Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

tobor

Ditec

Anbefalte innlegg

Jeg venter på min Kodiaq som nok blir levert i oktober. Har tenkt å Ditecbehandle den med en gang. DITEC tilbyr nå en superbehandling som blir kalt Ditec Ceramic Ultra. Den koster noe mer, men har et mindre oppfølgingsprogram. Er det nopen som har erfaring med denne? Er det verdt å spytte i ekstra i forhold til ordinær DITEC?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei,

Jeg fikk utlevert nye Octavia for litt over 1 mnd siden, jeg valgte vanlig Ditec behandling. (Viste jo ikke at dem hadde kommet med noe nytt, og selger informerte heller ikke om det)
Jeg er forholdsvis fornøyd med ditec behandlingen, har ikke fått håndvasket bilen enda, bilpleie leverandøren tilbydde gratis vask etter 14 dager, så da fikk jeg benyttet meg av det :D
Og etter det så har det vel nesten regnet konstant her i Telemark.

Jeg fikk inntrykket av at bilen skulle inn hver 12mnd med den nye behandlingen, så det vil jo si oftere en vanelig. Men, det kan sikkert gå fortet en det også, kommer jo helt an på hva slags vaskemiddler du bruker.
Jeg vil anta den nye er mer holdbar og langvarig en den gamle. Er vel en grunn til at dem kaller den Ceramic Ultra :D

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg tok også en Ditec behandling av min Superb i fjor, da var den ca 5 mnd gammel, bilen ble flott den, men tviler likevel sterkt på at jeg gjør dette på en evt ny bil igjen. Grunnen til det er at jeg ønsker mer å kunne gjøre mer med bilen selv, men nå er det en del ting en ikke skal benytte på bilen for ikke å ødelegge Ditec behandlingen. 

Bilen har også blitt litt «flekkete» på fangeren foran i løpet av vinteren, det er noe som ikke går bort i det hele tatt, men hva det kommer av vet hverken jeg eller de som behandlet bilen. Både de og jeg har pusset og gnikket med forskjellige vidundermiddel uten at det hjelper, så det ser ut til at jeg kanskje må lakkere fangeren for å få dette helt bort, kan faktisk se ut til at det er noe i klarlakken, men den er ikke sprukket/løsnet/borte eller noe slikt, det er bare en del grå-aktige små flekker som synes veldig godt i spesielle vinkler, ellers så ser en dem om en vet at de er der.. Det er også en helt haug med steinsprut merker/hakk i fangeren, så den burde likevel fikses på. Så det er ikke noe jeg klandrer de som utførte dette, for jeg tror ikke det kommer av det.

Jeg hadde heller kjøpt meg en del «remedier» for å ordne mer med bilen selv, eller foretatt en «spa-behandling» 1 - 2 ganger i året hos noen som er gode til det. 

MEN jeg skal også legge til at jeg har sett et par biler som har tatt Ditec Ceramic behandlingen, og den synes jeg ser bedre ut, den ene bilen har nå også hatt dette igjennom vinteren, og den har holdt seg vesentlig bedre og penere enn hva min har gjort. Men jeg har også kjørt en del mer på saltede veier enn hva de har gjort, så helt rettferdig sammenligning blir det nok ikke.

Skulle jeg ha gjort dette på en ny bil, så hadde jeg forsøkt Ditec Ceramic om jeg skulle ha gjort dette, men om jeg hadde bestilt ny bil i dag, så er jeg ikke sikker på om jeg hadde gjort dette eller ikke. Det ble som sagt meget bra på min bil når det ble gjort, men det har på ingen måte imponert meg, mulig en Ditec Ceramic hadde imponert meg mer.............

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tok Drop Off behandling på bilen når helt ny, foreløpig fornøyd med det. Behandlingen skal tilsvare en råere enn vanlig Ditec, men rimeligere. Er usikker på hvilken som er best

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Her i Telemark, ser jeg at Autostrada bilforhandlerne er godkjente Drop off sentere.
Usikker på om folk her har hørt om Autostrada før, men....
Autostrada er vel di som selger flest ekslusive biler i Norge, dem er blandt annet forhandler av Jaguar, Porche, Land Rover og Jeep (Ny bil)
Så, dem vet nok hva dem driver med :D Har hørt mye bra om Drop Off ETTER jeg valgte Ditec på min bil :D 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Som telemarking er jo Autostrada kjent. Ikke så langt unna Skodaforhandleren heller. men jeg tror jeg skal prøve Ditec ceramic. Drop Off er dyrere, særlig over tid, ser jeg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
41 minutter siden, tobor skrev:

Som telemarking er jo Autostrada kjent. Ikke så langt unna Skodaforhandleren heller. men jeg tror jeg skal prøve Ditec ceramic. Drop Off er dyrere, særlig over tid, ser jeg.

Ok, kan tenkes det. Uansett deilig å slippe vanlig polering hver annen måned for en stakkar som kjører mye

 • Lik 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Svar i emnet

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Nyeste emner

 • Siste Innlegg

  • Takk for svar , kodiaq6011 , tror det ble gjort i bilforretningen , men skal prøve igjen .   Vance 
  • Nei. Hvilke motor, effekt og hvis du vet hvilke ecu som sitter i bilen. Motor kode?
  • Hei,har tenkt på d men vil ikke d slå ut på eu kontroll når dæm tar sånn co2 greier?😀
  • Jeg har brukt dynavin spillere i forskjellige biler. Utmerket kvalitet og oem utseende med alle muligheter som wifi, obd2 live data, DAB, ryggekamera, internett etc.. meget bra og stabil kvalitet på komponentene som blir brukt i spilleren.
  • Styreenheten til motor? Da var den sikkert defekt innvendig. Disse har igrunn lang levetid men kan skje når som helst. Når jeg åpner styreenheten bruker jeg varmepistol pga silikon rundt. Så de er godt bygget og tette.
  • Hei jeg er ny Skoda eier 2006 Octavia. Skal bytte ut eksisterende radio med integrert DAB radio / ryggekamera. Noen som har gode forslag. 
  • Hentet bilen i dag etter skifte av motorstyring. Alt vell så langt. De flyttet styreenheten over til annen bil og fikk samme feilen, så regner med det var årsaken. 
  • Du må angi en kode i bilen slik at den snakker med server. Trykk på connect appen i bilen så får du beskjed om aktivering.
  • Mim målte 176hk orginalt men jeg landet på 226 på hjul etter mye justering frem og tilbake pga økt diselforbruk.  Når det gjelder garanti så ryker den hvis de finner ut. Men som tidligere nevnt så er min bil taxi og har passert 80.000 km. Vært på serivice, pkk, ellers i tilknytting til motorlampe. Henta bilen fra verksted idag pga motorlampa og gløde lampa lyste. Så det er gjort mange grundige undersøkelser på styreenhet for å finne feil. Bilen har samtidig vært koblet opp mot server til vag for grunninstillinger. Alt som er mulig å omprogrammere er omprogrammert på min bil itillegg til 15 andre kodiaq i taxiflåten. Ellers har jeg kun kjørt mercedes og der har også alle bilene vært omprogrammert og tunet. Alle bilene er i trafikk p.r.dd.  Har ikke opplevd nien problemer med garantisak i tilknytting til tuning siden 2003/2004 Og helt riktig at dårlig tuning  gjør levetiden på motor ganske kort. Og personlig er jeg ikke glad i boxer som tilknyttes motoren så ecu blir manipulert. Taxi har mange forskjellige sjåfører og alle har sin kjørestil. Så tuning på mine biler er tilrettelagt for maks effekt, lite disel forbruk, lang levetid på motor og girkasse. Ene taxien har 1.745000km 2008 mod. Går som drosje enda. Ellers har vi gjennomsnitt på ca 1million.  Ps! Ferdig software filer er ikke å anbefale for noen. Alle justeringer må skje på orginal software.
  • Hvordan får jeg Skoda connect appen til og kommunisere med bilen . Har registrert meg  , og appen er oppe og kjører. Må jeg gjøre noe i bilen ?  Takknemlig for allle tips ..er nybegynner . 
 • Andre nye emner

 • Andre nye innlegg

  • Det er mulig. Har sett funtion for garsjeport åpner. Men har ikke rørt eller testet den. Men funksjonen er der..
  • Jeg ville vært veldig forsiktig med elekroniske duppedingser i en «ny» bil. Er produktet laget i Kina er det enda større mulighet for trøbbel. Jeg har selv erfaring med et USB strømuttak som gjorde at DAB radioen ble helt håpløs. Jeg opplevde også et par feilmeldinger på nødkommunikasjonutsyret som jeg ikke kunne forklare i samme periode. Elektronisk støy kan skape mye trøbbel. Funker det uten trøbbel så er det fint, men får du trøbbel med noe elektronisk utstyr i din bil, vet du nå hva som kan være grunn til problemet ditt 😉
  • Sålenge det ikke forstyrrer sikten din er det vel ingenting som skulle tilsi at de skulle være ulovlige. Biler blir levert orginalt med HUD så bør ikke være noe problem. 
  • Bestilte en duppeditt på Ebay og så fulgte det med ett head up display.
   Er disse lovlige å bruke, tenker på siden man må klistre på en"speil" på fronruten?
   https://www.ebay.com/itm/5-5-X3-ELM327-OBD2-HUD-Head-Up-Display-Bluetooth-Engine-Speed-Alarm-Speedometer/112346487326?hash=item1a285f5a1e:g:uTsAAOSwYvFZMiHR:rk:1:pf:0

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×