier loven ), men det er så lite som 0,5 mm pr felg ( altså 1mm totalt pr aksel, for dette vil bli 16mm ), så jeg tror neppe at noen kommer til å hverken sjekke eller henge seg opp i noe slikt. Men etter boka er det som sagt ikke.

Edited by Superb lll

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takk for velkomst og tilbakemelding :)

Jeg valgte å gå for 150hk diesel. Denne har 7 trinns DSG og kan dra 2 tonn slik at jeg følte det ble det riktig valget for meg. Kanskje dumt å velge diesel i disse tider, men jeg liker motorkarakteristikken og det lave forbruket da jeg driver mest med langkjøring. Farge Kvartsgrå metallic.

På utstyrsfronten ble det vel til at jeg valgte alt foruten variabelt bagasjerom:

ELEKTRISK BAKLUKE
KESSY- NØKKELFRI ADGANG START/STOPP
SIMPLY CLEVER VED VALG AV PHONE BOX
PHONE BOX FOR TRAVELLER NAVIPAKKE
BUSINESSPAKKE
TRAVELLER NAVIPAKKE
VINTERPAKKE KAMPANJE
PARKSASSISTENT + TRAILERASSISTENT
18" BRAGA ALUFELG ANTRASITT
OPPVARMET FRONTRUTE
TVANG TIL CARE CONNECT
CARE CONNECT 3 ÅR/INFOTAINMENT 1 ÅR
EL-SETER FORAN/MINNE PÅ FØRERSETET
PANORAMA SOLTAK
STÅLPEDALER
AVTAKBART HENGERFESTE

Sist jeg sjekket ble den satt i produksjon uke 24, levering uke 29, men de tar vel sine forbehold. Er det noe annet utstyr som kan være lurt? Tror jeg iallfall skal få montert en lastekantbeskytter.

Det angående innpress har jeg ikke tenkt på. Etter litt googling ser det ut til at maks endring av sporvidde er 15mm, altså at felgens innpresning kan endres maks 7,5..? 

Det virker som at Turbine-felgens dimensjoner har endret seg over årene. Jeg ser det beskrives ulik innpress på forskjellige annonser av Turbine-felgene på Finn. Noen skriver 46, andre 44... Da er det jo neste samme innpress som på Braga-felgen. På de aktuelle Turbine-felgene jeg har sett på (helt nye og ubrukte) så ser det ut som på bilder at innpress er på ET51, som du beskriver. Kravet mitt er originale Skoda hjul samt at jeg holder meg innenfor lover og regler. Utvalget av felger til Scout synes jeg er litt snevert.

Hvilke vinterhjul valgte du til din bil?

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dette så jo veldig flott ut @OctaviaScout :) 

Jeg synes jeg hadde en omfattende utstyrsliste jeg, men der slår du meg gitt ;) 

Lastkantbeskytter på fangeren bak anbefaler jeg deg virkelig å ta med, den blir montert her hos forhandler uansett, så det går jo ikke utover bestillingen av bilen uansett, der valgte jeg forøvrig alu/sølv look for at det skulle stå litt i stil med alufeltene på fangerene foran og bak. Jeg skulle gjerne hatt skvettlapper foran og bak også, men det lages dessverre ikke til Scout. Jeg har lest at det er en på BriSkoda forumet som har tilpasset de originale skvettlappene, men hva tilpasset betyr i denne sammenhengen og hva det går ut på vet jeg ikke.

Jeg har også i tillegg valgt ekstra understellsbehandling, for her jeg bor og kjører for det meste så saltes det noe helt fryktelig på veiene. Jeg har ikke gjort det på min 2016 Superb som jeg skal bytte inn, men det gjør jeg definitivt på Scouten jeg har bestilt.

Det eneste jeg ikke helt har avgjort enda er om jeg skal få bilen vokset eller lakkforseglet med en coating før jeg får bilen. Mest sannsynlig så går jeg for voks, slik at jeg kan gjøre mer med bilen/lakken selv når den har behov for det.

 

Jeg har også funnet stort sett det samme som du også har gjort med tanke på felgene @OctaviaScout, og jeg har også redigert/lagt til litt mer info nederst i mitt forrige innlegg.

 

Fint om du lager en tråd på din bil også under denne  kategorien herog så legger inn noen bilder når du får bilen. Det er selvfølgelig helt frivillig, men det gir jo en fin oversikt over bilene som medlemmene her inne har eller har bestilt seg :) 

 

Min bestilte Scout kan du forøvrig lese om her om du har lyst til det:

Jeg var veldig i tvil om hvilke felger jeg skulle velge som vinterfelger (og det er jeg egentlig fremdeles), men det var ikke fruen og da ble det Trinity 18" antrasitt (og ferdig med det i følge fruen, hehe ;) ) Du ser bilder av dem i tråden jeg har linket til her, og det er også de 18" felgene som er beregnet til Scout i følge original tilbehørslista til Octavia, de finnes forøvrig også sølvlakkerte.

Jeg ville også ha originale felger til både sommer og vinter, og hadde egentlig avtalt 17" vinterhjul med selgeren, men i forhandlingens «hete» så ble det 18" i stedet for den samme prisen som det var for 17" :) 

Edited by Superb lll

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehe, jeg synes du gir et meget fornuftig tips jeg @PaulusA :) 

Og det var veldig nære at jeg kom til å velge en av dem om ikke jeg hadde blitt enig med selgeren om 18" for prisen av 17". Der hadde jeg faktisk siktet meg ut en av de felgene i 18" som er med i oversikten du linker til også, og ikke den var i sølv heller @PaulusA ;)

 5aff10ce64688_Skjermbilde2018-05-18kl_19_38_24.thumb.png.d489bbacdf1fe96eeb847eb9577a640e.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Utstyrslisten ble litt mer omfattende enn jeg hadde tenkt @Superb lll, men jeg klarte holde meg innenfor budsjett pga gode kampanjer og firmaavtale. Gikk litt av skaftet, men bedre å angre på noe man har enn ikke har, tror jeg:P Har uansett ikke dårlig samvittighet da jeg synes Skoda generelt  gir utrolig mye bil for pengene.

Enig, lastekantbeskytter må jeg ha, i fargen sølv. Skvettlapper hadde og vært kjekt... 

Understellsbehandling driver jeg å vurderer. Forhandler må vel godkjenne dette først slik at det ikke går utover garantier. Salt er et stort problem også her i Trondheimsregionen, og det merkes tydelig på bilen jeg har i dag dessverre. Tror det en god investering da jeg planlegger å ha Scouten i mange år framover. Hvilken behandling har du valgt og kan du si noe om pris på dette?

Når det gjelder lakken så har jeg lest en del på forskjellige behandlinger, men det er så mange meninger at man kan gå seg vill. Jeg har vel kommet fram til at vedlikehold/behandling av lakk tar jeg på egenhånd slik jeg alltid har gjort;)

Takk for tilbakemelding ang Turbiner-felgene. Jeg tror holder meg unna disse. Jeg vil holde meg innenfor kravet, selv om de kun er marginalt over. Jeg innbiller meg også at en stor endring av sporvidde kan påvirke hjuloppheng, foringer etc... 

Jeg skal få lagt inn tråd, artig å se hva andre har og erfarer med sine valg.

Veldig flott oppsett på din bil, ganske lik min:) Quarts Grey metallic synes jeg kler Scouten veldig bra. Jeg har vurdert Trinity tidligere, det er fine felger og tror jeg heller mot disse nå. Kan jeg spørre om hvor mye du må gi for disse med piggfri hakka? Høres ut som du har ordnet deg en god deal der.

 

Takk for godt tips @PaulusA, dette blir også vurdert:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutter siden, OctaviaScout skrev:

Understellsbehandling driver jeg å vurderer. Forhandler må vel godkjenne dette først slik at det ikke går utover garantier. Salt er et stort problem også her i Trondheimsregionen, og det merkes tydelig på bilen jeg har i dag dessverre. Tror det en god investering da jeg planlegger å ha Scouten i mange år framover. Hvilken behandling har du valgt og kan du si noe om pris på dette?

Jeg har også forsikret meg om at dette er noe Møller/VAG godkjenner ja, det er Mercasol som blir lagt på min bil. Prisen vet jeg faktisk ikke, jeg bare bestemte meg for at det skal jeg gjøre, men har vel hørt at det er noe rundt 7-8.000,- (om jeg ikke husker helt feil nå). Da er det kun understellsbehandling jeg har bestilt, ikke med ekstra støydemping.

24 minutter siden, OctaviaScout skrev:

Når det gjelder lakken så har jeg lest en del på forskjellige behandlinger, men det er så mange meninger at man kan gå seg vill. Jeg har vel kommet fram til at vedlikehold/behandling av lakk tar jeg på egenhånd slik jeg alltid har gjort;)

Jeg har lenge vurdert Ditec Ceramic Ultra coating til min bestilte bil, men jeg tror også at jeg heller velger at en Bilpleier tar for seg klargjøringen av bilen etter understellsbehandlingen og før jeg henter bilen, så tar jeg resten av stell og vedlikehold selv. Mulig jeg sender den tilbake til Bilpleieren etter endte vintersesong for å ta seg av salt og søle som har satt seg på litt utilgjengelige plasser, slik at det blir renest mulig over alt.

28 minutter siden, OctaviaScout skrev:

Takk for tilbakemelding ang Turbiner-felgene. Jeg tror holder meg unna disse. Jeg vil holde meg innenfor kravet, selv om de kun er marginalt over. Jeg innbiller meg også at en stor endring av sporvidde kan påvirke hjuloppheng, foringer etc... 

Bare hyggelig :) Det er jo bare marginale forskjeller her, men som nevnt, etter boka så er det ørlite utenfor grensene. Det er sporvidden som vil bli smalere med Turbine felgene enn tillat.

30 minutter siden, OctaviaScout skrev:

Jeg skal få lagt inn tråd, artig å se hva andre har og erfarer med sine valg.

Ja det er litt morsomt å se hvor forskjellig vi tenker og prioriterer, en kan jo også få noen gode tips og råd angående valg av utstyr som en kanskje ikke helt har tenkt på også. :) 

32 minutter siden, OctaviaScout skrev:

Veldig flott oppsett på din bil, ganske lik min:) Quarts Grey metallic synes jeg kler Scouten veldig bra. Jeg har vurdert Trinity tidligere, det er fine felger og tror jeg heller mot disse nå. Kan jeg spørre om hvor mye du må gi for disse med piggfri hakka? Høres ut som du har ordnet deg en god deal der.

Hehe, ja jeg har en Moon White metallic Superb i dag, og det var i hvert fall en ting som var helt sikkert, og det var at jeg ikke skulle ha hvit bil igjen. Så da ble det Quarts Grey metallic, og det er en farge jeg synes kler den bilen veldig godt,  med tanke på de sorte og sølvfargede plastdetaljene som Scout har.

Jeg hadde egentlig plukket ut Gemini Antrasitt som 18" vinterfelg, men siden jeg valgte farge på bilen denne gangen, så la fruen inn protest der og plukket ut Trinity Antrasitt  i stedet. Og da ble det slik gitt, og selgeren humret godt over måten hun sa det på........... ;) 

Jeg fikk nok et meget godt kjøp der, for på kontrakten så står det 16.500,- for Trinity Antrasitt og 225/45-18" Nokian Hakkapeliitta R2 (piggfri). :)  (men det har de sikkert tatt igjen på noe annet vil jeg tro, hehe ;)

 

Så da er det bare ventingen igjen, jeg bestilte bilen i midten av Mars, og sist jeg snakket med selgeren (for snart 3 uker siden) så var det så nære en bekreftet produksjonsuke det gikk å komme (med en liten forbeholdskode som de aldri hadde opplevd noen problemer/forsinkelser med så langt, men en gang må jo bli den første som jeg sa.........). Etter det så vet jeg ikke mer, men da antydet selger produksjon i uke 23 og levering senest 3 uker etter produksjonen. Tror det kan holde litt hardt på den tiden av året og med tanke på at bilen skal til understellsbehandling også, men det gjenstår nå å se, selgeren var ganske sikker i sin uttalelse i hvert fall :) 

1 minutt siden, PaulusA skrev:

Hehe, @Superb lll du er nesten konvert

Hehe, er ikke helt på sort enda @PaulusA, men nå er det vel ikke så langt igjen med tanke på fargenyansene her.... ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
På 18.5.2018 den 20.47, OctaviaScout skrev:

Utstyrslisten ble litt mer omfattende enn jeg hadde tenkt @Superb lll, men jeg klarte holde meg innenfor budsjett pga gode kampanjer og firmaavtale. Gikk litt av skaftet, men bedre å angre på noe man har enn ikke har, tror jeg:P Har uansett ikke dårlig samvittighet da jeg synes Skoda generelt  gir utrolig mye bil for pengene.

Enig, lastekantbeskytter må jeg ha, i fargen sølv. Skvettlapper hadde og vært kjekt... 

Understellsbehandling driver jeg å vurderer. Forhandler må vel godkjenne dette først slik at det ikke går utover garantier. Salt er et stort problem også her i Trondheimsregionen, og det merkes tydelig på bilen jeg har i dag dessverre. Tror det en god investering da jeg planlegger å ha Scouten i mange år framover. Hvilken behandling har du valgt og kan du si noe om pris på dette?......

@OctaviaScout. Jeg fikk Møller/Skoda på Leangen til å legge på understellsbehandling-tectyl før jeg henta ut nybilen. Dobbelt lag, eller ekstra tykt lag kosta meg 6000,-. Hjelper litt mot hjulstøy også. Forhandler må godkjenne understellsbehandling mht garanti. Det borres noen hull osv..

Share this post


Link to post
Share on other sites
På 21.5.2018 den 16.23, Scout skrev:

@OctaviaScout. Jeg fikk Møller/Skoda på Leangen til å legge på understellsbehandling-tectyl før jeg henta ut nybilen. Dobbelt lag, eller ekstra tykt lag kosta meg 6000,-. Hjelper litt mot hjulstøy også. Forhandler må godkjenne understellsbehandling mht garanti. Det borres noen hull osv..

Supert, takk for input @Scout!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reply to this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Emner

 • Siste Innlegg

  • Noen som vet om man kan slå av GPS på bilen.. gjøre bilen usynlig? 
  • Hi.Er det noen som har erfaring å slå av beltevarsler lyd på bak seter for en kodiaq?takk
  • Hei. Noen som har opplevd å miste bluetooth tilkobling? Har hørt noen biler har for liten resistor på tenningen, slik at det blir et spenningsfall som fjerner telefonknappen. Nå går den bare i mute modus.
  • Hehe, ja fargevalg er aldri en enkel sak   Selv har jeg hatt ønske om Business Grey metallic om jeg skulle bestille en ny Skoda Superb i dag, men etter at Race Blue metallic nå er tilgjengelig på Superb, så er jeg jammen ikke helt sikker lenger........ Tror nok likevel at jeg hadde blitt for «pinglete» og tatt det trygge valget med Business Grey metallic, men hadde muligens gått for Sportline i stedet for L&K som jeg har i dag, men helt sikker på det er jeg heller ikke   Årsaken til det er at jeg ikke er noen tilhenger av alle chrome-detaljene på L&K (eller Style), og så ønsker jeg Alcantara seter i stedet for skinnseter, og akkurat det har jeg blitt enda mer sikker på etter mitt første år med skinnseter i min Superb....... Lava Blue metallic er en stillig farge, det er det ingen tvil om, så denne Superben blir du nok meget fornøyd med @Marius  De forandringene jeg hadde tatt i forhold til din bestilling er 19" sommerhjul (fordi jeg ikke liker hverken de tidligere -eller det nye 18" felgdesignet til Superb L&K), men det er jo opptil enhver hva en synes om det   Ellers så hadde jeg også tatt med gir-paddles på rattet, men det er det eneste også, for som du allerede har skrevet her @Marius så er jo Superb L&K utgaven virkelig fylt opp med utstyr, og noe av det er jo heller ikke tilgjengelig på hverken Style eller Sportline som tilleggsutstyr. Får håpe at ventetiden din ikke blir for lang @Marius, for å vente på en bestilt bil er ikke det artigste som finnes......... Lykke til  
  • Å bli korrigert er ikke noe problem @Sjåføren, og når en at på til lærer noe også, så er det jo veldig bra   Jeg har blitt forklart av kundemottakeren hos mitt lokale Møller verksted at det er ikke uten grunn at denne DSG 7 kassen kalles tørrplateclutch, og det er fordi det ikke er olje i den. Men han nevnte aldri at det er olje som smører den mekaniske kassen som du skriver @Sjåføren, så dette var helt ukjent for meg.
  • "Bilhold" appen til Møller ble i går oppdatert til at bestilt bil er 2021 mod. 2.0 TDI 200 Hk. Selv om det er lang ventetid, så er det positive at med nyere og renere motor, så blir avgiftene lavere, og bilen billigere☺
  • I starten var det noen 7 trinns DSG kasser som det ble byttet olje på mechatronic enheten. Dette er en oljefylt styringsenhet til gearkassen. Det ble byttet til en annen type olje enn originalt. Jeg mener det var gjort som en kampanje på dem som opplevde det du beskriver. Mulig at det er det som er gjort på din? Jeg må korrigere @Superb lll litt: Selve gearkassen er oljefylt den (1,7 liter) , og det er denne som normalt ikke trengs å byttes. Dette er vanlig gearolje som smører den mekaniske kassen (altså tannhjul og lagre). Men clutch-pakken er ikke oljefylt på denne gearkassen, det er tørr-clutcher.  Det beste er nok å gjøre som @Marius skriver, å dra til forhandler og ta en sjekk.  
  • Takk, takk ja, prisene på nye motorene kom på fredag som var.  Du ble nok berørt av covid-19 nedstenging på fabrikken. Dem hadde vel 1 mnd tror jeg det var tidligere i sommer. Håper jo jeg får den så tidlig så mulig positivt for deg, er jo at du får 2021 modell, med ny motor, nytt ratt, MIB3 osv. Selv om det blir lang ventetid
  • Gratulerer.  Jeg bestilte min Superb Sportline i mai, og har enda ikke fått bekreftet bygge dato. Det eneste jeg nå vet er at det blir en 2021 modell, da 200Hk TDI motorene skulle bygges med f.o.m. denne uka her. Skal se du får bilen din før jeg får min. Begynner å bli lang ventetiden nå. 
  • Takk !   Fargevalg var en lang vurdering, gikk først for Racing blue, men... Ombestemte meg etter noen timer og havnet på Lava Blue, fin mørkeblå farge  Har ikke sett mange Superb her heller, med den fargen, så blir spennende. (Hjertet mitt sa Quartz grey denne gangen også, men samboer var ikke helt enig, selv om det er kun jeg som skal kjøre bilen, da hun har egen bil) Kunne gjerne tenkt meg 2.0bensin jeg også, men med startpris på 626900,- Så, er det liksom ikke verdt det   Denne ble "dyr" nok den, endte opp på en pris så jeg kunne vurdert veldig mye annet på markedet for å si det slik...  
 • Other new topics

 • Andre nye innlegg

  • Ligger an for overgang til Audi, nærmere bestemt e-tron🙄 Har ikke bestilt enda, men nært forestående... Er vel litt leveringstid, så Octavian må nok holde ut med meg noen måneder til!
  • Den var både artig og stilig @Tommy Thon  
  • I dag fikk jeg en t-shirt med en kombinasjon av favoritt bil merke, og favoritt rockeband. Litt barnslig for en gubbe i 50åra, men det får stå til...😎😉
  • Det  tror jeg nok kan være et godt valg @Helge (selv om det ikke er Skoda ), bilen ser flott ut    Så er det som du sier at det er lov å håpe at oppfølgeing og serviceinnstillingen til BOS er bedre enn hva den kan være hos Møller på litt for mange verksteder etter hva en leser. Det er jo snart på tide at de forstår at de er avhengig av sine kunder for å overleve, synd at det er merkeverksteder/forhandlere som ødelegger slik at flere bileiere velger andre bilmerker fordi de har fått for dårlig oppfølging, da har det sviktet i flere grunnleggende ledd etter min mening............

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...