Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Helge

Hundehår

Anbefalte innlegg

Har hund noe som medfører mye hår i bagasjerommet. Dette er korte stive hår som støvsuger vanskelig klarer å ordne med. 

I dag forsøkte jeg med gummi børste og denne var meget effektiv. Er levert sammen med noen dørmatter fra Enjo og jeg anntar den kan kjøpes separat.

Bilder sier det meste? Øverste er før børsting og nederste etter kun børsting.

Årsaken sitter beskjemmet og ser på?IMG_2606.thumb.JPG.e762331cb4528b87af8fe1860362fdd5.JPG

IMG_2607.JPG

IMG_2608.JPG

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Børsten så meget effektiv ut ja, slike hår er definitivt ikke enkelt å fjerne. Vet en venn av meg bruker tape rundt henda med limet ut og finplukker resten av hundehårene som støvsugeren ikke får med seg. Han bruker en tape med relativt kraftig lim på, maskeringstape e.l. er ikke seigt nok til å ta med seg de hårene som sitter mest fast. Vet ikke om det er noe du har prøvet @Helge ? 

Herlig bilde av «synderen» som nesten ser ut til at han er plassert i skammekroken her ;) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

hehehehe, herlig uttrykk på hunden ;)

De der korte små håra er helt forferdelige ja, men ser jo ut til at børste gjorde godt!

Ikke vurdert noe trekk som kan henge på bakryggen av setene?

Selv får jeg angst av hår og ting som setter seg fast i bilen ;)

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da er Skodaen vaska, lenge siden sist. En parkeringsbulk og en skramme etter et skur som kom seilende i vinden ellers intet, må si meg fornøyd med at det ikke er mer på en 2 år gammel bil. Ingen hull i lakk så ingen grunn til bekymring?

Føler at tekstilvalg for gulv og bagasjerom er meget effektivt for å samle hundehår og sagflis, så om noen har noen gode råd mht feks noe en kan sette teppene inn med for å fjerne borrelås effekten, så tas de imot med takk?

Flis og hår var definitivt lettere å støvsuge bort på tidligere biler, så det har noe med Skoda sitt valg av tekstiler å gjøre. 

740C8A32-479A-4760-ACDA-2D8CA10A726B.jpeg

E56D3FA2-C9D5-4A17-BA68-7A22EB9D31BA.jpeg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Svar i emnet

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Nyeste emner

 • Siste Innlegg

  • Takk for svar , kodiaq6011 , tror det ble gjort i bilforretningen , men skal prøve igjen .   Vance 
  • Nei. Hvilke motor, effekt og hvis du vet hvilke ecu som sitter i bilen. Motor kode?
  • Hei,har tenkt på d men vil ikke d slå ut på eu kontroll når dæm tar sånn co2 greier?😀
  • Jeg har brukt dynavin spillere i forskjellige biler. Utmerket kvalitet og oem utseende med alle muligheter som wifi, obd2 live data, DAB, ryggekamera, internett etc.. meget bra og stabil kvalitet på komponentene som blir brukt i spilleren.
  • Styreenheten til motor? Da var den sikkert defekt innvendig. Disse har igrunn lang levetid men kan skje når som helst. Når jeg åpner styreenheten bruker jeg varmepistol pga silikon rundt. Så de er godt bygget og tette.
  • Hei jeg er ny Skoda eier 2006 Octavia. Skal bytte ut eksisterende radio med integrert DAB radio / ryggekamera. Noen som har gode forslag. 
  • Hentet bilen i dag etter skifte av motorstyring. Alt vell så langt. De flyttet styreenheten over til annen bil og fikk samme feilen, så regner med det var årsaken. 
  • Du må angi en kode i bilen slik at den snakker med server. Trykk på connect appen i bilen så får du beskjed om aktivering.
  • Mim målte 176hk orginalt men jeg landet på 226 på hjul etter mye justering frem og tilbake pga økt diselforbruk.  Når det gjelder garanti så ryker den hvis de finner ut. Men som tidligere nevnt så er min bil taxi og har passert 80.000 km. Vært på serivice, pkk, ellers i tilknytting til motorlampe. Henta bilen fra verksted idag pga motorlampa og gløde lampa lyste. Så det er gjort mange grundige undersøkelser på styreenhet for å finne feil. Bilen har samtidig vært koblet opp mot server til vag for grunninstillinger. Alt som er mulig å omprogrammere er omprogrammert på min bil itillegg til 15 andre kodiaq i taxiflåten. Ellers har jeg kun kjørt mercedes og der har også alle bilene vært omprogrammert og tunet. Alle bilene er i trafikk p.r.dd.  Har ikke opplevd nien problemer med garantisak i tilknytting til tuning siden 2003/2004 Og helt riktig at dårlig tuning  gjør levetiden på motor ganske kort. Og personlig er jeg ikke glad i boxer som tilknyttes motoren så ecu blir manipulert. Taxi har mange forskjellige sjåfører og alle har sin kjørestil. Så tuning på mine biler er tilrettelagt for maks effekt, lite disel forbruk, lang levetid på motor og girkasse. Ene taxien har 1.745000km 2008 mod. Går som drosje enda. Ellers har vi gjennomsnitt på ca 1million.  Ps! Ferdig software filer er ikke å anbefale for noen. Alle justeringer må skje på orginal software.
  • Hvordan får jeg Skoda connect appen til og kommunisere med bilen . Har registrert meg  , og appen er oppe og kjører. Må jeg gjøre noe i bilen ?  Takknemlig for allle tips ..er nybegynner . 
 • Andre nye emner

 • Andre nye innlegg

  • Det er mulig. Har sett funtion for garsjeport åpner. Men har ikke rørt eller testet den. Men funksjonen er der..
  • Jeg ville vært veldig forsiktig med elekroniske duppedingser i en «ny» bil. Er produktet laget i Kina er det enda større mulighet for trøbbel. Jeg har selv erfaring med et USB strømuttak som gjorde at DAB radioen ble helt håpløs. Jeg opplevde også et par feilmeldinger på nødkommunikasjonutsyret som jeg ikke kunne forklare i samme periode. Elektronisk støy kan skape mye trøbbel. Funker det uten trøbbel så er det fint, men får du trøbbel med noe elektronisk utstyr i din bil, vet du nå hva som kan være grunn til problemet ditt 😉
  • Sålenge det ikke forstyrrer sikten din er det vel ingenting som skulle tilsi at de skulle være ulovlige. Biler blir levert orginalt med HUD så bør ikke være noe problem. 
  • Bestilte en duppeditt på Ebay og så fulgte det med ett head up display.
   Er disse lovlige å bruke, tenker på siden man må klistre på en"speil" på fronruten?
   https://www.ebay.com/itm/5-5-X3-ELM327-OBD2-HUD-Head-Up-Display-Bluetooth-Engine-Speed-Alarm-Speedometer/112346487326?hash=item1a285f5a1e:g:uTsAAOSwYvFZMiHR:rk:1:pf:0

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×